Güzel ve yarı çıplak kız resmi kullanan bayan üyeler

Konu sahibi son olarak 3841 gün önce görüldü
Maria puder konuyu yarım açmış tamamlayayım dedim :D

Bide bu var işte , tamam güzel kızı geçtik artık göre göre bilinçaltımız darmaduman olduda yarı çıplak kız avatarı nedir yaa göğsünü eliyle falan kaapatıyo yada dantelli iç çamaaşırları olan sanki iç çamaşırı reklamından çalmış getirmiş forumda fotoşok güncellemesinden geçirip avatar yapmış gibi komedi resmen .d yapmayın bunu ...

:asd:

Nihat Doğan'ın konusudur .. Burada olsaydı " O üyeler tecavüzü hak ediyor " diye yorumlardı :)

Misilleme konuyu bu kadar geç beklemiyordum :D
Bikinili foto mu kullanıyorum elin kızının memesini değil.

ne alakası var bizde bunu koyalımo zaman sence yakışır mı EkSen?

15200122-mayo-%C3%A7ok-kasl%C4%B1-bir-erkek-modeli-seksi-g%C3%BCzel-sanat-siyah-beyaz-portre.jpg
[/B][/COLOR][/FONT]

Laik sistrmin getirdigi ahlak anlayışı yüzünden kicimizi başımızı açıp bunlara ses etmeye hakkımız yok jfkcmck

şu an sürekli güncellenen bi konuda paylaşılıyor mesela öyle avatarlar

Öyle yapıpta kendni öyle göstermeye çalışanları mı eleştiriyoruz. Öyle yapıpta ilgi çekmeye çalışanları mı? İkisi de aynı kapı. dfjbvcdjs

Bu konuya uğramayan üyelerdir.

Garip bir durum. Benim anlayamadığım kısım yüklenen yarı çıplak (?) avatarlar değil de, bir insan neden başka bir insanı yüz olarak seçer? (ünlü şahıslar hariç, mesela uzun bir dönem Tarantino'yu avatar olarak kullandım çünkü sinematik zekasına hayranım, ama tanımadığım kaslı yakışıklı yahut başka bir erkek/kadını neden yüz olarak kullanayım ki?)

ben namahrem deyip gözlerimi kapatıyorum ama parmak aralığımdan görünüyo yapcak bişi yok

Arpes'e katılıyorum. Ünlü simaları geçtim de kızlı erkekli avatarlar çakma insanı varlıklar neden konulur.
Bende koyuyorum derdim ne bilmiyorum.

avatara bakıp hayalkırıklığı yaşaması muhtemeldir
görsel bisey sonucta avatarın bi önemi yoktur

Nü bir avatar sizi bastanmi cikarir ¿
Belki hayatsal ciplakligini anlatiyordur bilemezsiniz ki.

Geri