- Web sitesi
- www.instagram.com
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Melnur’u tenzih ediyorum tabi;Klima nedir bilmez ki. Memlekete de gelemiyor. Parası yokmuş.
Melnur’u tenzih ediyorum tabi;
Yurt dışında bir şey görmüşlükleri yok ki. Sabah 05.00 işe, akşam 18:00 eve ve gece 21:00 yatağa.Bu sıcaklardan dolayı temelli gelmeleri en büyük korkum yurt dışı görmüş orda yaşamış insanları mutlu da edemezsin 🤣
Trde kimseyi beğenmiyorlar iso 🤣Yurt dışında bir şey görmüşlükleri yok ki. Sabah 05.00 işe, akşam 18:00 eve ve gece 21:00 yatağa.
Anca öyle mutlu olabiliyorlar.Trde kimseyi beğenmiyorlar iso 🤣
İsmail çoğu gurbetçiler için haklı söylemiş. Geçen hafta Ren nehri bisiklet turumuzu Köln şehrinden başlattık ve ilk kahvaltımızı otel dışında yapalım dedik. Kahvaltıya Köln'de bir simit evine gittik. Bize hizmet eden kişi sahibi olduğunu söyledi. Biraz vaktimiz olduğu için Köln şehrini gezelim diye düşündük ve kahvaltı mekanının sahibine gidip görebileceğimiz yerleri sorduk ve verdiği cevap aynen şöyleydi; " Vallahi ben 20 yıldır burada yaşıyorum ama hiç bir yer tanımıyorum". Bir hafta boyu arkadaşlarla bu adam gibileri konuştuk ve bayağı güldük.Trde kimseyi beğenmiyorlar iso 🤣