kajdhjdjd yok be abi bi yumruk vursan ucar bunlar najshhsAğzında jilet çevirip, kelebek sallayan kadın heralde… aghshdjd düşünsene güzel ve zeki kadınsın ama ara ara sokakta random insanların baldırdan saplayıveriyorsun…
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kajdhjdjd yok be abi bi yumruk vursan ucar bunlar najshhsAğzında jilet çevirip, kelebek sallayan kadın heralde… aghshdjd düşünsene güzel ve zeki kadınsın ama ara ara sokakta random insanların baldırdan saplayıveriyorsun…
Olur mu abi… zekş ve güzel kadın tehlikeli kadındır…. Bir de rakı içen kadın geyiği var ona akşam bakarız aghsdjjdkajdhjdjd yok be abi bi yumruk vursan ucar bunlar najshhs
GİDER MİSİNOlur mu abi… zekş ve güzel kadın tehlikeli kadındır…. Bir de rakı içen kadın geyiği var ona akşam bakarız aghsdjjd
Kadına el kalkmaz canım..kajdhjdjd yok be abi bi yumruk vursan ucar bunlar najshhs
Kendini korumak icin kaldirabilirsin. Vurmak icin olmasada elini ters cevirip sirtina kivirdiktan sonra kesici aleti birakmasini saglarsin asfkjgg tehlikeliler ya hgddddfh ben demiom bunuKadına el kalkmaz canım..

işte böyle sustururlar seni...Sincan cezaevi kadınlar koğuşu derim….
Kesin pirelli takvimi gibi seçmeceler vardır içeride…afgshshd
Cevap verim diye uçakta data aldım… neyse… agshhshdişte böyle sustururlar seni...
ben konuş diyene kadar da konuşmak yok tahmini birkaç saat...