Güzel kızla gezerken oluşan gerginlik

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Hemen hemen her erkeğin (her erkek diyorsam güzel kızla gezebilen her erkek) yaşadığını düşündüğüm gerginliktir. Anlatılmaz, bahsedilmez ama vardır böyle bir şey.

Mesela ortalama tipe sahip bir adamsın, arkadaş veya sevgili fark etmez yanında güzel bir hatun var ve birlikte geziyorsunuz, o an etraftaki herkes size bakıyormuş gibi hisseder, "ulan herife bak bir de yanındaki hatuna bak" diyorlar kesin diye düşünür, bir an önce gittiğiniz yere varmak istersiniz.

Ulan yoksa bu sadece bana mı oluyor?

Yanında erkek arkadaşı varken hala bakan hanzoların olduğu mekana gidersen bu kaçınılmaz olur.. Burada kız arkadaşın dekolte giyip giymediği de bu bakışlara maruz kalmana sebep olur güzellikle alakası yoktur..

Daha henüz o aşamaya geçemedik. Önce normal bi kız olsunda, gerisi gelir.

Gerginlik oluşuyorsa özgüven eksikliği var demektir.Kız senin yanındaysa ne geriliyorsun!

:) Kötüdür heralde erkek olmadığımdan yaşamadım hiç :p

oğluş bunu sen niye düşünüyosun güzel kızın yanındaki tipsiz erkek düşünsün.

Güzel kız için sevdikten sonra sorun olmayan eylemdir, erkek bu konuda daha özgüvenli olmalıdır.[/B]

Boş bir gerginliktir.
Yanındaki kıza bakmaları önemli değil önemli olan;
Yanındaki kızın etraftakilere bakmaması

ulam acaba kızı kesiyorlar mı gerginliği oluyor bende
hep etrafa birazdan döveceğim bakışları atıyorum.

Neyse ki o kadar gösterissizimki hamd olsun kimse bakmiyor.
Ama benimkine bakiyorlar cok kiskancim.

Hep gözünüz etrafta olursa, öyle düşüncelere kapılmanız doğal.

Ben hiç gerildiğini görmedim. Demek ki güzel değilim. Tüh be. Bunu burada mı anlayacaktım... ya da o çok yakışıklıydı diye dengeliyorduk. Ee değildi. Bu durumda noluyor şimdi? Hemen Barbara Palvin maskesi.

Ben de kıyafet gerginliği oluyor.
Mini felan giyince millet bakıyor mu diye kavga etmeye hazır bi şekilde gergin geziyorum

Geri