Günlükcüm ~

Konu sahibi son olarak 4542 gün önce görüldü
Sevgili günlükcüm bu ara bi durgunluk geldi çok anlamsız.. Tek birşey hariç hiç birşey yolunda gitmiyor gibi bişey :/ içimde bir sıkıntı var aslında sıkıntı gibi değilde bir gariplik var.. Niye böyle oldum ya durduk yere anlamıyorum.. Toparlanmam lazım.. Ağlamak istiyorum belki açılırım diye yok tıpkı eskisi gibiyim ağlayamıyorum..... Noluyo ya herşey karma karışık geliyor..
İyiki doğum günümü kutlamayı erteledik burdan kızlara tsk ediyorum (: İyiki hafta sonuna doğru kaçıyorum İst'den. Donana kadar iskelede oturup denizi izlicem 2 gün boyunca iyi gelicek bu bana..

Bak aklıma ne geldi hani Hürrem perşembe gecesi diye bir hevesle gidiyordu ya Süleyman'ın yanına sonra içerde başkasının olduğunu öğrendi falan, o geri dönüşündeki halini her seferinde eksiksiz yaşıyorum. İzlerkende salak gibi ben bu hissi biliyorum ya diyorum lan bugün bile eksiksiz yaşadığım şeyi nasıl anlık unutabiliyorum. Hacı yaşamıyorum ben ya kafam acayip güzel. Bugün aynı şeyi 8 kere sormuşum kardeşime.. süperim

Sonunda pc'ye geçtimde pc'den yazıyorum ohh be :D Telden zor oluyore :p

Sevgili günlükcüm :) doğum günüm güzeldi daha kutlamadık ama gelen msjlar falan baya mutlu etti :) Nasıl kutlıcaz bilmiyorum :/ Bana kalsa sibel, büş, yağmur, berkay, berkayın kız arkadaşı, serkan kafiiii :/ Benim doğum günüm olmasa herkesi çağıralım derdim :D:D:D ama az ve öz olsun istiyore :D Neyse bunu düşüncem :D Arkadaşlarla daha kutlamadık ama aile içinde kutladık tabikide ayh çok güldüm :D:D:D aile bambaşkaaa :):):) Tüh bak pastamın resmini çekmeyi unuttum yoksa koyardım :D öküz gibi yedim :zuha::zuha::zuha: Neyse diğerini çekcem sözzz :p

Aaa bide adamın biri hariç uçan kuş bile doğum günümü kutladı. Amaç ne anlamadım fena mort etmişim galiba :D Hep derim reddedilmeyi hazmedemeyen insanla olmaz diye neyse çokta tın :D

Ayrıca birinede çok kızgınım öyle böyle değil affetmicemde görür o ....

Immm bide kendime yeni günlük aldım dünden itibaren yazmaya başladım :D Pişmanım diğerini çöpe attığma :D Keşke atmasaydım ya :D Neyse olan oldu :D

Neyse burası çok güzel huzur veriyore kuzenlerde gelseydi keşke daha eğlenceli olurdu :D öyle işte mCx :p

Not: Facebook'ten doğum günü kutlamak out; mail atmak, face'den msj atmak, twit'ten msj atmak, whats'tan yazmak, aramak , msj atmak in :D:D:D:D
Bu sene böyle oldu :p

Günlükcüm can sıkıntısı işte başka bişey değil. Canımı sıkıyo resmen helal olsun.. Tam diyorum evet sonra bakıyorum hayır :eek: Sinir oluyorum bazen... Yarın gidip konuşcam ama böyle olmaz vizelerim var benim, hastayım ve bu ara acayip hassasım.... Çekemiyorum böyle canımı sıkmasın artık. . .

Cok sevgili günlükcüm sana okuldan yaziyore bu satirlariii :p
Bu sabah gelecegimi gordum sanki :D Sabah uyandim kardesimi ben gonderdim okula :D Ayh bi sorumluyum bi sorumluyum gormeeee :zuha: kalktim hazirlandim sonra kardesimi kaldirdim onu hazirladim sonra kahvalti hazirladim beraber kahvalti yaptik sonra servisine bindirdim bebegimi sonra ciktim okula geldim :D yarin obur gun cocugum oluncada boyle bir hayatim olcak kabus gibi :zuha: ciddiyim evlenmicem ben bana gore bisey degil :D
Bugün tangom var biraksam mi birakmasam mi karar veremiyorum :/ Hic bana gore bir dans degil :D ne o oyle cok yakinsin :D bu kadarini beklemiyodum :D rahatsiz oldum baya baya :D hayir partnerde goturmenin bir anlami yok surekli partner degismek zorundasin alisma ayni kisiye diye :D yoksa kankalarimin birini alip gidicektim :p karar veremiyoreee biraksam miii birakmasam miiii :s
Sonracigima parfumumu degistim :p sevdim bu yeni kokumu :p
Ayrica bundan sonra adamin biri ne yaparsa yapsin 12 1 de uyucam ben !!! :D 2 3 gün küstük diye ne guzel erken uyuyodum hıh :D
Neyse bebegim hayatim bu iste degisik pek bisey yok :p mCx

Hayatım boyunca tesadüflere hiç inanmadım. Ve çokta haklıydım çünkü hiç birşey tesadüf değildi. Herşeyin içinde birşey vardı olması gereken.. Bu saçma yersiz tesadüfü yaşayınca içimden demekki olması gereken birşey var hala kapanmamış bir defter var ki bugün yine açıldı diye geçirmiştim. Aylar önce öldürdüğüm o adam acaba yaşıyor mu diye düşünmüştüm... Belki de onun için gitmedim ondan devam ettim kalmaya.
~
Bilmediğin çok şey var ;) Çok fazla hemde.. Birgün bunların hepsini öğrenicektin canımı daha fazla yakmasaydın.. O birgün son nefesimi aldığım gün olsa bile öğrenicektin bilcektin canımı yakmaya devam etmeseydin ;) Aslında herşey çok basitti. Zor olan hiç birşey yoktu inan bana... Zorlaştıran bizdik; sen demiyorum bizdik... Düşünüyorum bazen belki benimde bilmediğim çok şey vardır ruhum duymuyordur ve aslada duymayacaktır kim bilir...

Ve birgün sana dışardan, çok uzaklardan bakınca gördüm ki ben yokken daha mutluymuşsun. Yanında olanlarla daha mutluydun. Onu seviyordun beni değil. Onu özlüyordun beni değil. Ben bunları görünce acı çekmedim üzüldüm evet ama acı vermedi. Acı veren senin bunları gözüme gözüme sokmandı. Bunu yapınca inan büyümedin sadece kendini tatmin ettin ;) Benim içinde değersizleştin ;) Beni hiç tanımamışsın ki bunları gözüme sokunca değersizleştiğini anlayamadın ;) Ayrıca inan hiç kıskanmadım dejavuydu hepsi.. Zamanında kıskanmıştım evet ama çok olmuş sen o duyguyu kendin için öldüreli ;)

Hala herşeyin nasıl bu kadar imkansızlaştığına inanamıyorum.. Oysa ben imkansızı yaşamıştım ve sen imkansız değildin olabilirdin... Neden ve nasıl böyle oldu bilmiyorum. Bilmek istiyorum ama artık bir anlamı yok. Onun için sadece hayırlısı buymuş diyip nedenini sorgulamıyorum. Düşünmüyorum.

Artık bir başkasına aitsin bana değil. Artık bir başkasıyla mutlusun benimle değil. Şimdi kiminle mutlu oluyorsan onunla mutlu ol ama benim gözümün önünde değil ;)

Evet zor oldu bunları kabullenmek ama kabullendim geç oldu temiz oldu :)

Orjinal günlüğümdekinin aynısını sanada yazdım bugün günlükcüm mCx :p

19 Kasım 2012 23:45

Sevgili günlükcüm uzun zamandır yoktum :p sözde vizelerle vs uğraşıcaktım pc kapattım falan filan :D bundan sonra devamsızlık yapmıcam vizelerimin sonucu buna karar vermeme neden oldu :zuha:

Yazcak bişey bulamıyorum ya ne yazsam diyordum ki gözüm şu son yazdığıma takıldı :D Süper yazmışım :p :D

Kasım ayı benim uğurlu ayım :) Bak bunu boşuna demiyorum günlükcüm :p Ne zaman bittin artık Berfin al buda senin sonun oldu desem hep mucize gibi birşey oldu ve ben tekrar hayata bağlandım :) Ve bunlar hep kasım ayında oluyore :) Geçen senede kasımda güzel birşey olmuştu hayatım takla atmıştı resmen :D Yine öyle güzel birşey oldu yine takla attı hayatım :D Tam bitti diyorum bir bakıyorum herşey yeniden çok başka bir şekilde başlamış :) zamanlamada mükemmel oldu yanlız :D Burdan sevgili hocalarıma bu güzel haberleri için tşk ediyorum :D

Öyle işte günlükcüm hayat bana hep ikinci şansı verdi hep ama.. Hatalarımı telafi edebildim her seferinde. Sırf bunun için etrafımdaki hata yapmış olan herkese 1 şans daha verdim. Pişmanmıyım hayır ;) Bu arada artık günlük yazmıyorum sıktı bıktım :D o güzel defteri başka bir şey için kullanıyorum artık :p Ayh bu kadar yeter 10 saattir sayfa açık :D byS bebeyim :p

Sabahın 7sinde kalkmış olmama inanamıyorum çünkü hala uykum var :D Tskler anne sabahın 7sinde dersim olmadığı halde beni arayıp uyandırdığın için :D Dua et annemsin bebeğim :D Ayrıca yine dua et iyi günümdeyim :D Neyse bari burda takılim biraz uykum kaçsın tamamen günlükcüm :p

Dün geceden beri biraz acayip neden bilmiyorum. Bir sıkıntı var içimde falan dedi ama laf ben anlarım bişey olmuş :D
Çok acayip ama aslında ikimizde birbirimize karşı olduğumuz gibi değiliz. Mesela ben onu asla terslemiyorum yani ben altını çiziyorum ben bir erkeğe sanane, napıcan, napim, sordum mu, ilgilenmiyorum, susabilirsin artık vs demiyorum :zuha: Onada derim ama neden bilmiyorum kendimi frenliyorum :D Ona gelince kızlardan nefret eden, her kıza laf sokan, karşısındaki kızı yerin dibine sokan ve bundan acayip keyif alan biri ama nedense bunların hiç birini bana yapmıyor :D Oda frenliyor kendini ama biliyorum :D Kavga ediyoruz küsüyoruz ama yine konuşmaya devam ediyoruz :zuha::zuha::zuha: Gerçi hep ben küsüyorum bunuda şuan farkettim :D Düşündümde hakikaten çok acayip hiç böyle birşey olmamıştı hayatımda :D Ben biriyle kavga etsem direk silerim umrumda olmaz :D Ben ya ben sanane demicem birine :zuha: Ayrıca şuan farkettim o kızlardan nefret edebilir evet ama bende erkeklerden nefret ediyorum :D İğrençler yalancılar !!!! :D Adam 7 24 oturup erkeklere olan nefretimi dinledi bir dönem :zuha: Çin işgencesi gibiydim yemin ederim :D Gerçi geçti şimdi hepsi :D Tın yani bit için bişey yakmama değmez :D Neyse ama sen başkasın ay koparıyorsun beni ya ama itiraf et bende salaklıklarımla seni koparıyorum:zuha:O dünkü filmdeki kızda benim gibi salaktı :zuha: Şimdi kopcaksın adıda Leyla'ydı biliyor musun :zuha::zuha::zuha::zuha: Eğer bizim sülaleden biriyle alakalı bir isim olmasaydı benim ismim şuan Leyla olcaktı :D biliyorsun o hikayeyi anlatmıştım :D Ya benim sana anlatmadığım ne kaldı Allah aşkına :D Bak yine güldüm sayende :D Bu yazıları okuyunca sende gülceksin :D:D:D saf z... diceksin bende sensin o saf h... dicem :zuha:günlük yazmadım sana yazdım resmen :D Bilseydim anlık ileti yollardım bunları :D

Ne çok konuştum sabah sabah :D Dünden beri konuşuyorum :D Hele bugün öğleden sonra bebeğim Sibel'le kaçıcaz baş başa olcaz biraz iyiki 7 24 beraberiz hala yanlız kalıp konuşmak zorunda olduğumuz şeyler oluyore :zuha: Allahhhhhhhhhhhhhhhhhh o anlatcak ben anlatcam sövcem sövcek atarlancam kalkcam arıyorum lan sen kimsin dicem moduna gircem :zuha: sibelde ara lan hadi diyince ne arıcam ya parmağıma yazık diyip oturcam :zuha: Sonra bir ara kavga edicez sonra babanelerimizin moduna girip amannnnnnnnnnnnnnnnn canları cehenneme ya diyip gülmeye başlıcaz :zuha: Olurda girersem akşam sana anlatırım yine bişeyler günlükcüm :D Evet istediğim oldu uykum tamamen kaçtı susup gidebilirim artık mCx :D

Not: Çiçeklerim dökülür her mevsim sonra yeniden açarrrr
ümidimin boynu bükülür sonra deniz bin defa taşarrrr :dyg::dyg::dyg:

Dün gelemedim bir daha fazla yoğun bir gün oldu (: Saatlerce bebeğim Sibel'le konuştuk :D Çok efkarlandım :D of off dedim :D Sonra akşam sinemaya gittik kardeşimle, Sky Fall :p Jamessss :D Ondan önceki günde tek başıma Evim Sensin'e gittim :D Bugünde Şafak Vakti'ne mi gitsem :D Nerden çıktı şu sinema olayı bilmiyore valla :D Neyse sonra eve geldim maç izledim keyfim yerine geldi malummmmm ;) :p Sevgili kankam Berkay'n maç öncesi msj atması maçtan sonrada hiç ses çıkarmaması ayrı bir güzeldi :zuha: Ben ses çıkarcaktım ama vazgeçtim yine kavga ederiz falan gerek yok :D:D:D Manchester forması hala üzerinde mi acaba :zuha::zuha::zuha: Görür o bugün :D aaa bak ne giyincem diye düşünüyoreydim forma mı giyinsem :D Ya hava neden böyle içim daraldı yemin ederim :( Neyse hazırlanimde derse gidim ben :p

22.11.12 02:02

Bugün tarihe geçsin... Bugün aklımdan hiç çıkmasın...
Ben napıyorum bilmiyorum... Anlık karar veriyorum anlık yaşıyorum... Nasıl böyle oldum bilmiyorum... 5 dk içinde karar verip büyük şeyler yapıyorum. Asla yapmıcağım şeyleri yapıyorum. Değiştim mi ben? Noluyor bana?
Kafam karma karışık.....
Heyecandan ölebilirim cidden nasıl tamam dedim bilmiyorum. Şu kız ben değilim ya. . .
Offf napıcam ben yarın napıcammmmmmm :( uyuyamıyorumda lanet olsun. Sabaha kadar beraberiz günlükcüm canımsın..

Ezberlemem gereken 55 tane teorem ve ispatı var. Aaa çok pardon bilmem gereken olcak o..
Ve benim kafam çok dağınık acayip hemde. Ne yediğini içtiğini hatırlayan bir insan zaten değildim ama şimdi baya bir boyut atladım söylediklerimi falan unutmaya başladım. Kişileri tanımamaya başladım.. Bir de bu ara lanet yine rüya görmeye başladım...... Rüya mı kabus mu her ne haltsa artık... Yaşadım mı yaşamadım mı ayırt edemiyorum rüyalarımı yaşıyorum resmen. Ve tabi hayatıma kazınmış bir rüya var ki düzenli olarak hep görmeye devam ediyorum. Hep aynı sahne çok acayip günlükcüm :D Sinirlerim bozuldu gülüyorum şuan :D Hay Allah'm rüyaya gelllllll :D:D:D En önemlisi kafam böyle dağınıkken ben aniden kararlar alıp uygulamaya devam ediyorum :D Şunu yapıcam diyorum pat yapıyorum kızların yüzü falan değişiyor :zuha: Çok acayibim ya öyle böyle değil :D:D:D Ama sevdim bu halimi :D Yani seven birileri olduğu içinde olabilir :D Ortalama 1 aydır böyleyim :D Neyse birşeyleri toparlamam lazım ama önce kendimi toplamam lazım :p
Bunların dışında gayet iyiyim çok şükür günlükcüm canım benim :p Hayat akıp gidiyore birine çok kızdım ama geçti gibi :D Kızamıyorum lan :D Haa bide o üsttekilerin yanında şunlarda var bir vurdum duymazım aklın hayalin durur :D Kıyamet kopcak deseler napim ya uff dicek durumdayım :D Vesselam bu ara ciddiye aldığım annem babam dışında 4 tane insan var :D Gerisi tın yemin ederim :D
Ayrıca şu meşhur Almanya işine karar verme zamanım yaklaşıyore çok sıkıltılı cidden :/ Gitsem miii gitmesem miiiiiiiiiiiiii :eek: Tek karar verdiğim şey gidersem 1 sene kalcam yarım yıl falan değil tam 1 sene :D O değilde sanırım hayatımda gitmemem için çok güçlü bir sebep olcak.. Zamanı mı yeri mi bilmiyorum ama o neden gümbür gümbür geliyor... Daha gelmeden dağıttı beni :D Ama olsun mutluyum :p

Sevgili günlükcüm canım benim aslında bilmem gereken 168 teori varmış :D 737'de çalışmam gereken sayfa sayısıymış :D Ve benim cumartesi günü sınavım var :D:D:D Çok hoş dimi :D Neyse bitircem ama kararlıyım :D Sınavdan sonrada bebeğimin doğum gününü kutlıcaz :D Bu arada laflara dayanamıyorum artık şuan takvime baktım karar verdim ayın 8'nde kutlıcam doğum günümü :zuha: Seneye falan bir dahada asla ertelemicem ders oldu bu çünkü uzadıkça uzuyore bakınız 1 ay oldu :D İnanamıyorum yine anlık karar verdim tamam ayın 8'nde bitiriyoruz bu işi :D Sevgili 5 6 kankam yüzünden uğraştığım şeye bak :D Alt tarafı pasta üflicem ! Pff ne sıkıcı :D

Keyfim baya yerinde baya hemde bir tek geceleri sıkıntılarım oluyore oda rüyalarımdan pardon kabuslarımdan dolayı :D Bakıyorum herkesin hayatında herşey yolunda ben niye adamı kötü görüyorum hiç anlamıyorum...
Ve ben mutsuz uyanmama sebep olan vatandaşı asla affetmicem aslaaaaaaaa !
Ne rüyamda görim ne bu dünyada nede öbür dünyada. . .

Günlükcümmmmmmm bebeğimmmmmmmmmmmmmmmm :D Allah seni inandırsın keyfim gıcırrrrr öyle böyle değil :D Bir mutluyum bir mutluyum kendi kendime nazar değdiricem yemin ederim :zuha:
Üstte yazdıklarıma baktımda şöyle bir o teoremler canım benim ya :D Mükemmel geçti sınavımız :D O kadar mükemmeldi ki hocadan utanmasam ilk 10 dk içerisinde çıkıcaktım :zuha: Nasıl bir ders bu :D Ben nasıl bir bölüm okuyorum :D Hepsini geçtim benim derslerim neden ingilizce :D Ben nasıl yaptım bu hatayı :D Ama günlükcüm bak şuraya yazıyorum bende o dersten geçmezsem nolim ! :D Taktım hacı kesin geçicem :D Ben bennn Berfin ben o derse çalıştım ve vizem kötü geçti anasını ağlatıcam o dersin gelip yazcam sana haha geçtim yerim o dersi diye :zuha: sınavdan çıkınca hepimiz yamulmuştuk :zuha: Keşke bir foto çekseydik anı olurdu :zuha:
Neyse çıktım okuldan bebeğim Sibel'n 1 gün önceden doğum gününü kutladık :D Bu arada Sibel'ede bulaştırdım şu lanet şeyi ani bir kararla bütün kızları ekti biz bize 3 kişi kutladık :zuha: Ayıp oldu biraz :D Ama çok eğlendik öyle böyle değil :D Hele Sibel'in bana fal baktığı an yerlerdeydik artık gülmekten :zuha::zuha::zuha: Büş'm zaten ayrııı of of çok fenaydık yerim biziiii :rolleyes: :D:D:D Mutluyum lan :D Hatta mutluyuz :D
sibil büş berf :zuha: Bilgisayarın başında kahkahalar atıyorum şuan :D Seviyorum biziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :p Ayrıca sana bir hediyem daha olcak Sibel :D 12yi geçince artık :p

Not:

Öyle bir bakış at ki kalmasın taş taş üstüne ;)
Sen AŞKI öyle bir canıma kat ki taşsın yüreğimde :rolleyes:

Bu günlüğüm çok uzun olabilir kestiremiyorum şuan :p Aslında bu günlük olmıcak Sibel'e mektup gibi birşey olcak :)

Sibel herşeyim sana video hazırlamadım :D Malum çok moda oldu herkes birbirine video hazırlıyore falan :D Ve bunu başlatanda bendimmmmm ! :D İyi ki bir video hazırladım geçen sene yayıldı baya :D Forumda bileee :p Ben yaydım falan :zuha: Sana şu çok sevdiğin günlüğümde içimden geçenleri yazmak istedim :p cümle alem görsün bilsin istedim bu aşkı Sibilllllllll :zuha: Ulu orta bir yerde yazıyorum bak dikkatini çekerim :D

Kaç seneyi devirdik sayamıyorum artık cidden bak
:D Orta okuldu, liseydi, üniversiteydi çevremiz hayatımız her haltımız ortak :D Hele o çevremiz var ya o çevremiz muhabbetlerimizin sonunun gelmemesinin en büyük kaynağı :zuha: Bazen diyorum ya 7 24 beraberiz okulda orda burda şurda evlerimizin arasında 10 dk falan var yani her an birlikteyiz hala nasıl oluyorda bıkmıyoruz birbirimizden :zuha: Nasıl birşey bu :D Oysa benim gibi sıkılgan bir insan herşeyden bıkıp sıkıldığı anda bitiren insannnnnnn seni nasıl olduda bitiremedi ya :D Yada sen beni nasıl bitiremedin Sibil :cool: :zuha:

Film şeridi gibi geçti şuan yıllar gözümün önünden
:) Neler yaşadık ya :) Neler yaptık inanılır gibi değil :) Neler atlattık :D Film gibiyiz yemin ediyorum :zuha: Hep action hep action :zuha: Lise ne bombaydı ya :zuha::zuha::zuha: Hocalarımızzzz, sürekli değişen müdürlerimiz, fosforlu sarı defterim, biyoloji derslerindeki beslenme saatimiz, ... hocasını tehdit etmemiz :zuha: say say bitmez ya bunların altındaki derinlikleri anlatmama gerek yok zaten şuan kahkahalarını duyar gibiyim :D:D:D Bak lise demişken aklıma geldiiiiii :p

[YOUTUBE]T-WiA8txq2U[/YOUTUBE]

Bizim malum şarkımız :) Aylarca dinledik bu şarkıyı 2 adamı düşünerek :) Çok merak ediyorum acaba geleceğimizde yine böyle şarkılar dinlememize neden olabilecek 2 adam çıkacak mı karşımıza ;) Vay anasını ya ne günlerdi onları bile aştık. Cidden bizim yapamıcağımız hiç birşey olamaz hiç birşey.. Ki yokta zaten ;) En azından senelerdir hiç üstad şunuda yapamadık biz ya resmen yenildik dediğimiz tek birşey hatırlamıyorum havalandım şuan :zuha:

Resmen birbirimizin boşluklarını dolduruyoruz bence bu bizim en büyük sırrımız. Ben görmediğim zaman sen görüp söylüyorsun yada tam tersi sonra aydınlanma yaşıyoruz falan
:zuha: Ki hep ben görüp sana söylüyorum ! :D Dikkatini çekiyorum altını çiziyorum hep ben görüyoreee ! :cool: Ben olmasam ne napardın alla sennnn :zuha:

Birbirimize aşırı aşırı benziyoruz
:D Ruh halimi çözebilen tek insansın :D Senin içinde ben öyleyim :D Biz ki birşey yaşadığımızda veya birşey olduğunda etrafımızdaki herkese olayı yuvarlak bir biçimde anlatan ruh halimizide istediğimiz şekilde göstermeyi çok güzel başarabilen 2 insan birbirimize herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattık. Bu çok büyük birşeydi ikimiz içinde... Çocuktuk belki o zamanlar ama fazla ketumduk ve birbirimizi açtık :) En önemliside hiç bir zaman pişman olmadık birbirimize anlattıklarımızdan yada birlikte yaşadıklarımızdan. Bazen bakıyorum sen benim hem geçmişim, hem bugünüm, hemde geleceğimsin. Geçmişimsin çünkü kendimi bildim bileli olan şahit olduğun, olmadığın herşeyi a'dan z'ye biliyorsun. Bugünümsün çünkü bugünü beraber yaşıyoruz :p Geleceğimsin çünkü öyle olmak zorundasınnnn ! :p Ne planlarımız var Allah'mmm :zuha:

Düşündümde hakkımdaki herşeyiiiiiii en ince ayrıntısına kadar bilen şu dünyadaki tek insan sensin :D Birgün biri benimle ilgili birşey öğrenmek istese direk senin kapına gelir :D Tabi bu büyük bir salaklık olur çünkü benden aldığı cevabın aynısını sendende alır :zuha: Aynı şey benim içinde geçerli tabikide :D Ya 2 insan hiç konuşmadan göz kaş yapmadan sadece birbirinin gözlerinin içine bakarak anlaşabilir mi ya :D Yemin ediyorum şaka gibiyiz :zuha:Gözlerine baktığımda resmen aklını okuyorum :D Sende öyle :D Ama ilk zamanlarımızı hiç unutamıyore :D Birşey oluyordu sen şey diyordun kesin bunu yaptın dimi bende yooo şöyle yaptım diyince senin o yüz ifaden nasıl ya ne alaka demen o kafanın karışması yüzüme boş boş bakman.... :D Alahım nasıl bir keyifti o ya :D Uzunca bir süre sende yaptıklarımı yapıcaklarımı kestiremedin :D Ama artık kestirebiliyorsun süper bir şekilde :D Zaten senden başkada kestirebilen yok :zuha: Annem arada kestiriyore ama :D:D:D Neyse artık bunu yaptın dimi ruh hastası dediğinde yaniiiii dememe kalmadan ben biliyorum malımı ya biliyorum demen çıldırmannnn .... :zuha:

Tanıştığımız günden beri sadece 6 ay uslu durduk
:D Onda da ben pek uslu değildim :zuha: Ah o lanet yılllllllllll ! :D
-Tatlım herşey harika gidiyor çok mutluyuz şu salak sınav bitsede gelsen buraya tek sorun senin yanımda olmaman bebeğimmm bir de bu mal hazırlık başka hiççç sorun yok herşey süperrr...
-Berfin emin misin herşeyin yolunda olduğuna bak sesin kötü geliyor ?
-Biraz üşütmüş olabilirim ondandır kuzum valla bak herşey yolunda çok mutluyum güzel gidiyore herşey hiç bir sorunumuz kalmadı artık
-Haftasonu görüşelim Berfin bir görim ben seni
-Hayatımmmmm çok özledim bende seni görmek istiyorum ama sınavlarım var ... vsvsvsvs
Diyerek seni tam 6 ay uyuttum :zuha::zuha::zuha: Hala kızıyorsun bana biliyorum ama kalkıpta sana saçma sapan şeyler anlatıp aklının bende kalmasını istemiyordum.. Ve belkide hayatımda ikimiz için yaptığım en doğru şeydi bu bak sonucuna yine aynı okuldayız ;) Ve bak o saçma sapan olan şeylerin hepsi tarih oldu :p Onun için kızma bana artık o malum konuda ! :D

Herşey çok çabuk değişiyor. Biz, insalar, hayatlarımız, hayatlarımıza giren insanlar, düşüncelerimiz herşey... Bakıyorumda senelerdir hayatımda aile dışında sabit kalan tek kişi sensin
:) Seni gerçekten çok seviyorum gerçekten çok özelsin :) İyiki doğdun meleğim iyiki varsın herşeyim :rolleyes:

Not: Aman Tanrım ne kadar romantiğimmmmm dimi sibil ? :D Bak hepsi senin için hayatım :D Erkek arkadaşıma yapmam bunu ! :D Video hazırlarım :zuha: mCx :rolleyes:

Sevgili günlükcüm :) Bazı insanların hiç işi gücü yok galiba ;) Vatandaş 24 saat whatsta last seen'ime durumuma, face twit profillerime bakıp duruyormuş :) Profillerimin açık olması en çok onun işine yaramış olmalı :D Yazdıklarımıda üzerine alınıyordur şimdi :zuha: Kime yazdığımı bir ben biliyorum gerizekalı demek istiyorum ona burdan :D Sildiğim insanlarda sonradan oluşan bir sorun sanırım bu :D Hayır takip etsen ne öğrencen alla sen :D Gel açık açık sor ben anlatırım sana :D Amaç ne ruh hastası demek istiyorum ona burdan :D Neyse hiççç sinirlenemicem :D Tın :p Zaten keyfim gıcır :D

Bugün bütün gün

[YOUTUBE]z_K0XTyig3k[/YOUTUBE]

bu şarkıyı dinledim :D Bu şarkı yemin ediyorum benim için yazılmış :D Her sözü bir insana bu kadar mı uyar günlükcüm :zuha:

Kafamda deli sorularrrr :hih:
Kolayca sevemiyorummmmmmm :p
Kapımda binlerce kadar :cool: :zuha:
Bakıp da göremiyorum :dyg:
Görsem de sevemiyorum artık anla ! :icon_yillarcaezildi
Ben aşık olamıyorummmmm :D

:happy: :happy: :happy: :happy:

Benim için olan günün şarkısınıda söyledim :p Günün sözüde "Yarın güzel olcak :p" olsun ve gidebilirim artık günlükcüm kocaman mCx sana :D

Not: Aklının alamadığı hayallerle değil, kafanın basmadığı gerçeklerle yaşıyorum ;)

Sevgili günlükcüm aylar önce yaptığım bir hatayı aylarca yapmaya devam etmişim.. Hatta fazla uzağa gitmeye gerek yok bir kaç ay önce bile yine aynı hatayı yapmışım. . . Ve bunun hata olduğunu bilmeden, anlayamadan.. Hata yaptığımı ise saatler önce farkettim. Ne olduysa dün 7'den sonra oldu.. Nefret ettim kendimden ! Bu kadar zormuydu herşey? Yada ben herşeyi bu kadar zorlaştırmak zorundamıydım? Bir insan duygularını, hayatını, herşeyini hiçe saymayı bu kadar güzel yok saymayı nasıl başarabilir? Ve bunu 2 gün 3 gün değil aylarca yıllarca nasıl yapabilir? Kendimi o kadar güzel şartlamışım ki o kadar güzel herşeyi bastırmışım ki hayret ettim dün..
Şimdi herşey o kadar zor o kadar imkansız ki ...
Keşke inadıma, gururuma yenilmeseydim..
Keşke aklımı değil kalbimi dinleseydim..

Beynim suçlu....

Ve kızlar iyi ki varsınız iyi ki hep yanımdasınız. . .
Ağlayanı güldürmek, ağlayanla ağlamaktan daha değerliymiş, gözyaşlarımı kahkahaya çevirdiğinizde anladım... Sizi seviyorum..

Sevgili günlükcüm öğlene kadar çok rahattım pc açtım takıldım öyle falan ta kii telefonum çalıp hocanın 1 saat içerisinde gel demesine kadar.... Mecbur kalktım gittim :( 1 saat dedi diye arabayla gidim dedim 15 dkda gittim okula yağmura rağmen salakmıyım neyim bir daha hızlı araba kullanmıcam.. Gittim hocanın yanına işlerimi hallettik sonra Sibil'i bekledim 40 saat neyseki foruma falan girdimde zaman çabuk geçti :D:D Sibil kıymetini bil sibil ben kimseyi beklemem sibilllll :zuha: Eve gelene kadar ona saydık buna saydık :zuha: Sonracığıma doğum günümle ilgili herşeyi tamamen hallettim yarında bir aksilik olmazsa kutluyoruz :D Yalnız 8'i dedim 8'inde yapıyorum :D:D:D Ani kararlarımı ve bunları uygulamamı seviyorum :cool: :D:D:D

Sıra geldi düşüncelerime.
Kimi üzmek istemesem sonra baktım ki hep onlar beni üzmüş.. Kimi düşündüysem sonra baktım ki onların en son düşündüğü insan benim.. Kimi adam yerine koyduysam sonra baktım adamın a'sı olamazlarmış.. Resmen yas ilan ettim kendime üzdüm yine birini falan diye hale bak. . . Kimse benim üzülmeme falan değmez ya. Bencil olcaksın bu dünyada günlükcüm. Ben kendimi düşünsem, tın deseydim banane deseydim onada şimdi ne kadar kıymetli olmuştum.. Neyse umrum dışı bu saatten sonra. Kimseye fazla değer vermiceksin görüyosun sonra anyayı konyayı.....

Günlükcüm canım benimmmm :p Dün harikaydı :D Acayip güzel bir şekilde doğum günümü kutladık biricik kankalarımla :cici: herşey süperdi cidden :D Tek sorun fazla foto çekmedik :/ Gırgır şamata derken fotolar yalan oldu resmen :D Ha bir sorunda dün akşamdan beri diğer arkadaşlarımdan aldığım trip msjları... Çağırmadım diye alınmışlar :D Ama napim ben biz bize olalım istedim :D Muhabbetler samimi rahat olsun istedim :D Ki nitekimde öyle oldu :D Eğlendik baya :D:D:D Gecenin sonlarına doğru kuzen baskın yaptı :zuha: Ya ben kurtulamıcam bu ruh hastalarından :zuha: Adam gelir gelmez kulağıma eğilip dövdüğüm, küfür ettiğim, tartıştığım herhangi bir erkek arkadaşın var mı burda dedi ya :zuha: Dağıldım orda :D:D:D Dedim yok Allah'ın cezası yokkk :zuha::zuha::zuha:

Neyse işte Allah'tan daha fotoları koymadım face'e fotoları görenlerden de ayrı trip yicem puff ne sıkıcı :D:D:D Seneye Türkiye'de olursam çağırmayı düşünüyorum bir çoğunu :D Bakalım artık kısmet :p Sonracığıma günlükcüm bu geç olan doğum günü partim bana yaklaşık 1 aylık enerji verdi :D Bu sürede dersler finaller biter sonra zaten kızlarla vınlıyoruz :D Bekle bizi . . . biz geliyoruzzzzzzzzz :zuha:

Not:

Cesaretin varsa hala bunu yüzsüzlük olarak algılama ;)
Gel ;)
Bu sefer başka olcak ;)
Söz ;)

Sevgili günlük çok duygusalım bugün :/ Nedendir bilinmez.. Sabah derse girdik çıktık Sibel'le sonra malum mekanımıza gittik 7 8 saat boyunca oturduk ve hep yemek yedik :D Tabaklarımız önümüzden alındı biz menü istedik :zuha: Saatlerce aynı 2 insanı konuştuk. Çok garip ama varamıyoruz bir yere.. Varamıyorum... Kafam karışık ve cidden sıkıldım artık çok hemde..
Neyse bugünde bitti yarın gelsin güzellikleriyle gelsin...

Geri