Güzel Kızların Terkedilme Sebepleri

• Kullanıcı eliz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 4721 gün önce görüldü
Öncelikle güzelliğinin farkında olup olayı naza ve kaprise bağlamak.

Bkz: olur öyle. .p
Güzellikleri ile terk edilmelerinin orantılı olduğunu düşünüyorum. Zira bu denli terk ediliyor oluşumun başka açıklaması olamaz. Lkjsdfjlkdfj Şaka şaka yok öyle bir şey ama olabilir de. .p

Sadece güzelliği ile erkeklerle ilişki yürütebileceğini düşünen güzel hatun kişilerin serzenişidir. Yoktur öyle birşey, terkedilmemek için güzellikten başka meziyetler de gereklidir. Tabii bunu aklı başında er kişiler için söylüyorum.

Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca tamam iyi yerden bağladım on numara * * * * *

Kadın içinde, erkek içinde güzel olmak başka, ahlak ve akıl güzelliği çok daha başka.

Zekasını kullanamıyordur.
Ya da adam onun yanında kendini ezik hissediyordur hatunu taşıyamadığından vazgeçiyordur.

Cirkin sansi yok ya ondandir.

güzeller kendini beğenmiş olur ondan olabilir. Dünyanın etrafında döndüğünü falan zannederler :D

Ondan daha güzeli bulunduğunda başına gelecek olaydır..

Güzelliğe doymak kısa sürüyordur. Normal güzellikten daha güzel olan kadınlara üzülüyorum, birçok erkek kendini kendine ispatlamak için sevgili oluyordur.

insan olm bu hedefe ulaşamadı sürece sürekli arzular ulaştığında ise başka hedef edinir , doymak bilmez
sürekli ister hayal eder

Güzel diye aptal bir insana katlanmak zorunda değiller belki ondandır.
Hem güzel hem zekiyse er kişi ezilebilir.

yanlış teşhis,güzeller terkedilmez terkeder!.
yani en azindan ben simdiye kadar oyle yaptim xd

yüz vermedikçe peşinden koşulacağını zannetmesi, koştum mu? hayır
o mutlu ben mutlu

Geri