gurbetçilerin Türkiye'den alıp götürdüğü şeyler

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
İki gün önce Almanya ya dönen yakın akrabamiz tuzluk götürdü kuruyemiş ve sigara stokladi :emoji_nerd:

Genelde Avrupa'ya gelenler kelepir olduğu için normal görmek gerekli. Bazıları varki TR'de kalsalardı açlık sınırında olurlardı ama €'nun gücüyle bir b*k olduklarını sanıyorlar.
A101 den tuzluk alip götürüyor çok manidar melnur sjsjs

A101 den tuzluk alip götürüyor çok manidar melnur sjsjs
Ülkeyi kimler temsil ediyor anlayın ve görün artık. Daha neler var neler, anlatsam gene birileri beni Türk düşmanı ilan eder. Bizler doğruları konuşmayı tercih etmeyenlerdeniz, hep pohpohlayıp överiz,......

Ülkeyi kimler temsil ediyor anlayın ve görün artık. Daha neler var neler, anlatsam gene birileri beni Türk düşmanı ilan eder. Bizler doğruları konuşmayı tercih etmeyenlerdeniz, hep pohpohlayıp överiz,......
Neden gurbetçi değilmiş gibi yazıyorsun

Eskiden pastırma,kavurma,küflü peynir püskit lokım ve bıjerek götürürdüm şimdi çok pahalı değmez..bulsalar çöpe atıyorlar!.ha birde şatır azmon kurutulmuş biber,yufka ekmek gurbetçinin olmaz olmazıydı..

• Üzgün
Tepkiler: ne
Benim kuzende geldiğinde Almanya’da yaşıyorlar tarhana sucuk ve anasının ördüğü patiği götürmüştü.. .p

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Tarhana sucuk kadar iyi bir ikili yok şuan onu anladım

Sigara bizde daha ucuzmuş. Rakı ve Viski orada daha ucuzmuş. Benim için hava hoş. Herkes çocukken bildiği şeyleri özlüyor, normaldir.

Neden gurbetçi değilmiş gibi yazıyorsun
Gurbetciyim diye gerçekleri inkar mı edeyim?
Türkiye hakkında da gerçeklere gözümü kapatmadığım için Türkiye düşmanı oluyorum.
Bir ileri gidebilmemiz için, kendimizi gelușrirebiömemiz için,....... sorunları inkar yerine kabullenip çözüm aramamız gerekli.

Gurbetciyim diye gerçekleri inkar mı edeyim?
Türkiye hakkında da gerçeklere gözümü kapatmadığım için Türkiye düşmanı oluyorum.
Bir ileri gidebilmemiz için, kendimizi gelușrirebiömemiz için,....... sorunları inkar yerine kabullenip çözüm aramamız gerekli.
Canimin en içi konu ile yazdığın şeyleri bagdastiramadim tamam tr kötü tr insani salak oh be sende rahatla bende rahatladim

Turistik bir yöreye gidince o yöreyi anımsatan hediyelik eşyalar alınır ancak gurbetçilerin neler aldığını tam bilmiyorum.

Geri