güvenli bağlantı hatası

• Kullanıcı ZiFiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 2129 gün önce görüldü
''güvenli bağlantı hatası'' sorunun bundan kaynakdığını sanıyorum.ama bi türlü çözümleyemedim.net var.

-Flash videolar otomatik olarak çalışmasına izin verme olayını denedim.

-çerezleri ön belleriği silmeyi denedim

-nod32 antivirüs programını devre dışı bırakıp videoları açmayı denedim

-ağ bağlantılarından ayarları sıfırlamayı denedim.

kafam durdu.

Dns ayarlari manuelse otomatik yap bu tur sorunlar genelde oyle duzelir xd
Duzelmezse ag ve internet seceneklerini ac, gelismis sekmesinde 'http 1.1 i kullan' gibi bi secenek var, ondaki tiki kaldirip tekrar giris yapmayi dene

O smileyi sevmem bi daha yapma :hıı:

Dns ayarlari manuelse otomatik yap bu tur sorunlar genelde oyle duzelir xd
Duzelmezse ag ve internet seceneklerini ac, gelismis sekmesinde 'http 1.1 i kullan' gibi bi secenek var, ondaki tiki kaldirip tekrar giris yapmayi dene

O smileyi sevmem bi daha yapma :hıı:

dns ayarları zaten otomatikte.2 söylediğinide sabahdan denemiştim cmd kodlayıp ama olmuyo.hatta proxy bağlantı şeysini bile denedim.ordan ayarlarıda sıfırladım.ıhhh olmuyo

sana ters (:

dns ayarları zaten otomatikte.2 söylediğinide sabahdan denemiştim cmd kodlayıp ama olmuyo.hatta proxy bağlantı şeysini bile denedim.ordan ayarlarıda sıfırladım.ıhhh olmuyo

sana ters (:

Baska tarayicidan denedin mi ya da tarayiciyi yeniden yuklemeyi denedin mi:hıı:

antivirüs yazılımı olan ESET‘i açtıktan sonra F5 tuşuna basın ve SSL/TSL sekmesinde “etkinleştir” anahtarını kapalı konuma getirin. Kapatıp çıkın, aynı işlemi tekrarlayın düzelmesi muhtemeldir

antivirüs yazılımı olan ESET‘i açtıktan sonra F5 tuşuna basın ve SSL/TSL sekmesinde “etkinleştir” anahtarını kapalı konuma getirin. Kapatıp çıkın, aynı işlemi tekrarlayın düzelmesi muhtemeldir

hay sağolasın.halloldu.

peki antivürüs programı devre dışı bıraktığımda neden olmuyordu kafamda soru işareti kaldı

Geri