Günümüzde "Şeriat isteriz" diyenlerin asıl amacını doğru anlayalım

Konu sahibi son olarak 34 gün önce görüldü
Engizisyon mahkemeleride millete cicekle bocekle doga ile ugrasiyor diye cadi ilan edip iskence ederek olduruyordu. Tabi hristiyan oldugunu soylese bile iskence devam ediyordu o donemlerde ama seriat dedigimiz sey nedense anlatilirken farkli uygulanirken farkli. Allahin kanunlari olmadigi gibi kendisinin de olmadigina zaten eminim. Musluman kanunlari deseler daha delikanli olurlar mesela...

Adam Arap’ta değildi ki Türkçülüğü sonuna kadar savunup ama şeriat isteyen bir tipli ikisini aynı anda savunmasından anlamalıydım dengesiz olduğunu… göremedim kskdkdkdkxd
Gunumuzun arap sevicileride turklugu savunuyor. Ama ayni baglamda muridi olduklari cubbeli ahmet hoca "yecuc mecuc" den bahsederken araplarin turkler ile yaptigi savaslari ustu kapali anlatip yecuc mecucun aslinda turkleri anlattigini farkedebiliyoruz. Zaten az bucuk kendiside citlatiyor video da.
Seriat isteme sebepleri ise dunyevi zevklerini daha rahat yasamak istemeleri.

cok uzun yazmis hepsini okumadim

günümüze göre bilincli olarak siriat diye ortaligi yaygaraya verenler cumhuriyet düsmanidir
bundan 22yil öncede akp iktidar oldugunda cumhuriyet düsmanlari vardi
akp seriati getirecek diye ortali karistiriyorlardi

cok uzun yazmis hepsini okumadim

günümüze göre bilincli olarak siriat diye ortaligi yaygaraya verenler cumhuriyet düsmanidir
bundan 22yil öncede akp iktidar oldugunda cumhuriyet düsmanlari vardi
akp seriati getirecek diye ortali karistiriyorlardi
Atatürk’ün Cumhuriyet yönetimini getirdiği ülkede o biraz zor zaten amert bey

Ne mutluki böyle gereksiz, saçma şeylere kafa yormuyorum. Hepsi uyduruk en basit açıklama ile.

Yareppim, resmen aydinlandim.

Geri