Oyun Günün '' + '' ve '' - '' si ..

Forum oyun
Konu sahibi son olarak 2225 gün önce görüldü
Günün artısı bugün hurma yiyorum
günün eksisi yarın yediğim hurmalar neticemi cırmalayacak, biliyorum​

+`sı; iş arkadaşlarım çok güzel bir sürpriz hazırlamış.. ve bir tanesi Izmir den kalkıp gelmiş bunun için..ne kadar çok sevildiğimi ve değerli olduğumu bir kere daha iyi hissettim, muazzam bir duygu çok şükür.

-`si; Yeni aldığım elbisenin üstüne kül düştü ve yandı içim buruk.. kesin nazar değdi jxjxjx

+ cok sükür tüm islerimi hallettim
- bankaya gittim bir
Sürü para harcadim Doktora gittim anlattim diger kagitlarini da Al gel dedi yaptim allahtan ev yakin sonracigima Gene Doktora gittim baktik Gene para ödedim
Canim skldi Ilk defa para öderken :/ Neyse Artik borcum kalmadi bi yere sakinim

eksisi: hastayim, tum kemiklerim agriyor, ustumden silindir gecmis gibi hissediyorum.
Tekrar eksisi: Bugunku islerim hala bitmedi, dinlenemiyorum bile ://

Aslında eksiyle başladım, sabaha kadar hastanede olmamdan mütevellit uykusuz işe gitmek oldu.
Artısı ise, öğlen ki toplantıya hazırlıklı olmamdı.

+ pastel ojeler kalp.
- juju pastel sevmiyor ve artık ilişkimiz bitmiştir... düşman olduk biz, birazdan birbirimize laf sokup birbirimizi etiketleyeceğiz çünkü o kadar hatrımız var...

+ pastel ojeler kalp.
- juju pastel sevmiyor ve artık ilişkimiz bitmiştir... düşman olduk biz, birazdan birbirimize laf sokup birbirimizi etiketleyeceğiz çünkü o kadar hatrımız var...

An itibariyle forumun yeni düşman ikilisi belirlenmiştir. İçinden Geçeni Söyleye gidip laf sokup, sonra üstteki üye de melonun sevmediklerini sevip layklayacağım.

+ sı Türkiye maçı <3
- si geri kalan tüm vakit.

Günün artısı Aze yok
günün eksisi birazdan onlayn olur

bu devirde onlayn olmayan yok zaten...

Dertlendim, içerim.... Ay bana da bahane ha, yok çıban çıktı yok çıban söndü yok prim geldi yok markette Pril ucuzlamış filan, her boku da ıslatmasam olmaz...​

artısı ben
eksisi ben
senle çarpışalım
sonra toplaşalım

-Her yere Aze yazmışsın yok böyle bir sevgi seli.
+Neyseki yazarken yokmuşum yoksa kavga çıkarmış.

+ Pazar mükemmel havası ile beni beklerken
- Benim ise evde çoluk çocuğa bakar olmam

+'sı sınavlarımı okuyup bitirdim, analiz grafiklerini de çıkardım.
-'si trafik park cezası ödemek.

-'si aşırı yrgunum.
+'sı dünya tatlısı biriyle tanıştım akşam. Tam ısırmalık , bal bal :))) Çk özleyeceğim seni öyküsu'yum :**

+ geceye kadar disardaydim özlemisim bu ortami Iyi geldi
- sadece Dört saat uyudum uykum var

Forumda ya, eksisi mi kaldı eksi 269 oldu, artıyı filan da hiç etti. Keşke bari avatarı deyişse orcinalim sanıo da bildiğin çorlu avatarı, çok fazla imaj meykırlığa ihtiyacı var günlük bi' tavuk dönere yarcımdı olurum ama yarım ekmekli ha. Çok yiyemem selülüd yapıyo.

-si yok
+sı beni mutlu edebilecek tüm şeyler aynı anda yığılıyor

+sı 5:45 de uyandım 8.658 adım attım.
- si maaş hala ve hala yatmadı yatmayacak da :hıı:

Geri