Güvenilmemesi gereken 5 burç...

Konu sahibi son olarak 1193 gün önce görüldü

Güvenilmemesi gereken 5 burç... Verdikleri sözü tutmuyorlar​

627368c0e4bfdc09e48876a4

Birine güven duymak ilişkilerde büyük önem taşır. Verilen sözlerin tutulması karşınızdaki insana karşı sadakat duygunuzu artırır. Ancak verdiğiniz bir sözden caydığınızda bu sadece karşınızdaki insanın güvenini kırdığınız anlamına gelmez. Aynı zamanda diğer insanlarında size tekrar güvenebilmesini zorlaştırır. Söz vermek kolaydık ancak tutmak çok zordur. Astrolojide asla güvenmemeniz gereken ve sürekli boş vaatlerde bulunan burçları posta.com.tr okurları için araştırdık.​

627368d3e4bfdc09e48876aa

Verilen sözlerin tutulmaması ve sürekli boş vaatlerde bulunulmalı bir süre sonra karşı taraftaki insana karşı güveninizin zedelenmesine sebep olur. Astrolojide verdiği sözleri tutmayan 5 burcu sizler için derledik.

1-KOVA BURÇLARI
Kova burçları karşısındaki insana sadece istediklerini elde etmek için söz verir. Tüm isteklerini gerçekleştirdikten sonra karşısındaki insana bir daha asla dönüp bakmazlar.
Kova burçları ikili ilişkilerinde ya da sosyal ilişkilerinde sandığınızdan çok daha bencil olabilir. Bu sebeple onun kova burçlarının verdiği sözlere hemen inanamamak gerekir.​

2-İKİZLER BURCU

2-İKİZLER BURCU​

İkizler burcu olan kişiler çok değişken bir ruh haline sahip olur. Bazen size karşı mesafeli olan ikizler burçları bir anda çok tatlı ve hoş sohbet görünebilir. İkizler burcu olan kişilerin bu tavrı size çok sahte gelebilir.
İkizler burcu olan kişiler sürekli yoğun düşünceler içerisinde olduğundan verdiği bir sözü tutmanın sorumluluğunu üstlenemez. Hatta o sözleri hemen unutur.​

3-BALIK BURÇLARI

3-BALIK BURÇLARI​

Balık burçları genellikle yapıları gereği birine "hayır" demeyi sevmez. Genellikle her şeyi olumlu karşılayarak kendine göre vaatlerde bulunur. Ancak verdiği sözleri tutmak için asla çabalamazlar. Çünkü onlar sadece "hayır" diyemedikleri için böyle söylerler.
Balık burçlarının sürekli her şeye "tamam" demesi ve verdiği sözleri tutmaması onu güvensiz kılar.​

4-TERAZİ BURÇLARI

4-TERAZİ BURÇLARI​

Terazi burcu olan kişiler hayatlarında her zaman başka insanlar tarafından onaylanma ihtiyacı duyar. İnsanları mutlu ve memnun etmek için sürekli çabalayan bir tarafları olur. Ancak terazi burcu olan kişiler söz vermeye gelince sınıfta kalıyor.
Terazi burcu olan kişiler düşünmeden büyük sözler verebilir. Büyük sözler verdikten sonra başlarının belaya girmesinden korkan terazi burçları, tüm söylediği sözlerden anında vazgeçebilir.​

5-YAY BURÇLARI

5-YAY BURÇLARI​

Yay burcu olan kişiler genellikle eğlenceli ve iyi insanlar olarak tanımlanır. Ancak onlar sadece iyi görünmeye çalışırlar. Kimseyi geri çeviremedikleri için sürekli boş sözler vererek karşı tarafı oyalarlar.
Yay burçları kendi ihtiyaçlarına daha fazla odaklanır. Onlar için sizin ne istediğinizin ve düşündüğünüzün önemi yoktur. Bu sebeple fazla bencil ve duyarsız olabilirler.​

Hayatta en değer verdiğim birkaç unsurdan biri ağızdan çıkan sözdür.
Genelde kimseye söz vermem, söz dediğim anda onun gerçekleşmesi veya oluşması için herşeyi denerim yerde bırakmayı sevmiyorum.
Listede 1. Olan - kova burcuyum - ))

tarot bakacaklarim nerede?

Vallahi çok haklı... bana güvenilmez, sağım solum hiç belli olmaz..

Burcum yok güvenilir mi oluyorum.f

Ikizkere guvenmemek cok pis doooru bi karar

tanımlar hep aynı yalnızca olaylar değişiyor. lan bu herifler her olay karşısında hep böyle programlanmış gibimi davranıyorlar. verilen bir sözü tutmasını sağlayan faktör olayın ehemmiyetimi yoksa burç'mu .
yani hayati bir bilgiyi eğitimli bir şekil de saklayıp türlü işkenceler sonucu ötmeyen adamlardan biri bu burçtan ise ne olucak
egzantirik şeyler yapan burç akli melekelerini kaybedip meczup olunca mesela burç boşa falan düşüyormu?
böle gezegeni falan bi bocaliyormu "ulan biri benim tanimima uymuyor noluyorlan" oluyormu gezegen

ben yay burcuyum xasthur bana hiç kızma...

Geri