Güzel olmanın acı yanı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Çirkin olan biri bu halini kabullenmiştir.etrafa güzel görünmek için uğraşmaz..güzelliğiyle önde olan birisi de yüzünde çıkan ufacık bir sivilceyi dahi dert eder kendine.görüntüsel değişimden acı duyar ve strese girer..

Güzellik göreceli ya her nekadar kriterlerim olsada
bir karşı cinsin saçını düzeltmesine nebilim hafif bir tebessüm edişine konuşurken hal ve hareketlerine düşebilirim,
diger kusurlarını asla görmem

Güzellik göreceli ya her nekadar kriterlerim olsada
bir karşı cinsin saçını düzeltmesine nebilim hafif bir tebessüm edişine konuşurken hal ve hareketlerine düşebilirim,
diger kusurlarını asla görmem
İkimizde abazayız bende öyleyim

Baska dert olmasin

acı bir yanı yoktur, herkesin sahip olmaya çalıştığı şeydir güzellik. eğer sahipsen ve şikayet ediyorsan bu şımarıklıktır.

Acı da aynı şekilde görecelidir.
Yalnız kalamamak ve seçenekler arasında boğulmak bana göre acıdır. Görece güzel biri, istemsizce ilgi gördüğünden yalnız kalmakta ya da seçim yapmakta sorun yaşar.

arkadaşlar güzel olan kimse tercihler arasında kalmaz, tercih hep bellidir ancak siz bu güzelliğin kaynağının sunduğu yetkiye dayanarak hep oyun arkadaşı olarak kalırsınız.
tercih haline hiç gelmezsiniz, guzellgin acı tarafı bunu size göstermemesidir.
pişmanlık duydurur.

günde 68bin bakım yapar her pzts diyet uygularr
yorma kendini gözümün nuru

lanet olsun yine bugün çok güzelim ve hiç acı duymuyorum teşekkürler tanrım billurlarına sağlık iyi yapmışsın beni.

Geri