Güzel ve yerinde sözler:)

Konu sahibi son olarak 4836 gün önce görüldü
:heyoo:_^^Zoru hemen başarırız imkansız ise biraz zaman alır'^^

:hi:_Kanla alınan topraklar ancak, kanla verilir.

:icon_yillarcaezildi_SEVMEK ÇAYDIR SEVİLMEK ŞEKER BİZİMGİBİLER ÇAYI ŞEKERSİZ İÇER

:icon_yokcanim:_kırıldım belki defalarca bilki eğilmedim

:haha:_PKK mağarasında bulunan bir yazı;Eğer birasker sizi Gördüğü Zaman Durmadan Ateş Ediyorsa Bilin Ki O Acemidir. Kurşununun Bitmesini Bekleyin. Bittiği Zaman Gidin Ve Kafasına Sıkın.Eğer Sadece Sizi Gördüğü Zaman Ateş Ediyor Saklandığınız Zaman Duruyorsa O Bir Komandodur.Kaçın Ve Canınızı Kurtarın...Eğer Sizi Gördüğü Zama...n Ortadan Kaybolmuşsa Ve Etraf Sessizce Bilin Ki O Bordo Berelidir. Merak Etmeyin O Sizi Bulur.

:karaoke:_Şekle gerek yok.Ne diyorsak O...

:gtr:_Ne Kadar BiLirSen biL SöyLedikLerin KarSıdakinin anLadıgı Kadardır...

:zuha:_Rabbim sen beni dostlarımın şerrinden koru düşmanlarımın icabına ben bakarım...

:icon_yuhuu:_YaNLıZLıK ßeNiM saLTaNaTıMDıR , aCıLaRLa d0Lu haRaBeMde ” kRaLLaR giBi YasıYoRuM..!!

:lutfen:_Konuşmak ihtiyaç olabilir ama susmak bir sanattır.

:lelele:_Kimine göre adamız, kimine göre yalanız. Hepiniz rahat olun biz adamına göre muamele yaparız…

:hih:_Oyun bitince, şah ta piyon da aynı kutuya konur..

:icon_yillarcaezildi_Amerikanın askerlerimizin kafasına çuval geçirdiği o olayda orda 2 bordo bereli vardı. Eğer orda başlarındaki komutan emir verseydi, ne oradaki 45 Amerikalı asker ne diğer 20 kişilik Kürtler hiçbiri sağ çıkmazdı. Orayı öyle bir savunurlardaki çok kanlı biterdi. Ve o binanın altında kilolarca patlayıcı vardı güvenlik için. En kötü ihtimal orayı uçurmaları bile bazı şeylere net bir cevap olurdu.
O olaydan sonra orda bordo bereli olduğunu o zamanki Amerikalıların basındaki komutan öğrendi ve telefonla genelkurmayı aradı.
'Askerlerinizin gösterdiği anlayış beni çok mutlu etti. Tanrıya bin şükür ki askerleriniz askerlerimizi evlerine sağsalım gönderdi'

:haha:_ İnsanlara asla yaralarını gösterme, sana vurmak istediklerinde ilk oraya vururlar...

_:srl:Her sırtını sıvazlayanı dost sanma belki bıçağı saplayacak yer arıyordur...

:hih:_BİZ YIKILMAZ SEVGİLERİN SARSILMAZ TAŞLARIYIZ ANLIMIZDA BELA YAZAR
GÖNLÜMÜZDE SEVDA DELİCE SEVMEYİ BİLİRİZ UNUTMAYI ASLA....!!!

:pat:_Géçici HéVés DéğiL.. Hak éDéNé NéFés oLurum

:heyoo:_Bizim sözümüz dosta tatlı düşmana kurşundur namerte hançer merte candır canımız dosta feda düşmana beladır dostluğumuz yücedir ne alınır ne satılır öümünedir

:heyoo:_Bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirahat edemez..

:heyoo:_HER TESBİH SALLAYAN DELİKANLI OLSAYDI İMAM MAFYA OLURDU...

:cici:_"Pırıl pırıl gökkuşağını görmek için önce yağmuru yaşamak gerekir."

:hi:_sessizliğim korkumdan deyil asaletimdendir...

:sleep:_ßazєn SusmaLıyımDiyorum Kєndimє.. SusmaLıyım
ki Чürєğimin Sєsi Чürєğinє uLaşSın.. BєniDuymamak iÇin Dirєnєn
kuLakLarın Bari Чürєğimi anLasın.. BєnSusmaLıyım ki;Tüm zor CümLєLєr
Sana KaLsın.. Konuşmak Çok CanımıЧaktı.. Susayım Birazda Canımı
ЧakanLarın Canı ЧanSın....!

:hih:_Gecenin en karanlık anı şafak sökmeden az öncedir.

:heyoo:_Savaşın zevkini almak isteyen herkes Türklerle savaşmalıdır.

:heyoo:_Türklerle dost ol ama düşman olma.

:haha:_Türklerden başka dini ve vatanı uğruna canını vermeye hazır asker yoktur.

:heyoo:_Ben herşeyi olan ve kaybedeceği hiçbirşey olmayan insanım.

:hih:_HİÇ Bİ ZAMAN Bİ İNSANIN UMUDUNU KIRMAYIN BELKİ SAHİP OLDUKLARI TEK ŞEY ODUR

:zuha:_Esrarı çekmiş gözleri kanlı yolda bekleyen bir deli kanlı kolumda var 35 jilet yarası o da bir kahbe\'nin hatırası

:icon_yuhuu:_Arkamdan konuşup beste yapacağına yüzüme konuş düet yapalım

:lelele:_PiskopaTLıkLa aLakası yok, Senin daLıını kıranın ağacını kökünden sökeceksin

:sleep:_uskunluğum sizi yanıltmasın, sessizliğim adaletimdendir. Her söze verecek bir cevabım vardır lakin; önce söze bakarım laf mı diye sonra söyleyene bakarım adam mı diye.

:haha:_Tatmin edemeyeceksen , TAHRİK etmeyeceksin !
Kurşunlarınız var, ancak silahlarınız boşaldığında ölmüş olmamı ümit edin. Şayet ayakta kalırsam silahlarınızı dolduramadan ölmüş olursunuz. »

Geri