Gupse Özay'dan aşk tanımı: Kolumu keserim, böbreğimin ikisini bile veririm

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Uzun bir aradan sonra "Lohusa" adlı filmle sevenlerinin karşısına çıkan Gupse Özay, eşi Barış Arduç hakkında konuştu.

Deliha adlı filmin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Gupse Özay ile Barış Arduç, birlikteliklerini 2020 yılında evlilikle taçlandırmıştı.

Arduç ile Jan Asya adında kız çocukları olan Gupse Özay şu sıralar Lohusa filmiyle gündemde.

Melis İşiten'ıin YouTube programına konuk olan Özay, aşk hakkında yorumlarını paylaştı.

Oyuncu, "Barış'a kadar şöyle buluyordum aşkı: Kimyasal problem, takıntılık, birini tavlamak istersin o sana bakmaz, inat edersin onu aşk zannedersin gibi daha materyalist bakış açımla böyle psikoloji analizi yaptığım bir konuydu" dedi.

"BARIŞ'TAN SONRA..."
Özay "Barış'tan sonra kolumu keserim, böbreğimi ikisini bile veririm gibi bir duygunun adının aşk olduğunu Barış'la anladım diyebilirim" ifadelerini kullandı.

Kaynak

G4Okcye1eEGV_G0xuSpjTA.jpg
BBl7eLA30EaQvtiniHL3TQ.jpg

O kadar da değil...

Anne-baba-kardeş-çocuk için bu ifadeleri anlarım da sevgili-eş için anlamam mümkün değil ayrıca böyle bir durumda karşı tarafa da bir daha senden ayrılamayacağı mesajı veriyorsun. Böbreğini verdikten sonra terk edilirsen ne olacak? Böbreği geri mi isteyeceksin?

Aşık olan insan mantığını kullanamaz ancak yine de kimseyi bu kadar hayatınızın merkezine almayınız çünkü gün gelir ilişki biter ve bu abartılı sözler de havada kalır.

Bir de bayıl istersen Gupse sjksksj
Tamam yakışıklı ve kibar, nezih biri de yani bu kadar ne bileyim… Barış aşık değil gibi hissediyorum ben…

gupse’nin özellikle ibrahim selim’e konuk olduğu bölümler çok iyi, orada izledikten sonra daha farklı bir sevgi oluştu kendisine karşı. çok zeki, eğlenceli, cool ve tatlı bir kadın. kiralık aşk zamanında barış’ın sevgilisi olduğu için zorbalandığı o günlerden sapasağlam çıkabilmek herkesin harcı değildi ama o kadar salak yorumların üzerine hem evlendiler hem de çocukları oldu. milletin ilişki dinamiğini sadece görsellik üzerinden değerlendirdiği bir dünyada, ilişkilerini gözlerden uzak çiçek gibi yaşıyorlar. barış’ın ne kadar şanslı bir adam olduğunu da programları izledikçe anlıyorsunuz, adamın karısına bakışı bile her şeyi anlatıyor. burada bahsederken de aşkı daha mantığa uydurmaya çalıştığı bir dönemle aşık olduktan sonra bu tip mantıksal, kasıntı konuların ortadan kalktığını vurgulamak istemiş daha çok. aşk kafanda oturtmaya çalıştığın bir şey değil, kafanı yer yer uçuran bir şey diyor yani. yürüyedur <3

Helal Gupse:p
Her ne kadar yakıştırılmasalar da bence mutlulukları gözlerinden okunuyor:=)
senin gözlerinden okunduğu gibi mi? :eriyensurat:
bizim millet kendi tipine bakmadan başkalarının tipine göre aşk yaşadığını sandığından normal bebeğim yakıştıramamaları. hepsi henry cavill, hepsi margot robbie çünkü sjsjk.

O kadar da değil...

Anne-baba-kardeş-çocuk için bu ifadeleri anlarım da sevgili-eş için anlamam mümkün değil ayrıca böyle bir durumda karşı tarafa da bir daha senden ayrılamayacağı mesajı veriyorsun. Böbreğini verdikten sonra terk edilirsen ne olacak? Böbreği geri mi isteyeceksin?

Aşık olan insan mantığını kullanamaz ancak yine de kimseyi bu kadar hayatınızın merkezine almayınız çünkü gün gelir ilişki biter ve bu abartılı sözler de havada kalır.
kısmen haklısın da birkaç yıllık ilişki dışında ele almak gerekiyor konuyu. çok uzun yıllar birbirinin hayatlarında olan, birbirini tamamlayan kişiler hayatlarının merkezine eşini alabilir, onun için her şeyi yapabilir.

Barış söz konusu e tabi öyle hissedecek ben çok beğeniyorum barışı ses tonu görsel duruşu ve olgunluğu çok hoşuma gidiyor. Ama en çok hoşuma giden ise

Omuzları da geniş hem

kısmen haklısın da birkaç yıllık ilişki dışında ele almak gerekiyor konuyu. çok uzun yıllar birbirinin hayatlarında olan, birbirini tamamlayan kişiler hayatlarının merkezine eşini alabilir, onun için her şeyi yapabilir.
Her şeyi yaptığı eşi / sevgilisi gün gelip gitmek istediğinde, olgun bir şekilde yaptıklarını hatırlatmayacaksa elbette bu dediğin kişinin kendi tercihidir ancak yıllardır şahit olduğum örnekler gösteriyor ki ayrılma aşamasına gelindiğinde, ilk önce yapılan fedakarlıklar hatırlatılıp karşı tarafa vicdani bir sorumluluk yükleme çabası içine giriliyor.

Kendi adıma hiç kimse tarafından bu şekilde sevilmek istemem. Zor anımda yanımda olacaksa da gönülden yapabiliyorsa olmalıdır ve asla aşk uğruna yapmamalıdır çünkü bir gün yollarımız ayrılırsa bana kendimi borçlu hissettirmesini istemiyorum.

Sevgi / aşk konusunda çoğu insan bencil ve karşı tarafın verdiği kadar sevebiliyorlar. Olur da aşık olduğu kişinin duyguları değişirse o sevginin yerini bir anda nefret alıyor ve düşmanca tavırlar sergilenmeye başlıyor. Oysaki gerçekten seviyorsan bir gün gitmek isterse de yolundan çekilmesini bileceksin ancak kaç kişi böyle sevebilir ki? Şahsen ben hiç rastlamadım. Yanında olduğun ve beklentilerini karşıladığın sürece seven örneklere şahit oldum.

Biraz abartmış ama çok sevince insan böyle hissediyor demek ki. Mutlular, seviyorlar gözlerinin içi gülüyor.. Her zaman böyle aşkla kalırlar umarım.

Geri