Gürcistan - Türkiye (2-3)

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dünya Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
hasret kaldığımız dünya kupası özlemine bu nesil topçuları ile mutlu sona ulaşacağımıza inancım tam..
forvet hususunda buram buram kırmızı alarm veriyoruz alt nesil gelecek için de çok büyük sıkıntı onun dışında bu milli takım ile olmayacaksa hangisi ile olacak..
Rabbkm sakatlık vermesin..

antrenmanlarda acayip gruplaşma var oyunu çok etkiler
ama maçta iki gol olunca olay çözülür
kulüp takımlarında yaşananların milli takımı etkilememesi lazım
kerem fenere gidince geçmişini silse bile barış menajer etkisiyle hareket edip bizi üzse de Türkiye Milli Takımı'nın değerli birer oyuncularıdır
maç içinde onlara sırt çevirmemek gerek

ilk yarı bitmeden bir gol daha sallayın çocuklar hadi..

Helal be size gol olup yağalım +6 hadi ..

keremin gol sevincine bak sanki bu gol size girsin der gibi kendini nasıl yırtıyo
durup dururken koca bir halkı karşına alırsan olacağı bu
her maçta kendini kanıtlamaya çalışırsın

efendi gibi ben fbde oynamak istiyorum desen geçmişini silmeye çalışmasan Galatasaraya Fatih Terime teşekkür etsen böyle şeyler yaşamak zorunda kalmayacaksın

Yunus da ardaya bakarak seviniyo :dddd

Hadi çocuklar sağ dan sol dan yapıştırın iki gol daha yazın .. sırada ki gol eren elmalı kafa ile Abdülkerim bardakçı kafa ile .. tadından yenmez valla.. diye yazarken kırmızı kart gördük..

66da girdi 71de kırmızı gördü

Çok özür dilerim bilmediğim için soruyorum. Barış köylüsü niye kırmızı gördü ki? Ne var allasen orda?

o değil de uğurcanı elek ederler ya :S biz nasıl bir belaya düştük arkadaş, öldük öldük dirildik

Tebrikler çocuklar 10 gömlek gürcülerden üstünüz.. ben ilk yarı özelinde ismail yüksek ayrı parantez açmak istiyorum ciğerine sağlık evlat senin ..

Geri