Günün En Güzel Sözleri ( Resimli )

K
  • Kullanıcı Külkedisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Günün Sözü

hs8tr.gif

wmrbtlsg.jpg

lo4cxgjm.jpg

bw4j97jo.jpg

oppap9l8.jpg

Bir zerreyim YARAB! lütfuna talibim.
Sen ikram etmezsen,ben Gariplerdende garibim.
Sen dilersen bosa cikmaz emeklerim.Dost ver YARAB!kiyamete dek sevecek,
Ask ver YARAB!DEGERINI BILECEK.
Can ver YARAB!Yolunda ölecek.
Göz ver YARAB!Dünyada Aglasa da AHIRETTE GÜLECEK...!!! Aminn

Ne geçmişe saplanıp kalacaksın, ne geleceğin düşlerini kuracaksın..
Ömür dediğin şu andır onu da hakettiğin gibi yaşayacaksın!

Can Yücel

Kimine "SU" olacaksın kimine "SEL", Kimine "MUM" olacaksın kimine "VOLKAN" Ama Allahtan başka kimseye asla "KUL" olmayacaksın...!!

Çakal gibi Dostum oLacağına ! Aslan gibi Düşmanım oLsun. Hiç oLmazsa Dostum Gibi Sırtımdan DeğiL DeLikanLı Gibi aLnımdan Vursun....!!

KaLemimi Kıran Hakime DeğiL , KeLepçeyi Takan Askere DeğiL , Dar Ağacına Asan CeLLada DeğiL Sahte DostLarıma Yanarım . . .!!

dost ulu çinara benzer meyvesi olmasada gölgesi yeder (tabi hakiki dostsa)

y2mfy7ix.jpg

Üzülme! Dert etme can! Görebiliyorsan, dokunabiliyorsan, nefes alabiliyorsan, yürüyebiliyorsan Ne mutlu sana! Elinde olmayanları söyleme bana. Elinde olanlardan bahset can! Üzülme! Geceler hep kimsesiz mi geçecek? Gidenler dönmeyecek mi? Yitirdiğin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede veya bir bahar sabahında karşına çıkmış Bil ki! Güzellikler de var bu hayatta gel git’lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin? “Hüzün olgunlaştırır” , “Kaybetmek sabrı öğretir” (Hz. Mevlana)

ha53qfr7.jpg

Sevgi söze dolarsa DUA olur. Dua ALLAH'a ulaşırsa Nur olur.Yüreğinizdeki Güzellik ve Umutlarınız Hiç Tükenmesin inşaALLAH.!

(¯'•♥ÖYLE BİR KALP VERKİ YA RABBİ✿(¯ﷲ¯)✿Taş atana Gül atalım ✿✿
(¯'•♥ÖYLE BİR AŞK VERKİ YA RABBİ✿(¯ﷲ¯)✿Sevginle yanalım ✿✿
(¯'•♥ÖYLE BİR YAŞAM VERKİ YA RABBİ✿(¯ﷲ¯)✿Rızanı kazanalım ✿✿
(¯'•♥ÖYLE BİR GÜN VER Kİ YA RABBİ✿(¯ﷲ¯)✿Her an seni analım ✿✿
(¯'•♥YAŞLI GÖZLER VER YA RABBİ✿(¯ﷲ¯)✿Günahımıza ağlayalım ✿✿

SEVMEK GEREK.....Hep Uzak, Ulaşılmaz, İmkansız diye Vazgeçmek mi gerek.... Uzaktakini de, Ulaşılmazı da, İmkansız olanı da, Sevmek gerek.. Sessizce, Susup da Sevmek gerek... Olmayacağını, Sevmeyeceğini, Kavuşamayacağını Bile bile, Sevmek ge...rek.. Hem de Dolu dolu, Sevmek gerek.... Özlemiyle yana kavrula, Hasretinden Dağları delip, Çölleri yol edip, Uzağı yakın ederek ,Hayalini Gözlerine sürerek, Delice sevmek gerek ki ,Adı Sevda olsun.... Cantanem....Gözbebeğim Kolayı herkes sever.... Zor olanı seveceksin.... Taşa, tohum ekip Yetiştireceksin ki, Sevdim diyesin….!!

İyiyim" desem yalan olur; "Kötüyüm" desem inancıma dokunur..
En güzeli, şükre vurayım dilimi; Belki o zaman kalbim kurtulur..

Hz. Mevlana

Kısmet etmiş ise Mevla; el getirir, yel getirir, sel getirir... Kısmet etmez ise Mevla; el götürür, yel götürür, sel götürür.

Hapşurduğumda; Çok yaşa yerine benimle yaşa deseydi keşke.. Ben de "sen de gör" değil de,"emrin olur" deseydim sessizce..

Geri