Gürültü yapan çocuğun ebeveynlerini uyarmak

• Kullanıcı Rose
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 1215 gün önce görüldü
Faydasızdır. Çocuk bu sustan durdan anlamıyor.​

Bence her şeyin çocuksuz seçeneği olmalı.. Çocuksuz otel çocuksuz uçak çocuksuz otobüs çocuksuz lokanta vs...

Bazı çocuklar insanı yaşamaktan bile soğutur.

Eger aile ileri derecede rahat veya ruh hastasi degilse ozellikle toplu tasimada (bkz ; Sehirlerarasi otobus veya Uçak ) bu durumdan ziyadesiyle rahatsiz oluyorlar zaten. Yani uyarmak ebeveyni daha fazla strese sokmaktan baska bir ise yaramiyor, maalesef.

Çocukları çok severim ve şuana kadar hiçbirinden rahatsız olmadım.

çocuktur hareketli olacak tabii ki ama

Annesi de yani biraz durumdan rahatsız olsa ne güzel olurdu

dün gittiğim bir xxxx mağazında reyonla birlikte beni düşürecek ıkı küçük çocuk vardı
elim reyondakı sivri uçlu demire geçti çok hasar olmasa da en sevdiğim elimdi

https://m.youtube.com/watch?v=4mKp9B_mamM

Genelde bu tarz şeyler olmuyor maalesef.
İstisnalar hariç ebeveyni suçlu buluyorum ben tabii ki.
Hassas,sürekli ağlayan bir çocuğunuz varsa planlarınız o yönde ilerlemeli. Çocuk her yönüyle bir sorumluluk.
On sekiz saatlik yolu otobüsle gitmemelisin mesela.Şimdikilerde yat,kalk, doğur sonra sal çayıra mevlam kayıra psikolojisi hakim.Ağlarken oluşan çevre hassasiyetini düşünebilmelerini geç, yetiştirirken adab-ı muaşeretmiş, terbiyeymiş pehh kimin umrunda? Yok anneymiş,yok babaymış.
Kolaydı öyle o sıfatı haketmek.

Çocuk bu, lütfen anlayış komşular.

Çocuksuz alanlar oluşmalı artık.. Çocuksuz apartman çocuksuz avm çocuksuz park vs...

Cocuktan sonra toplu tasimaya binmek korkulu rüya. Çocuklu ailelere anlayış gösterin arkadaşlar. Adı üstünde çocuk işte anlamiyor "ağlama" kelimesinden. Çok şükür bizimki seviyor arabayi otobüsü vs ama huysuzluk çıkardığı zamanlar da olmuyor değil. Eğer erkenden huysuzluk etmeye başladıysa ve gideceğimiz yere daha varsa erkenden iniyoruz otobüsten metrobüsten sırf insanlar rahatsız olmasın diye. İndigimiz yerde biraz hava alıp tekrar biniyoruz.

Çocuğu olanlar hayattan kendilerini izole edemez, bunu istemek de haksızlık bence. Biraz idareci olmalı ve durumu kriz haline dönmeden atlatmak için -yeri gelirse, ihtiyaç varsa- aileye destek olmalıyız.

Cocuk ile itin hatri olmaz.
Cocuk bu.Ögrenecek hata yaparak.
Yeminle benim ilerde cocuguma biri bise derse onun agzini cart diye ayiririm.Host köpek.

O ebeveynlerde birazcık empati, ahlak ve saygı olsa, zaten çocuklarının o şekilde davranmalarına izin vermezlerdi.

Evet.
Mahalle baskisina tav olmalari icin egitilmeliler.Cooooook haklisin.

Yaklaşık 10 defa okudum yanlış mı anlıyorum diye. Çocuğun hali ile ailenin ahlakı arasında nasıl bir bağ kurdunuz acaba?

Kimi çocuk vardır babasına çeker, kimi var annesine, bu yetişmeye bağlı,televizyonlarda görüyoruz. hergün çocuğun kolunu bacağını kıranları.bumu annelik babalık.

Geri