Gürültü yaptığı gerekçesiyle öldürülen çocuğun sanığından pes dedirten savunma

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti

Gaziantep'te gürültü yaptığı iddiasıyla pompalı tüfekle öldürülen 10 yaşındaki Emir Baki Bayındır'ı vuran sanık Mühsün Taşkın ilk duruşmada verdiği ifadede, Ben çocukları Suriyeli zannediyordum. Türk olan çocukların bu kadar terbiyesiz olduğunu düşünmedim. Bu çocukların mahalleden olmadıklarını bilmiyordum. 20 metre uzaklıktan sıktım diyebilirim. Benim ne çocukla ne de ailesiyle hiçbir düşmanlığım bulunmamaktadır' dedi.​

Haberin tamamı;

Tüfekle çocuğu vurmak nedir kardeşim
10 yaşında bir çocuğun yaşam hakkını elinden aldın
Onu sen mi yaratmıştın
Gürültüden bunaldıysan kendi kafana sıksaydın
Çocuk oyun oynar koşar güler eğlenir
Bu onların doğasında var
Yazık..

Bunlar zaten toplum zararlısı diye avukat falan vermiyorlar galiba. Bu nasıl savunma Allah aşkına.

Güzel bir savunma avukatlar dahi bu kadar beceremez

Pompali tufegi olan birinden "evladim sessiz ol" demesini beklemekte ayri bir durum. Ne isi var pompali tufegin evde anlamiyorum.

Çok çok tehlikeli bir zihniyet bu. Baro avukatı bile savunmaz bunu. Çocuk çocuktur, Türkü veya Suriyelisi olmaz bunun.

Kaldı ki, kimse kimseyi ses yaptı diye pompalıyla öldürecek bir ruh haline yükselmez. Bir çocuğu öldürmekle anılmak, çocuğa tecavüz etmekle anılmaktan yeğdir diye düşünmüş olabilir. Öyle ya da böyle bir yavrumuz daha susturuldu, konuşamasın diye...

Bu nasıl bi savunma, nasıl bi zihniyet. Çocuk ya adı üstünde çocuk, dünyanın en masumu tabi ki koşacak oynayacak gürültü yapacak. Böyleleriyle aynı dünya üzerinde nefes almak ne kadar kötü bi his.

Senin ırkçı zihniyetine tüküreyim khpe evladı...

Geri