Günümüzün gençleri neden evlenmiyor?

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü
Birçok nedeni var da başlıca nedenleri ,
-Ekonomik gücünü eline alan bireyin daha özgür hissetmesi ve bu özgürlüğünden vazgecmek istememesi.
Herhangi bir sorumluluk duygusunun kendilerine zor gelmesi.
-Evlenip de ortamlardan uzaklaşıp misafiricilik oynamak istememesi.

Aslında bu nedenler biraz da erkeklere özgü.
Çünk ,ataerkil bir toplumda yaşıyoruz ve kadınların üzerindeki evlilik baskısı ve bir takım dayatmalar daha fazla.
Dolayısıyla , kadınlar her zaman bir evlilik planı kurabilirler ama erkekler biraz daha özgür yetiştikleri için bu hayallerden uzaklaşabilirler.
Ayrıca, artık kırsaldaki memur kesim evliliğe biraz daha yatkın oluyor. Bulundukları bölgenin şartları ve yalnız yaşamanın zorlukları memur kesimi evlilik müessesine zorluyor biraz da.

Ya sen neden bu kadar düz düşünüyorsun sksjk
konuyu trollemek için yazdım ben onu

Duz adam samiyim ben cunku :T: :p:
Ya trollerken bile bi agirligin olsun istiyorum edri, cok siradan seyler yazma istiyorum, cok sey mi istiyorum hii soylesene edrii :D

Duz adam samiyim ben cunku :T: :p:
Ya trollerken bile bi agirligin olsun istiyorum edri, cok siradan seyler yazma istiyorum, cok sey mi istiyorum hii soylesene edrii :D

Ya borcam'ın pahalı oluşu nedeniyle evlenmemek çok mu sıradan ?
çok absürd değil mi?
düdüklü tencere pahalı diye evlenmeyen insan olur mu ? jsksj

Evlenenler de bir bir boşanıyor zaten.
Ne gerek var bu kısır döngüye?

Evlilik aşkı öldürüyormuş, ben sevdiğim kadınla ömrüm boyunca her hücreme kadar aşkı yaşamak hissetmek istiyorum..

Eskiden gereklilik olduğu için evlenilirdi. Aile kurmak v.s. Şimdiki gençler aşk'ı arıyor ve bulamıyor. Aradıkları aşk Hollywood dayatması.

Boşuna tayyip Erdoğan evlenenlere üç tane yapın demiyormuş . Forumda yazılanları görünce 5 tane gerekli . Böyle giderse Türkiyenin nüfusu topdan yaşlanıcak

parayı seven kızlar olduğu için evlenmek zorlanıyor

Ilber Hoca 'evlenip mobilyaci gezeceginize, dunyayi gezin' dedi diye :D

Uzaylıların düğünüme iştirak etmeyeceğini düşündüğümden.kambersiz düğün olmaz

Geri