Gurbetçinin valizinden 19 kg sebze çıktı..

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Her sene kilolarca sebzeyi kurutup götürüyorlar..kuru yemiş filan saymıyorum! Sanki orada kıtlık var
Bizimkiler NL'den Tr'ye tasindi. Ben de sutdiyari kaymagi, sucuk, drop, bahmi baharati tasiyorum utanarak soyluyorum ama istiyorlar :emoji_sweat_smile: ama bu saydiklarimin hicbiri Tr'de yok. Su isteme isine son verseler de dimdizlak seyahat edebilsem.

Bizimkiler NL'den Tr'ye tasindi. Ben de sutdiyari kaymagi, sucuk, drop, bahmi tozu tasiyorum utanarak soyluyorum ama istiyorlar :emoji_sweat_smile: ama bu saydiklarimin hicbiri Tr'de yok.
Bizdede öyle..sucuk burada daha uygun ve güvenilir.bu sene acı sos,peynir,sucuk,Hindistan cevizi,avakado,mango,ananas ve mevlana çayı götürdüm..birde ton balığı

• Kahkaha
Tepkiler: W
Havaalanında çalışırken sürekli beddua alıyordum gurbetçilerden, fazla bagajı geçirmem için yalvarıyorlardı, ben ne yapıyordum, çocuklara bagajları üst üste koydurup tartıyordum, birkaç gram eksik olmasın diye :)
Onların bedduaları ile yaşıyorum oh mis.. çok salça çöpe attırdım.. çok valiz bırakan oldu havaalanında..
Çok severim gurbetçileri.

Avrupa bizi kıskanıyor skdkhkh. Cacık dahi olmayacak bir toplum malesef, nerede yaşadığından bağımsız hemde. Toplumu bu hale getirenlerin elleri kırılsın, cehenemde cayır cayır yanarlar inşallah,......

• Korkunç
Tepkiler: ne
Bu konuda çok aradayim ama nuhun Ankara makarnasi götüren gördüm dediğim gibi bir diğeri de tuzluk alıp götürdü marka çanta kullan araban jeep olsun sen gel trden tuzluk al bence bu vizyonsuzlugun daniskasi

geçen pazara gittiydim
öyle sermişler işte
biber aldıydım köy biberi

Geri