Günlük Günün kahramanı

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti

sosyal medyada yardıma muhtaç, ihtiyaç sahibi, sesini duyurmak isteyen birinin haberi ne zaman görsem hemen yardım eli uzattığını görüyorum. kimseyi es geçmiyor. harika bir insan.

Madleen ekibi gunun kahramlari, isimler : Yasemin Acar - Baptiste Andre - Thiago Avila - Omar Faiad - Rima Hassan - Pascal Maurieras- Yanis Mhamdi - Şuayb Ordu - Greta Thunberg - Sergio Toribio - Marco Van Rennes - Reva Viard -

Tek basina Utrecht istasyonunda israil saldirilari basladigi andan itibaren protesto eden bu adam gonlumuzun kahramani.

Sesini duyurmak icin milyonlarin disari cikmasi gerekmiyor bazen.

Soylemek istedigi mesaj net : Hollanda israile silah yardimini durdur !

1000172947.jpg

Son düzenleme:
Biliyorum surekli Gazze olaylarindan gidiyorum ama dillendirmeden de olmuyor goz yumamiyorum.

Gunun kahramani Douwe Bob. Kendisini Hollandali bir sarkici. Cocuklarla ilgili bir bir futbol etkinligine davet ediliyor ve gittiginde afisleri gorunce sarki soylemiyor sahneyi terk ediyor.

Aciklamasinda kendisinin de yahudi oldugunu ve siyonizme karsi oldugunu durusunu belirtiyor. Bunun uzerine, Dilan Yesilgoz sosyal medyada ates puskuruyor ve bu sekilde insanlari Douwe uzerine saliyor adamin butun ozel hayati adresine kadar ifsa oluyor. Hollandayi terk etmek zorunda kaliyor ölum tehditlerinden oturu.

Dusunun pkkli bir ailenin kizi geliyor ve avrupa ulkesini birbirine katiyor. Dilan Yesilgozu secimlerde "kazandi kazaniyor" diyen bi kac kisi vardi forumda seviniyordu. Dagdan gelip bagdakini kovuyor. Irtica ile gelip irticalari kisitlamak istiyor. Hayatimda gordugum en rezil utanmaz politikaci.

Gun geliyor adaleti kendin gibi olanda ararken Yahudi bir adamin durusunda buluyorsun.

1000178296.jpg

Gunun kahramani disisleri bakanimiz toplam 5 bakan, 4 devlet sekreti istifa etti. Tarihin dogru tarafinda anilacaklar.

Istifa sebebi; Veldkamp, İsrail’in Gazze’deki savaşında uluslararası hukuk ihlalleri olduğuna inanıyor ve yaptırımlar uygulanmalı diyordu. Koalisyon ortaklari buna karsi cikinca istifa ettiler.

1000199073.jpg

Kahramanimiz Ahmad el Ahmad. Teror saldirisini onledi, muslumanlarin uzerindeki kara lekeyi temizledi. Cunki islam tam olarak boyle bir sey.

1766117500192.png

Bence bu çok ikonik.
rabbim şöyle bir çıkış yapmayı nasip etsin. Ofkfjfjjfhdjf

pedro sanchez için yapılan editlere ispanyollar ''bu adam eşine o kadar aşık ki karar vermek için beş gün ülkeyi felç etti'' diye dert yanıyor. ne dertler var.

• Hımm
Tepkiler: W
Geri