-
-
-
-
-
çirkin olma ihtimali %86.7
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
7/24 forumu takip ediyorsun burda takip etmiyor umursamıyor havalarına bürünme gizli modda takılıp, günün her dakikası burdasın burada olmasa ne yapardın merak konusu. mutsuz bir insansın sağa sola hakaret ediyorsun tanımadığın forum üyelerinin yarısına hakaret etmişsindir sen kimsinde bu hakka sahip olduğunu düşünüyorsun sana mübah millete değil ??? yanlış kişiye çattın hakaret edip umursamayan diğer forum üyelerle karıştırma bana dediğin boş beleşlik vardı hani sende o bile yok sen bir hiçsin mutsuz hayatın sadece seni ilgilendirir bana yansıtamazsın hastalıklı kişiliğin varsa acilen doktora görün tedavi şart forum senin tedavi merkezin değil.
Sana acıdığım için cevap vermeyecektim ama düşündümde bende peder değilim umrumda da değilsin isterse bu yazdığım tedavi sürecini varsada kötü etkilesin umrumda değil sanada yallah.
Merve'nin Güzel kız profil fotoğrafı kullanan kız olması ama aynı zamanda da zaten kendi fotoğrafını kullanıyor olması?V A Y B E Ğ .