Güven problemi olan burçlar

Konu sahibi son olarak 968 gün önce görüldü
D7QVXm.jpg

Hem burcum hem yukselenim guvensiz :nopsrn:

Lanem bu yukselen nedir ne ise yarar yedek oyuncu burc gibi mi ?

Lanem bu yukselen nedir ne ise yarar yedek oyuncu burc gibi mi ?

Yok oyle yedek filan degil her an var etkisi, konuya cok hakim degilim ama ayni burctaki insanlar da farkli olur ya, farki olusturan sebeplerden biri de budur mesela.
Onemli bisey yani :aeg:

Senin yukselenin ne acaba :nopsrn:

Ayyy irkildim resmen .p

Ya o bence sacma birsey ha burc sana uymadiysa su burcunki uyar gibi. 38 bedenin icine sigmayan 40 beden hanimlari gibi

Oldu bitti zor güvenirim insanlara. Çok zordur bana güven vermek

Ayyy irkildim resmen .p

Ya o bence sacma birsey ha burc sana uymadiysa su burcunki uyar gibi. 38 bedenin icine sigmayan 40 beden hanimlari gibi

Seninki kova mi acaba, yay mi ki. Cok merak ettim ya, basak mi yoksa :nopsrn:
Dogum saatini biliyo musun?

Boğa kimseye tam olarak güvenmez.

Guvenir mis gibi yapariz

13:10 bir cuma vakti .p

Terazi olması lazım yükselen burcunun.
Kimseyi kırmamak istememe ve mütevazılık huyun Yengeç ile güzel harmanlanmış : )
Yükselen burç doğduğumuz an doğu ufkunda yükselmekte olan takım yıldızıdır.
Doğum haritamızın özellikle batı astrolojisine göre anahtarıdır.
Dış görünüşümüz,sağlığımız,eğilimlerimiz,dürtülerimiz,hayatsal enerjilerimiz yükselen burçla ilişkilidir.Bu sebeple eğitimli batı ekolu kullanan bir astrologdan burç yorumu takip ederken ilk olarak yükselen burcumuzu dikkate almalıyız.
Güneş yani öz burcumuz kimliğimiz ile ilişkili. Diğer planetlerin konumu da önemi sadece güneş ve yükselenden ibaret değil.Parmak izi gibidir doğum haritası.
12 burç 12 insan diye bir şey yok yani.)

Terazi olması lazım yükselen burcunun.
Kimseyi kırmamak istememe ve mütevazılık huyun Yengeç ile güzel harmanlanmış : )
Yükselen burç doğduğumuz an doğu ufkunda yükselmekte olan takım yıldızıdır.
Doğum haritamızın özellikle batı astrolojisine göre anahtarıdır.
Dış görünüşümüz,sağlığımız,eğilimlerimiz,dürtülerimiz,hayatsal enerjilerimiz yükselen burçla ilişkilidir.Bu sebeple eğitimli batı ekolu kullanan bir astrologdan burç yorumu takip ederken ilk olarak yükselen burcumuzu dikkate almalıyız.
Güneş yani öz burcumuz kimliğimiz ile ilişkili. Diğer planetlerin konumu da önemi sadece güneş ve yükselenden ibaret değil.Parmak izi gibidir doğum haritası.
12 burç 12 insan diye bir şey yok yani.)

Tesk ederim >) lanemoje oku bak .p

Geri