Günün Filmi

M
  • Kullanıcı Maria puder
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Sinema Kulübü
Merhaba.
Foruma ilk üye olduğum günlerde bir kaç arkadaşımızın toplanıp aynı filmi izleyip daha sonra film hakkında yorumlar yapıp fikir alışverişinde bulunduklarını görmüştüm pek dahil olmamistim ama takip ediyordum. Her gün olmasa da isteyen arkadaslar ile bi film belirleyip o filmi aynı gün içinde izleyip karşılıklı yorumlasmak filmin teması hakkında konuşmak bence gayet keyifli olabilir diye düşünüyorum.

Mesela bi film seçip bugün başlayabiliriz .

Varsa önerisi olan arkadaşlar sevinirim:)

Şehrin Azizleri :D

hemen faliyete geçirmişsin:D

yurt imkanları dahilinde katılmaya çalışırım ben buna. hannibal'ı çıkarayım bi de aradan şuanda tamamen ona odaklandım araya film sokmak istemiyom. xd

Evet günün filmi o olsun bugün.. :D

evet izlemek isteyen gelir,daha sonra niceleriii.
icon21.gif

Vee izlemek isteyen arkadaslar için seçtiğimiz film Şehrin azizleri.

The Boondock Saints (Şehrin Azizleri)

PUAN*7.7*/10

Yapım: 1999 ABD

Tür: Aksiyon, Dram, Suç

Süre: 108 Dak.

Yönetmen:*Troy Duffy

Oyuncular:*Willem Dafoe,Norman Reedus,*Sean Patrick Flanery,Billy Connolly,*David Della Rocco

Senaryo:*Troy Duffy

Yapımcı:*Elie Samaha,*Lloyd Segan,*Chris Brinker,*Robert N. Fried

Film Özeti

İrlanda asıllı ikiz kardeşler Connor ve Murphy McManus, Boston’da yaşamaktadırlar. Dindar insanlar olan bu ikili Tanrı’nın kendilerine Dünya’yı kötülüklerden korumak misyonu yüklediğine inanarak, Boston’un azılı suçlarını ortadan temizlemeye başlar. Kurbanlar kötü insanlar olunca halktan kimse paniğe kapılmaz. Aslında ikizlerin peşine düşen FBI ajanı Paul Smecker bile bu temizliği kendisinin yapmak isteyip yapamadığı birşey olarak görmektedir.

evet evet bugün Şehrin Azizleri günü sonra Fight Club olsun:D

Geri