Güzel ve yakışıklı diye yutturulan ünlüler

• Kullanıcı Mastor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 18 saat önce aktifti
Serenay denen at suratlı bayanımsı, gerçekten de güzel olmayıp neyine göre of aman Nalan deniliyor, kaldı ki of aman Nalan'ın bile çıktığı ilk yıllarda gideri pekti sevgili forumdaşlarım. At suratlılık olgusu sadece ve sadece, Şenay Akay denilen böyle bak bak bitmeyen hanımablaya yakışan, sadece onda hoş duran bir olgudur, zira boyu 3 metre, bacakları 2 metre, elleri 75 santimdir ve bahsettiğim ölçüler vücuduna göre orantılıdır.

Şumarmasınlar lakin, Serenay'dan daha güzel 7 kişi mevcund, lütfen umudunuzu kaybetmeyin, siz 5 Serenay'ı cebinizden çıkartırsınız Allah affetsin.

Erkek? Ay gülesim geldi. Genç kızların sevgilisi diye lanse edilen ve Suriyelilere benziyen 86 tane adam sayarım, gerçekten de çok yakışıklısızlar.

Görsellik algısı herkese göre değişiyor ve çekici bulmak ise ayrı bir konudur. Estetik de işin içine girince kendi adıma doğal olmayan kişileri çekici de bulmuyorum. Ünlülerin ise çoğunda mutlaka estetik müdahale var ve kendi camialarında bu şekilde rekabet edebiliyorlar.

Konuya ilk girdiğimde bir haber sitesinden alınan haber gibi bekledim. Konu nerede dedim. Konu içeriğini de yorum zannettim. Acaba benden kaynaklı da mı diye düşünüp sayfayı bir kaç defa yeniledim. Meğer haber yokmuş :)

Pardon da Serenay neden topa girmiş o standartlarda sıradan bir mahallede yürüse herkesin dibi düşer auralı çekici ve alımlı ayrıca oyunculuk şarkı söyleme yeteneği ve yaptığı hangi iş olursa olsun hep başarılı oldu biraz güzel bakmak önemli tabiki.

Kimi at suratli der, kimi bok suratli der,kimi de ak suratli der.
Herkesin zevki kendine.
Cirkinlerle kiyaslayip, kendine güzel profil cizenleri de gördük.
Piehh

Gùzel ve yakisikli diye yutturulan forum ùyeleri konusu gelmez umarim

ben beğeniyorum serenay'ı ama demeyeydin mastour.

serenay bütünüyle güzel bi kadın. enerjisi gülüsü, yürüyüsü, sesi, fiziği, yüzü.. allahın vip kulu. insan sunu yazmadan ben kimim de serenay’ın güzelligini sorguluyorum demeli

Niye at suratlı denilerek çirkinlik ifade edilmiş ki? Atlar kadar güzel, estetik ve asil hayvan mi var şu yeryüzünde?

bence de serenay guzel. sade guzel + dogal her manada, oldugu gibi. bu da cekici. turk milletinin serenay'i ekstra begeniyor olmasi bence dogal sarisin oldugundan dolayi ve canlandirdigi karakterlerinin badass olmasi ve yakistirmalari. milletimiz en cok o profili, o karakteri begeniyor bence.

Benim aklıma da ilk serenay geldi. Fiziğine bir şey diyemem ama yüz hatları fazla keskin ve hiç bir cazibesi yok.

Kenan İmirzalıoğlu

• Beğen
Tepkiler: ne
Geri