GÜNÜN KONUSU:Sanalda tanıdığınız biriyle gerçek bir aşk yaşayacağınıza inanırmısınız?

A
  • Kullanıcı aXi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma
GÜNÜN KONUSU:Sanalda tanıdığınız biriyle gerçek bir aşk yaşayacağınıza inanırmısınız?

Günün tartışma Konusu :D

İnanırım Tabiki Aşkın sanalı reali olmaz. 3 yıl önce tanışmıştık ve ben benden mutlusu yok diyebiliyorSam Gerisini sizler anlayın olurmu olmazmı die ;)​

Bu sanal aşk mevzusnu ben önceden cok alaylı karsılıyodum bana tam komedi geliyodu.
Ama fikrimi değiştiren bi olay oldu.Gecenlerde bi evlilik haberi aldım sanalda tanıstılar evlendiler bebek geliyor, onlarınki gerçek aşk.. (tabi aynı sanş herkesin karsına cıkmaz)
Şimdi fikrim aşkın Sanalı,Reeli olmaz.Sabah kalktıgında aklına ilk o geliyosa geçmiş olsun Aşıksın :D

Realdekilerle birlikte oldukta ne oldu sonunda tek kalan yine biz olduk :D bncede aşkın reali ve sanalı olmaz ama bana kalırsa sanaldakiler daha bu konuda daha titiz ;)

Aşkın yeri ve zamanı olmadığını düşünüyorum, her platformda bir anda karşınıza çıkabilir.

Aşkın nezaman nerede karşımıza cıkıcağını bilemeyiz,
Kaldırımda yürürken,
Durakta beklerken,
Bir anda karşımıza cıkabilir bu sanal icinde böyle. :)
Ben sadece evlendirme programlarında karşıyım. Onun dışıda yer ve mekan farketmez.

aşk kimileri için alışkanlık kimileri içinse tutkudur. sanaldan tutkunun olacağına inanmıyorum ki.. olsa bile ayda yılda bir kere buluşmayla o tutkunun süreceği mümkün değildir. alışkanlıkda da msjları olmadan yada telefonla konuşmadan duramıyorsunuzdur ve aşık olduğunuzu sanıyorsunuzdur ama ufak bi tartışmada da bütün gemileri bi anda yakabiliyorsunuzdurda :) . eğer sanalda tanışıp reele dönüşmüşse ozaman bi şansınız var demektir :) ( benim görüşüm)

Sanal diye adlandırılması bile saçma.
Aşk aşktır sonucta.
Güven varsa insanlar görmedende sever dokunmadanda hissederler :)

Aşkın nezaman nerede karşımıza cıkıcağını bilemeyiz,
Kaldırımda yürürken,
Durakta beklerken,
Bir anda karşımıza cıkabilir bu sanal icinde böyle. :)
Ben sadece evlendirme programlarında karşıyım. Onun dışıda yer ve mekan farketmez.

bence de

Bende Aynı Fikirdeyim SizLerLe Aşkın yeri Ve Zamanı OLmaz Her an Her YerDen ÇıkabiLir:)

Sanal ortamda tanışıp aşk yaşadığınız biriyle aylarca veya yıllarca monitor ardından görüşmüyorsunuz ki , bunu reel ortama taşıyorsunuz. Ayrıca sanal ortamda tanışıp bunu evlilikle bebekle neticelendiren çiftlerin haberlerini de duyuyoruz.

Esas mesele çiftlerin bu aşk'a hangi gözle baktığı.

Aşk'ın sanalı,reeli olmaz.Ama mesafeler diye bir sorun var . O yollar yok mu o yollar ...

Okadar Çok Örnek verebilirim ki buna..
Adam gibi adama aşk heryerde aşktır..
Şuan aşkın en güzelini Yaşıyorum.Her nekadar çok uzaklarda Olsa bile..Ama bir bağ var bir hayaller var.Gelicek..
Geldiğinde kurduğunuz hayalleri gerçekleştireceksiniz..Bu aşk-ı güclendirir.

Sağlam dostlukların temelleri atılabiliyorsa neden aşk içinde aynı şey olmasın ?

Geri