Güzel kız profil fotoğrafı kullanan kız

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Ben bir anlam çıkartamadım avatarımdan.

Konuyu açanın da yakışıklı erkek görseli kullanması peki :p

çünkü ben yakisikliyim sadece ellerim bile snn sifatindan guzel cikiodur fotolarda eminim :emoji_hugging:

Bu durumda bende sanırım karikatür tipli mi oluyorum

Bazı kadınlar uzaktan ve gizemli halleri ile çekici, lütfen kendi fotoğrafını koymasın zaten :) sonra dondurma gibi oluyorum.

Gözlüklerim şekil önümden çekil samael.

7/24 forumu takip ediyorsun burda takip etmiyor umursamıyor havalarına bürünme gizli modda takılıp, günün her dakikası burdasın burada olmasa ne yapardın merak konusu. mutsuz bir insansın sağa sola hakaret ediyorsun tanımadığın forum üyelerinin yarısına hakaret etmişsindir sen kimsinde bu hakka sahip olduğunu düşünüyorsun sana mübah millete değil ??? yanlış kişiye çattın hakaret edip umursamayan diğer forum üyelerle karıştırma bana dediğin boş beleşlik vardı hani sende o bile yok sen bir hiçsin mutsuz hayatın sadece seni ilgilendirir bana yansıtamazsın hastalıklı kişiliğin varsa acilen doktora görün tedavi şart forum senin tedavi merkezin değil.
Sana acıdığım için cevap vermeyecektim ama düşündümde bende peder değilim umrumda da değilsin isterse bu yazdığım tedavi sürecini varsada kötü etkilesin umrumda değil sanada yallah.

Kaşınıyor abisi, kaşınıyor..(:

Peki ya benimki? Benim profil fotografim beni ifade ediyor gercekten. Genelde bu ifadeyle geziyorum.

Ya sanki güzel olsa sana bakacak, güzelmiş çirkinmiş ne fark eder

Merve'nin Güzel kız profil fotoğrafı kullanan kız olması ama aynı zamanda da zaten kendi fotoğrafını kullanıyor olması?​
V A Y B E Ğ .​

Merve'nin Güzel kız profil fotoğrafı kullanan kız olması ama aynı zamanda da zaten kendi fotoğrafını kullanıyor olması?​
V A Y B E Ğ .​

Fake shop lens sarı saç pfs gruplandırmadıkları , karalamaya çalışmadıkları yerim kaldı mı? Emin misin ?

Bir avatar koymamla birilerine koymam ne tuhaf bir denge, bu kadar önemsemeyin beni aciz bir kulum bende (Koymak dedim diye banlanmam inşallah)

Geri