Soru C Günün nasıl geçiyor?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Almanların bi lafı vardır”Jetzt hast du die quitte gegessen” günümüz nasıl geçsin Çin usülü aşk çizgidizilere bakmakla geçiyor..yani anlayacağınız bmbk.

Tiktok kaydırırken arada çıkan dizilere benziyor...1 sezon filan izliyosun iyi oluyo

Bugünü pek sevmedim ama olsun duzeliriz.

• Beğen
Tepkiler: ne
Hava güzel güneşli işten sonra Cimbom’un maçını izlemeye gideceğim..şimdilik iyi gidiyor

Şükür eve kavuşturana. Uyurum belki kfkfkf

Baya heyecanlı hesapda suan
1 35`lik rakı
7 Şişe Efes ( Bayan ıckısı )
Uc oyun
20 konfetı
8 Isıklı Konfeti.
Arabaya benzını kaynanam aaldı.
Bizimde babamız olsaydı nişanımızda bizi onurlandırıp takı takardı.

Her zaman olduğu gibi”Nok giibi”

kasvet çünkü hava öyle

Pazartesi Allah'ın belası bir gündür, pazartesiyi sevenden de nefret ediyorum , bir tane vurucam ağzına şimdi, pazartesi genel ödemeler vs, hafta sonu tenhalığının pazartesiye hard hard girmesi vs, pazartesi bir çorba ısmarlarsın çorba bile soğur gelirken, öyle lanet bir gündür,

bu kadar şikayetten sonra günümün kötü geçtiğini sanıyorsunuz, yoo çok güzel vallahi saat 09:30 ve hiçbir aksilik yok,

ne güzel sarhoştum 3 gündür , ağzımdan sigara cepten elim eksik olmuyordu. Kağıt parayı harcaması ne kadar güzel, herkese saçmak, bu hayatta enayilik değil, yarın öleceğiz bu benim maddi orgazmım.

Ya uff kararsiz kaldim, biseyi yapmadim, yapsaydim iyiydi diye soyleniyorum.
Oldu bitti sus artik.

Gün geçmiyor, daha çok bana geçiriyor.

Guzel evimi dip bucak sildim supurdum havalandirdim. Ohh mis. Bugun full temizlikdi benim icin. Yagmur yagdigi icin camasirlari yarin yapacagim. O camasirlar illa disariya serilecek,)))))

Geri