Guzel kizin cirkin erkek sevmesi

Konu sahibi son olarak 643 gün önce görüldü
Aşkın güzellikle alakası yok

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Artık insanların içi çürümüş halde demek ki sevmeye değer güzel bir şeyler görmüş. Kör olan utansın

valla öylelerine denk geldim ki kasada kusasım gelmişti.
siz kendinize güveniyosanız hertürlü güzelede kendinizi sevdirirsiniz.

bir de sevdigi kisinin gozuyle gormek gerek

kalbi temiz olsun diyenler en cok dis gorunuse onem veren tiplerdir..

Yani en mantıklısı, hem böylece çokta kıskanmama gerek kalmaz :p

parası varsa çikinliğin lafımı oluuu cannımmm :))))

Kalbi çamurlu olmasın yeterli, diyerek klasikleşmeyeceğim zaten bunun böyle olması gerektiğini hepimiz biliyoruz. Ama doğruyu söylemek gerekirse, beybi diyebileceğim bir erkek sevmiyorum. Yolda giderken vitrinlerin önünde saatlerce vakit harcayan bir erkeği kim ister Allah aşkına? Hatta gördüğü dükkan aynalarında kendini kesen bir erkek, hiç yanıma yakıştırmıyorum. Bu kendini yakışıklı sanan erkekler biraz da beyinlerini doldursalar ya nasıl güzel olur. Yüzü gözü, saçı kaşı talep görmesin ve lütfen boyu uzun olsun. Benim güzelliğim onun çirkinliğini alır götürür. Amin. ;p

Beyni çalışmıyorsa güzelliği on para etmez..

Buralarda olabilirliği düşük bir şey, güzel kız ne arar forumda

- Lise zamanları bir kız seviyorum ki , kız okulun en populer ve guzel kızı ben buna annemın gazıan gelerek çıkma teklıf ettım.Olacak degıl ya kız kabul ettı.
Gel zaman gıt zaman benı sevdı de ama benim hala aklım almıyor durumu , okulun en yakısıklıları duruken nıye benımle felan dıyorum ıcten ıcten kendımı yakısıklı da buluyorum kasılıyorum bı havalar bı havalar fılan sonra ogrendım kı kız cırkın sevıyormus .

.yapmayın cok agır oluyor
gıdın yakısıklı adam sevın , cırkınlerın umudunu kırmayın

Peki, çirkin kızlar yakışıklı erkek sever sonucunu çıkartabilir miyim buradan:)

Size ne. Birakin sevsinler guzelce birbirlerini. Laf yetistirene, onun gorunusu boyle, hic yakistilar mi diyenlere, benden bir adet osmanli tokadi ve ucan tekme.

Parayi sever aslında

SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla güzellik sofraya konmuyor derdi anneannem
Dedem de erkeğin çirkini olmaz derdi=)

60 yıl Musmutlu yasadılar toprakları bol olsun

Geri