Günümüzdeki süslü aşklar ne kadar doğal?

Konu sahibi son olarak 1413 gün önce görüldü
nrJceI.jpg

Frida Kahlo'nun Diego Rivera'ya aşkı kadar doğal değildir.
Adı üzerinde süslü :)

Ask icin verdigin ornekte, adam Kahlo'yu kac defa aldatmis onu da yazsaydin.
Baslarim boyle aska arkadas :D Olmasin daha iyi : )))

Ask icin verdigin ornekte, adam Kahlo'yu kac defa aldatmis onu da yazsaydin.
Baslarim boyle aska arkadas :D Olmasin daha iyi : )))

İkisi de birbirini aldattı, ama aşkları tarih oldu. Hakkaten ben de başlarım böyle işe.

İkisi de birbirini aldattı, ama aşkları tarih oldu. Hakkaten ben de başlarım böyle işe.

Ben olsam, erkek beni aldattiysa ben de onu aldatirdim. Napsin evde ask acisini mi ceksin? Daha beterini yapsaymis keske :p
Yahu, resmen kadina psikolojik siddet cektirtmis, adina ask demisiz. Birakalim efendim, tarih olmusmus da. Hepsi bizim uydurmamiz

Şeyma Subaşı kadar doğal, Süreyya Yalçın gibi swarovski'li..d :OLG8k5::OLG8k5:

Aşk falan yok.

Bir kilo makyaj yapıp doğal halim bu kadar

Ne çok aşk konusu açmışsınız! Bunu da cevaplayayım.
Hevesle iştigal cinsel dürtü destekli duyguları aşk sanmayın. Ya da karşınızdakine aşk diye yansıtmayın. Derdiniz belli şekliniz elli... Yapmayın.

yeni yıl kutlmsı bttikten sonra süsleri toplann naylondn çam kadr

Aşkın doğalı yada olmayanı olur mu lan. Meyve suyu mu bu?

Süslü aşklar güzeldir, ne kadar doğal olduğu hissiyat ile doğru orantılıdır. İnsan sevildiğini yada sevilmiyor olduğunu idrak edecek bir canlı. Doğal olup olmadığını anlayamayacak birisi zaten aşk yaşamasın. İnsan metrelerce öteden birinin onu sevip sevmiyor olduğunu hisseder, aşk yaşadığı kişinin de söylemlerinin ne kadar süslü de olsa, içten olup olmadığını hisseder.

banane milletin
süsünden şeyinden
neyinden
sevişmelerinden

Sosyal medya üzerinden şov yapan ünlü çiftler cidden komik görünüyorlar ve söyledikleri de sürekli havada kalıp birkaç ay sonra ayrılıyorlar.
Gerçek manada aşık çiftlerin böyle göstermelik davranışlara ihtiyacı yoktur.

Bu arada özlendin @huri ciğim, geldiğinde bir daha gitme lütfen.

Geri