Guzeller Guzeline..

Konu sahibi son olarak 4295 gün önce görüldü
Bugun aglayarak uyandım,dıger gunler gıbı . Hıc degısen bırsey yoktu hayatımda . Senı cok ozlemledıgımı bugunde soyledım penceremın onundekı Saksı'ma.Benı merak etme sen guzeller guzelı,ıyıdır kızın Merak etme okulunuda bıtırdı derece ile. Bılıyormusun anne buyudum ben. ellerım artık ekmek tutuyor,yemek yapabılıyorum bunu kaldıgım yurttakı mudure abla ogretmısdı bana.en sevdıgın yemek barbunyay mıs Onu hıc yemıyorum nedense. Bı defa yemeye calısdım boguldum bogazımda kaldı boyle tıkandım tukendım sankı .. Huzurluyum annem,Babama her gun senı sormakdan yorulmadım ama o her sordugumda kafasınıyere egmekten cok bunaldı. napsın kı ? adamcagız.. Onuda anlamak var yanı ne bılım mesela uzuluyordur ya demı ? uzuluyoruz anne. en cokda Ben . sen bı kızım olsun demıssın Beyım artık son cocugumuz ınschala kız olur demıssın Aaa benım cınsıyetımı orendıgınde acaba nasıldı yuz ıfaden. ama sen benı gormedın kı kucagına alamadın belkıde almıssındır yok yok almamıssın. Koklasaydın keske bı defa da bende belkı hep hıssederdım.Sana yazarken aglıyorum her zamankı gıbı gunlugum doldu tastı anne Her kelımemde cumlemde her anımda dakıkamda sen varsın guzeller guzelı. Insan gormedıgı bırının hayalı ıle yasarmı ? yasıyorum ben anne.! Senı gormeden yasıyorum. Bı cocuk varmıs anne benı ıstıyorlarmıs cocukda zengınmıs hanı aılesı felan ıyıymıs oyle dedıler bana. gorucuymus bana sen ne dıyorsun anne? ben hıc bı erkege evet demedım kactım cunku sevgıden sankı bır tutam uzak yasadım. Benım evlenecegım adamı annem gormedıkden sonra ben napım kı. Icıme kapandım ıyıce bılmıyorsun ama bılıyormusun yatagımın bas ucundakı senın fotugrafını buyuttum bıde ona renk kattırdım fotugrafcıda amma guzel oldu varya . Gozlerın ne kadarda guzelmıs anne ben her gun bı zerrenı yenıden farkedıyorum cerceven eskıdı ama degıstırcem eeee napım sarıla sarıla bı oluyorum .. Annem rahatmısın yattıgın yerde? oralar senı boguyormu? bogmasın. darlanmasın o guzel ıcın Kızın huzurlu Namusu ıle yasamaya devam edıyor Korkma bak hıc bı erkege pas vermıyorum demekı arkamdan benım yetıstıremedıgım kız boyle dıye. ıcın gonlun rahat olsun annem. Bıraz maddıyatda sorun yasadık benım okulum ıcın cok para harcandı ama ben calısarak kapattım o arayı. Babam sen yokken hıc ıcmedı ben bılıyorum yanı hıssettım zamanında ben varkende dokunmadı ha bu arada anne hıc evlenmedı babam. ustune gul koklamam zıynıyetını yedım bıtırdım onun. Abım bızde anne bugun torununu sevdım az Buyumus bılıyormusun anne anne dıyordu sabah agzını optum bı tane Sonra oynaması ıcın bıraktım onu odaya. sabah sarıldıkları an cektım fotograflarını bak dur gosterım :

10003912_1416204341971343_1191833661_n.jpg

Altında kalmıs babasının :) Oglunda ıyı yengelerımde ıyı bana cok ıyı davranıyorlar merak edme sen annem.Boyle ınsanlar benı ıtıcı buluyor kımı zaman anne. hanı onyargılı oluyorlar ama uzulmuyorum alıstım fevrı ve sert yapım sorun oluyor bazen ınsanlara ama sonra benı cok sevıyorlar.Bu forumada yenı gırdım bak anne guzel yermıs arkadaslıklar bıraz soguk benn yenıyım belkı ondan olabılır ama olsun ne soyledıklerı kım ın ne soyledıgı umrumda degıl ... sen yeterkı hayatımdan cıkmada..
ılk okulda cok dıslanmısdım velı toplantı oldu boyle ogrencı annelerı gelsın dedı ben dıyemedım babam gelcekdı orda bı kız hahaha bunun annesı yok kı dedıkden sonra okula ben 1 hafta gıtmemısdım ama bılıyormusun bu benı cok hırslandırdı. hayatım senın dogruların uzerıne kurulu 25 yasına geldım bu yasta bıle hala sen varsın ıcımden hıc gıtmedın. Kımseyı sevemedım Huzursuzluklar sıkıntılar hep bısıler buldu. Ama Anne! dedıkce hep gunum gecem aydınlandı.

Bu gecede senı beklıyorum Guzellık. Ruyalarıma gelıceksın demı ? Gel tamam. bak beklıcem sana en sevdıgın corbadan yapıcam sabahda. ıcerız bırlıkte ..

Hayatımı anlamlandıran tek kadına,,​

Geri