ne
Elmas Üye
-
-
-
-
İki gün önce Almanya ya dönen yakın akrabamiz tuzluk götürdü kuruyemiş ve sigara stokladi 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Genelde Avrupa'ya gelenler kelepir olduğu için normal görmek gerekli. Bazıları varki TR'de kalsalardı açlık sınırında olurlardı ama €'nun gücüyle bir b*k olduklarını sanıyorlar.İki gün önce Almanya ya dönen yakın akrabamiz tuzluk götürdü kuruyemiş ve sigara stokladi![]()
A101 den tuzluk alip götürüyor çok manidar melnur sjsjsGenelde Avrupa'ya gelenler kelepir olduğu için normal görmek gerekli. Bazıları varki TR'de kalsalardı açlık sınırında olurlardı ama €'nun gücüyle bir b*k olduklarını sanıyorlar.
Ülkeyi kimler temsil ediyor anlayın ve görün artık. Daha neler var neler, anlatsam gene birileri beni Türk düşmanı ilan eder. Bizler doğruları konuşmayı tercih etmeyenlerdeniz, hep pohpohlayıp överiz,......A101 den tuzluk alip götürüyor çok manidar melnur sjsjs
Neden gurbetçi değilmiş gibi yazıyorsunÜlkeyi kimler temsil ediyor anlayın ve görün artık. Daha neler var neler, anlatsam gene birileri beni Türk düşmanı ilan eder. Bizler doğruları konuşmayı tercih etmeyenlerdeniz, hep pohpohlayıp överiz,......
Gurbetciyim diye gerçekleri inkar mı edeyim?Neden gurbetçi değilmiş gibi yazıyorsun
Canimin en içi konu ile yazdığın şeyleri bagdastiramadim tamam tr kötü tr insani salak oh be sende rahatla bende rahatladimGurbetciyim diye gerçekleri inkar mı edeyim?
Türkiye hakkında da gerçeklere gözümü kapatmadığım için Türkiye düşmanı oluyorum.
Bir ileri gidebilmemiz için, kendimizi gelușrirebiömemiz için,....... sorunları inkar yerine kabullenip çözüm aramamız gerekli.
Yooo öyle demedim, hepimiz aynı bölgenin insanlarıyız. Rahat ol sadece çıplak gerçekleri görmek yetiyor.Canimin en içi konu ile yazdığın şeyleri bagdastiramadim tamam tr kötü tr insani salak oh be sende rahatla bende rahatladim
KzkzkdkdkkdkxkxkkxkddlCanimin en içi konu ile yazdığın şeyleri bagdastiramadim tamam tr kötü tr insani salak oh be sende rahatla bende rahatladim
Darısı başıma.Koca da göturuolar ,s