İyi eğlenceler, imkanın olursa birkaç kare fotoğraf bekliyoruz.siyah tşörtümü giydim akşamı bekliyorum. saha içinde olucam, konsere gelebilecek olan varsa bi birasını içerim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İyi eğlenceler, imkanın olursa birkaç kare fotoğraf bekliyoruz.siyah tşörtümü giydim akşamı bekliyorum. saha içinde olucam, konsere gelebilecek olan varsa bi birasını içerim.
o atmazsa, ben onu vekaleten atarım. kesin, instagram'ı 4485857 story ile darlayacak çünkü.fghfghİyi eğlenceler, imkanın olursa birkaç kare fotoğraf bekliyoruz.
Heyecanla bekliyorum.o atmazsa, ben onu vekaleten atarım. kesin, instagram'ı 4485857 story ile darlayacak çünkü.fghfgh

Bi an sen de gidiyorsun sandım… gidiyor musun yoksa? Tarzın değil senin gidiyorsan biletini bana verir misin? Ahsjjsjsjso atmazsa, ben onu vekaleten atarım. kesin, instagram'ı 4485857 story ile darlayacak çünkü.fghfgh
severek dinlediğim şarkıları var tabii ki ama konser beni çekmedi. hayır hayır, çok fahiş fiyatları olduğu için değil.dfjghfd hem gnr konserine gidecek olsam haberinin olmama ihtimali var mı, slashcığım?sdfkBi an sen de gidiyorsun sandım… gidiyor musun yoksa? Tarzın değil senin gidiyorsan biletini bana verir misin? Ahsjjsjsjs
Eminem ve GnR için para edecek her şeyimi satar yine giderim diyordum gelirlerse. Fakat öyle bi döneme denk geldik ki… Bencillik yapamayacağım için artık konser videolarını youtubedan izlerim ne yapayım… Bu adamları olabildiğince yakın bi yerden izlemedikten sonra dürbünle izlemekle youtubedan izlemek arasında bi fark yok malum benim nezdimde. Biletler de zaten ateş pahası ki takdir edersiniz ki sırf Slash solosu dinlemek için 24k vermek pek akıl kârı değil… Benim için Axl = Micky Mouse artık çünkü.
Slash’in Myles Kennedy ve The Conspirators iş birliğini tavsiye ederim sana o halde. Myles’ın sesi hala çok güzelAxl olmadan da grup anlamsızlaşır ve neyse ki bir aradalar.![]()
Dovru, yok. İçim buruk ama çok üzgün değilim gidemediğim için. Sanırım. Galiba. Toz o toz…severek dinlediğim şarkıları var tabii ki ama konser beni çekmedi. hayır hayır, çok fahiş fiyatları olduğu için değil.dfjghfd hem gnr konserine gidecek olsam haberinin olmama ihtimali var mı, slashcığım?sdfk
saha içinde olmama rağmen orta sahadan izlediğim için uzak kaldım biraz. telefonumda az ışıkta tost makinesine döndüğü için biraz grenli fotoğraflar oldu.İyi eğlenceler, imkanın olursa birkaç kare fotoğraf bekliyoruz.
Herkes seyirci için rezil diyor. Çok cansızlardı, millet telefonla oynadı falan demişler.saha içinde olmama rağmen orta sahadan izlediğim için uzak kaldım biraz. telefonumda az ışıkta tost makinesine döndüğü için biraz grenli fotoğraflar oldu.
ama toparlayayım konu içine atarım.
Stokolmcüğüm instagramı darlaycak dedi ama 3 tane paylaşabildim, internet herkese yetmedi heralde.
Konsere gelecek olursak beklentimin çok üstünde bi performanstı ilerlemiş yaşların rağmen. hele hele Slash ' in soloları yok mu dünyanın 7 harikasından biri içinde rahatlıkla sayılabilir.
Axl Rose nasıldı, çok değişmiş mi?saha içinde olmama rağmen orta sahadan izlediğim için uzak kaldım biraz. telefonumda az ışıkta tost makinesine döndüğü için biraz grenli fotoğraflar oldu.
ama toparlayayım konu içine atarım.
Stokolmcüğüm instagramı darlaycak dedi ama 3 tane paylaşabildim, internet herkese yetmedi heralde.
Konsere gelecek olursak beklentimin çok üstünde bi performanstı ilerlemiş yaşların rağmen. hele hele Slash ' in soloları yok mu dünyanın 7 harikasından biri içinde rahatlıkla sayılabilir.
Herkes seyirci için rezil diyor. Çok cansızlardı, millet telefonla oynadı falan demişler.
Axl Rose nasıldı, çok değişmiş mi?
Sevindim, ilk ezberlediğim şarkı Don't Cry olmuştu.maalesef öyleydi, özellikle tribündekiler çekirdek yiyeyerek izledi neredeyse.
30’ lü yaşlarındaymış gibi enerjik hala. Yaklaşık 3 buçuk saat sahnede kaldı aralıksız. Ben sadece ayakta durarak aşırı yoruldum O bi 3 saat daha söylerdi heralde.
Koltukların ve sahanın boşluğu da rahatsız etti beni. Adamlar şok olmuştur herhalde…maalesef öyleydi, özellikle tribündekiler çekirdek yiyeyerek izledi neredeyse.
30’ lü yaşlarındaymış gibi enerjik hala. Yaklaşık 3 buçuk saat sahnede kaldı aralıksız. Ben sadece ayakta durarak aşırı yoruldum O bi 3 saat daha söylerdi heralde.
Konser bir sene öncesinden duyuruldu aslında. Bi ara biletler tükendi dendi sonra nasıl oluyorsa yeniden peydah oldu tükenen biletler. Bir gün öncesine kadar bilet satıldı. Muhtemelen çok iptal yaşandı. Umarım şirketi zarar sokmamıştır şayet bu tür büyük isimleri getirmek eskisinden daha zor hala gelmeye başladı malum ekonomik şartlar sebebiyleHayranları bir araya toplamak çok zor çünkü herkes farklı yerlerde ve bayram öncesine denk geldiği için çoğu kişi planına dahil edememiştir. @Slash @nedebenmecnun