Gusellik ~ HayaTuzak ~

Konu sahibi son olarak 4449 gün önce görüldü
Sana herşeyimi anlatacagım :)
Hadi bakalım hayırlısı (:​

İşyerindeyim öyle işte günlüğüm ugraşıyoruz. Şuan kamera cekim ypıyor buraya girmem yasak ama sıkıldım ypcak brşey yok :))))

Daha yemeğe cıkkmadım günlüğüm :/ Açlıktan müşterilerin üstüne mi bayılsam?

Günaydın günlüğüm..
Bugün keyfim yok bakalım..

Ahmet Kaya - Söyle şarkısı dilimde uyandım..

Ay ay ay yanıyor ömrüm..

Biliyormusun günlüğüm..
İnsan o kadar acı çektikten sonra, o kadar hayal kırıklıgına ugradıktan sonra sevemiyor..
Şimdi günlüğümü okuyanlar diyecek sever elbet birgün sever.
Sizde 3 senedir kmseye atamayan kalp bundansonramı atacak ?
Hiç ümidim yok..
Neyse ben hazırlanayım..
Bugün çok hüzünlüyüm..

Ahmet kaya söyler ben içerim genelde ama şimdi Ahmet kaya söylüyor ben yazıyorum :)

Öyle eve geldim yemek yicem felan .
Yarın izinliydim ama çagırdılar yine çalışıcam.
Allah sonumu hayır etsin :)

Sabahın köründe aranmaktan veya uyandırılmaktan nefret eden bir de ben varım bilin istedim.
Öncelikle günaydınlar.
Kısaca size coooook möhim bişeee dicemmmm günlük Hazretleriiiiiii -.- :D

Bugün ben aslında izinliydim, ama değilim bu saatte uyandıgıma göre ben degilimdir.
Yahu bunlar bensiz yapamıyor mu ya?
İzinli günümdede gel çalış diyolar. Sanki bana çoooook maaaş yatıyor ya bide çalışıoz :))

Neyse. Ben o cocuktan cooook hoşlaşıyorum . Bilgin olsun.
Brad Pit = Yıldırım. Harbi bebe cok ttlı yaa :)

Allah sahibine bagıslasın. 5ay boyunca göz göze gelsekte buda onun bişey hissettiğini belirtmez.
Aman neyse bana mutluluk haram be yaaaaaaa buda gelir geçer :) Geçmezsede deler geçer bukdr basit . Aşk böyle degilmi? Hayatttttttt acımasız degil miiiiiiiiiiii?

Sabah sabah bendeki karamsarlıga gellll gel abi gelllll :D

Neyse hazırlandım açık renk jean giydim buarada çagırdıklarına pişman olsunlar diye giydim yasak açık renk giymek dfkjghökdfjghsödfgd

ok good bye günlüğüm belki işyernde girerim sna yine yazarım :*

şuan işyerindeyim yanımda tugbamlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa duruyoruz ama ne sıkıcı birgün ama dğilmi????????? biz cok skıldk -.- lıhgkdjhglkfhfd napsak ki kankig la? :D
Ayrıca üzerimde nedensiz bir agresiflik var tugbayı her an öpebilirim. :* :*

Günaydın günlüğüm. Bugün en sonunda izinliyim. 6 gün üste üste full Sabah 10 akşam 10 çalıştım. Artık yatıyım biraz yad arkadaşlarıma vakit ayırayım dimi? Yahu tamam onunda bununda degilim. Ama dün çok kötü şeyler oldu..

Kaç yıl 2 sene oldu heralde. 2 sene önceki sevgilim dün birden mesaj attı. Kuzu naber hatırladınmı beni? Cevap vermeyeyim diye 2 saat kendimle cebelleştim. Sonrasında cevap verdim. Evet buyur diye. Sonra kendimi whatsapta buldum nası oldu bilmiyorum :) Benim çalıştıgım yere gelmiş. Yanında kız arkadaşı varmış. O beni gayet iyi hatırlıyor ama ben yanında kız arkadaşı varsa bakmamşmdır :D Bide diyorki sarışın bi kız vardı orda. İçimden ne kadar güzel kz demiştm dedim diyo :D Offf yrbbim. O bu değilde ben bu çocugu fazla sevmemiştim. Geri gelmesi pek umrmda olmadı yani :))))))

Onlar bunlar sunlar biyanada. Bana nolcak be günlüğüm. Hep böyle aşksız, kimseye güvenmeden yaşayıp ölücem heralde. Ben bu kafayla gidersem zaten kimseyle yapamam ki. İnsan zaten bir zaman geçtikten sonra prensib sahibi oluyor. Bir takım şeyler daha iyi oturuyor raylarına..

HErneyse ya. İçimde bi burukluk var. Daha sonra sana birşeyler anlatıcam.. Şuan aglamak istemiyorum. Dışarı cıkacagım çünkü. Günlüğüm birtek sen ihanet etmezsin gbi geliyor bana..

Yüzün eskisi gibi gülmüyrsa, tükeniyor insan~

Geri