Güvenilirliğinize 10 üzerinden kaç verirsiniz?

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
Konu sahibi son olarak 593 gün önce görüldü
Biri bana güvenebilir çünkü onun sırrını başkasına anlatabileceğim bir arkadaşım yok varsa bile ortak arkadaşımız değildir yani zaten kimse de bir yabancının sırrını merak etmez.

Kimseye güven vermek istemiyorum. Herkesin canı cehenneme evet yaparım herşeyi her an çünkü hakettikleri bu

kendimce çok iyi sır tuttuğumu söyleyebilirim

bu soruyu beni tanıyanlara sorun, ne derlerse doğrudur.

Ne sanal da ne de Reel de guvenilebilecek en son kisiyi olmayi gecin,sonun sonuna dahi yaklasamam.Siralama da esamesi olabilecek biri bile degilim.Kabullendigim bir gercek.

Son düzenleme:
bak herhangi bir konuda dava arkadaşımı asla satmam sonuna kadar omuz omuza vuruşurum düşmanlarla. yarı yolda bırakmam kimseyi. ama bir sırrı saklama konusunda 10 üzerinden 4.5 falan veririm kendime en fazla sndsjk

bir tek sevgime güven olmaz.
onu da diğer huylarım temize çekiyor

Bunu benim vermem doğru olur mu? Bence olmaz.

Kendime hiç güvenesim yok. 1 veriyorum.

Bizımle değilsın.

çevremdekilere aşırı güvenilir geliyorum, bilemiyorum. öğrenciyken kopya çekilirdi disipline giderdi arkadaşlar benim kopya çektiğime hocalar inanmaz disipline yollamazdı. askerlikte olay olurdu, olaya karışanlar içerisinde olmama rağmen istikamet, spor cezasından ayırırlar görev yerime gitmem söylenirdi. iş yerinde birimde olay oldu, adli ve idari soruşturma açıldı, birçok kişinin başı ağrıdı, olayın başkahramanı ben olmama rağmen ifadem bile alınmadı, sözüme güvenildi geçildi. birçok olay var böyle. güvenmeyin bana, ben yaptım hepsini : / işin şakası bir yana yaptığında da "senden beklemezdim" diyorlar, bunun sorumluluğunu yüklüyorlar durduk yere.

Geri