Güzel parfümün insanı mest etmesi

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Gergin ya da olumsuz bir durumda bile hissedilen güzel bir parfüm kokusu, insanı sakinleştirip olumlu düşüncelere yöneltebiliyor. Zaman zaman hiç tanımadığınız bir insana sempati duymanıza sebep olabilecek kadar etkisi olduğu kanaatindeyim.

Beyindeki zihinsel koku kavramı çok farklıymış diye okumuştum bir yerde.
Bazen anıları hatırlamıyorum ama bilindik bir koku aldığımda anımsayabiliyorum.
Oyüzden bence çok önemlidir.
Sabah duşu ve üstüne kimseyi boğmayacak hoş bir koku, herkesi mutlu eder:emoji_smirk:

annem hariç. annemin güzel koku alerjisi var. parfüm, deodorant, ne bileyim saç spreyi, oda parfümü vs. dayanamıyor. biz bir şey deyince de 'ayy boğuluyorum, anlamıyorsunuz!' diye kızıyor, ama çamaşır suyuna kezzap katıp ev temizliği yapan da kendisi................

Bu sabah tam da bunu düşündüm yanımdan geçen hanfendinin kokusu o kadar ağırdı ki cidden midem bulandı o kokuyla toplu taşımaya falan binse linçlenir her halde ben parfümün çok ağır olmamasından yanayım

allah kimseyi 45 derecede duş almadan şekerli parfüm kullanan kullarıyla sınamasın inşallah… allah kimseyi deodorantın varlığından bihaber baharat bombası parfüm kullananların yanında bulundurmasın inşallah… allah kimseyi güzel olduğunu düşündüğünden 35 bin fıs sıktıkları keskin parfüm kullananlarla aynı asansöre bindirmesin inşallah… güzel olan her kokuya mest olurum ama sadece kokuya, insanlar uzak olsun. teşekkürler.

allah kimseyi 45 derecede duş almadan şekerli parfüm kullanan kullarıyla sınamasın inşallah… allah kimseyi deodorantın varlığından bihaber baharat bombası parfüm kullananların yanında bulundurmasın inşallah… allah kimseyi güzel olduğunu düşündüğünden 35 bin fıs sıktıkları keskin parfüm kullananlarla aynı asansöre bindirmesin inşallah… güzel olan her kokuya mest olurum ama sadece kokuya, insanlar uzak olsun. teşekkürler.
AMİN:emoji_blush:

Dün yine ofiscene hediye yağmuruna tutulduğumuz günlerden bir gün ve birine parfüm hediye edildi. Herkesin yaptığı gibi hemen fiyatına baktık tabi aman tanrım ne görelim 50 ml 5O bin lklşkşlk
Kısa sürede anlaşıldı tester olduğu, ben hariç beğenen olmadı ve bana kaldı. Eşantiyonlar prensiyim sanırım.p ama ben ne yaptım amme hizmeti görsün diye orada bıraktım.p
Güzel kokun arkadaşlar.

Parfümü bol sürünce daha kalıcı olacağını zannediyorlar oysaki kaliteli parfüm az miktar ile yeterli gelir.

Givenchy Pi kullanıyorum yıllardır. Bir yere varmadan önce kokum varıyor. Hatta öyle ki, Taş Mekan'da Evindar vardı, senin geldiğini kokundan anlıyorduk derdi. Tabii bu Evin, benim arkamdan geldi, oturduk bir bankta tanıştık, konuştuk biraz.

Sonra, neyse.

Artık aramız yok.

86 kişiden erkek kadın, oh bu koku ney? Tepkisi aldım. Size tavsiye etmem. Sadece bende mükemmel, çünkü ben mükemmelim. Teşekkürler.

Geri