Fethiyede Alman plakalı genç yerli vatandaşımızı biraz üzdü..
Alım gücü görsel.
Alım gücü görsel.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Gurbetçi tayyibin kıymetini bilin demiş Allahın size bir lütfu falan filan,O sırada bizim yerli al yanında götür orada bakarsın deyince ufak çaplı bir sürtüşme yaşanmış..Mevzuyuda aciklasaydin ya haci. Olay ne?
Ne gerek vardı kavgaya be, beraberinde götürseydi keşke. Kendisi de refah içerisinde yaşardı sayesinde.Gurbetçi tayyibin kıymetini bilin demiş Allahın size bir lütfu falan filan,O sırada bizim yerli al yanında götür orada bakarsın deyince ufak çaplı bir sürtüşme yaşanmış..
türkiyede vergi verecek,mitingleri dolduracak eleman lazım.hepsi Avrupa’ya gitse olmazNe gerek vardı kavgaya be, beraberinde götürseydi keşke. Kendisi de refah içerisinde yaşardı sayesinde.
Ben Tayyibi beraberinde götürsün demistim.türkiyede vergi verecek,mitingleri dolduracak eleman lazım.hepsi Avrupa’ya gitse olmaz
Adam Almanya’ya gitse sosyala düşer enayi mi gitsin türkiyede 14 bahar birden yaşıyorBen Tayyibi beraberinde götürsün demistim.