Güzel kadınların yanındaki at hırsızları

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 590 gün önce görüldü
Cirkinlerin yaninda da otomobil hirsizlari var zahar.
Offf yine cok zekiyim bugün.ss

Para bazen her şeydir, bazen de hiçbir şey.
Açtığı kapılar hayırlı mıdır bilinmez, fakat her kapıyı açmaz.

Eğer at hırsızı değilseniz bi işe yaramıyorsunuz demektir :dd

Ya da özgün olup bu şarkı sözlerini hayata geçiriceksin. onlar öyle yapıyorlardır. bir de hacı herşeyin en azından olayın %20 lik kısmının yanlızca dış görünüşten ibaret olmadığını itiraf edebildiğinde sen de öyle hareketler yapabilirsin. güzel kadınların yanında ki at hırsızlarının bile ödediği bir bedel oluyor. 250 gram için slave olanıda var. parası için bir necronun altına yatan dış görünüşü güzel de var.

O halde şöyle örnek verelim sen çok çirkinsin ? Paran mı çok

Aklıma bir arkadaşımın yaşadığı olay geldi. Daha önce paylaştım mı? bilmiyorum.
Arkadaşım kısa süreliğine İstanbul'da bir Otelde çalışmış. Bir gece yuertdışından bir çift gelmiş. Kız uzun boylu ve sarışın ve de çok güzelmiş. Yanındaki herif te kısa boylu ve buruk yüzlü esmer bir kişiymiş. Belboy bu kişileri odasına çıkarırken adamın yüzüne bakmış, bir de kıza bakmış, ve demiş ki "a a..... herifi, sen nerden buldun lan bu kızı?" Adam da ona bir süre bakmış ve demişki "Fransa'dan buldum a..... ç..." Adam Türk çıkmış. Odaları da 5. kattaymış ve Asansör bir türülü o an o kata ulaşamaz olmuş. Tabii bahşiş te yatmış.

Aklıma bir arkadaşımın yaşadığı olay geldi. Daha önce paylaştım mı? bilmiyorum.
Arkadaşım kısa süreliğine İstanbul'da bir Otelde çalışmış. Bir gece yuertdışından bir çift gelmiş. Kız uzun boylu ve sarışın ve de çok güzelmiş. Yanındaki herif te kısa boylu ve buruk yüzlü esmer bir kişiymiş. Belboy bu kişileri odasına çıkarırken adamın yüzüne bakmış, bir de kıza bakmış, ve demiş ki "a a..... herifi, sen nerden buldun lan bu kızı?" Adam da ona bir süre bakmış ve demişki "Fransa'dan buldum a..... ç..." Adam Türk çıkmış. Odaları da 5. kattaymış ve Asansör bir türülü o an o kata ulaşamaz olmuş. Tabii bahşiş te yatmış.
Eee?

Yakışıklı adamların yanındaki dilberaylar

Geri