Günün Belgeseli.

🕒 Konu sahibi 6 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zeitgeist belgeselinin sanırım bir tık eski versiyonu. İçten içe, biraz hristiyanlığı tiye alan bir belgeseldir (zeitgeist).
Karşıt görüşte bir belgesel izlemek istersen "gelenler" belgeselini tavsiye ederim.
Aklında olsun.

Zeitgeist belgeselinin sanırım bir tık eski versiyonu. İçten içe, biraz hristiyanlığı tiye alan bir belgeseldir (zeitgeist).
Karşıt görüşte bir belgesel izlemek istersen "gelenler" belgeselini tavsiye ederim.
Aklında olsun.

Gelenler çok bölümlü bir video hepsine çok eskiden bakmıştım şimdi bir değişiklik varmı Yeni Videolar filan bilmem Zeitgeiste baktım uzun baya daima ilginç belgesellere bakarım dahada paylaşırım d.

[YOUTUBE]GDNCzGDnMx8[/YOUTUBE] gercek bir hikayedir..

Gelenler çok bölümlü bir video hepsine çok eskiden bakmıştım şimdi bir değişiklik varmı Yeni Videolar filan bilmem Zeitgeiste baktım uzun baya daima ilginç belgesellere bakarım dahada paylaşırım d.

yeni bölümü çekilmedi, çekilsede yayınlayabileceklerini sanmıyorum..

yeni bölümü çekilmedi, çekilsede yayınlayabileceklerini sanmıyorum..

Bence 7 den 70 e herkesin Zeitgeist e bakması insanoğlunun ilk vazifesidir hayatında çok şeyi değiştirecektir gerçek anlamda kulak verilirse tabi şuan herkes ayık gözüksede günlük yaşamda gerçekte hepsi derin bir uykunun içindedir bu düzen mutlak Birgün bozulmalı umuduyla ..

[YOUTUBE]vQYL2tD313E[/YOUTUBE]:hi:

[YOUTUBE]lH7zv6AlXNI[/YOUTUBE]:hi: cok guzel bir belgesel zeitgeist'e biraz benzesede cok farkli bir eser..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri