Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Her sene kilolarca sebzeyi kurutup götürüyorlar..kuru yemiş filan saymıyorum! Sanki orada kıtlık varYazik avrupada sebze yoksa demek.....
Bizimkiler NL'den Tr'ye tasindi. Ben de sutdiyari kaymagi, sucuk, drop, bahmi baharati tasiyorum utanarak soyluyorum ama istiyorlarHer sene kilolarca sebzeyi kurutup götürüyorlar..kuru yemiş filan saymıyorum! Sanki orada kıtlık var
Bizdede öyle..sucuk burada daha uygun ve güvenilir.bu sene acı sos,peynir,sucuk,Hindistan cevizi,avakado,mango,ananas ve mevlana çayı götürdüm..birde ton balığıBizimkiler NL'den Tr'ye tasindi. Ben de sutdiyari kaymagi, sucuk, drop, bahmi tozu tasiyorum utanarak soyluyorum ama istiyorlarama bu saydiklarimin hicbiri Tr'de yok.
Sucuk ve sosis gercekten yok. Halbuki o da Turk markasi.Bizdede öyle..sucuk burada daha uygun ve güvenilir.bu sene acı sos,peynir,sucuk,Hindistan cevizi,avakado,mango,ananas ve mevlana çayı götürdüm..birde ton balığı
Onlar sadece Almanya’da üretilenler ondan bulunmuyor.küflü peynir getirmeyi unutmaSucuk ve sosis gercekten yok. Halbuki o da Turk markasi.