Günlükcüm ~

Konu sahibi son olarak 4543 gün önce görüldü
11deki dersime uyanamadım gitmedim 13deki dersime üşendim gitmedim e artık 15teki dersime gidim :D:D:D Çok tembelim bugünnnnnnnnnnnnn :p mCx cınım :cici:

Çok anlamsız ama kötüyüm günlükcüm :/ ne oldu bilmiyorum bi ağlasam rahatlıcam sanırım ama ağlayamıyorum :( hislerimden nefret ediyorum. . . . .

Neyse geçer inş..

Harbi geçti.. Hislerimden cidden nefret ediyorum biliyodum bişey olcağını al işte oldu.. Hayır bana niye yalan söylüyosun ? Bide çıkıp gitti şuna bak ya.. Deliriyorum böyle olunca... Boş yere kavga ediyoruz ama bana yalan söylemicekti herşeyimi anlattığım adam yalan söylüyo bana afferin sana tebrik ediyorum ..!

Neyse günlükcüm tatile gidiyorum 10 gün yokum. Özle beni tamam mı (: Sıkıldıkça yazarım zaten :p seni kendine emanet ediyorum günlükcüm kimsenin çizik atmasına izin verme :D

Not: Sen zaten yalancının alahısın.. Senden ne hayır gördüm ki başkasından da görcem.. Hepiniz yalancısınız hepiniz.....

Sevgili günlükcümmmm giyindim hazırlandım yemeğe gitmeden önce dedim bi bakim forumda ne var ne yok diye :p Tatilim süper geçiyore :D Millet denize giriyo ben üşüyorum kapalı havuza giriyorum :zuha: Niye üşüyorum ben ya pff ! Karar verdm yarın gircem bende ! :D Makyaj yapsam mı ya acaba :D Neyse düşünim bunu ve kaçim ben :D mCx

Güzel bir gün geçirdim gülüp eğlendim baya :D plaj voleybolu çok iyidi :zuha: tamm erkkler daha iyi oynuyodu yendiler yapcak bişey yok :hih::icon_yillarcaezildi :zuha:

Benim tatilim iyi güzelde ist'de durumlar karışıkmış :D şeytan diyo şimdi aç face'inin duvarını twit linkini değiş aklınca sobelesin :zuha::zuha::zuha: Neyse dün face'e koyduğum resim ve ordaki beğenen birileri ona 2 ay yeter :D ne kızlar var görüosun dimi günlükcüm o zaman napıyoruzzzzzzzzz tınnnnnnnnnn diyip gülüp geçiyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :p

Ayrıca canım sıkıldı adam tatile gidiyomuş :/ Garip oldum :O Neyse eğlensin bakalım 2 oluyo bu :D

Not: Yaptıklarının aynısını değil çeyreğinin çeyreğini yapsam kalbin kaldırmaz ölürsün ;) Güçlüsün diyodun ya evet konu sen olunca haklısın, fazla güçlüyüm ;)

Bugün akşamı odada geçirdim malum sülümanım vardı :p pcyide açtım takıldım öyle.. Evet herşey iyi güzel sadece arkadaşlarımı özledimmm allahtan telden konuşuyoruz :)

Neyse günlükcüm canım çok sıkkın adam uçtu bir anda anlamadım noldu.. Cidden canım sıkıldı :( Hayır merak ediyorum.. Noldu yani :/ Son konuşmamıza baktım herşey normal anlamıyorum ya anlamıyorummmmmmmmmmmmmmmmm......
Ama ben böyle olcağını biliyodum.. neyse :)

Uzun zamandır bu kadar efkarlanmamıştım yemin ederim.. Sabaha kadar otururum şimdi afferin bana.. Ayrıca kendimi tebrik ediyorum harbi salağım unutmıcam bugünüde. Madem msne girmiyodum yine girmicem hacı bu kadar basit. Neyse pcyi kapatsam iyi olur dahada pert oluyorum :/

Sevgili günlükcümmmm dün gece efkarlandım falan ama sabaha hepsi geçmişti :D Şuan efkar yok sinir var adamın birine karşı :D konuşmıcam onla ! :hih: :D
Odaya erken geldim bugün hazırlandım bir güzel :D ee malum bayram bugün :D uzun zaman snra makyajda yaptım :D değişik geldim gözüme :D:D:D
Neyse cınım yemeğe gidim artık mCx :p

Acayip güldüm bugün :zuha::zuha::zuha: hatta hala gülüyorum :zuha::zuha::zuha::zuha::zuha::zuha::zuha::zuha: diyorum acaba neden ben böyle mutlu bir insanım gülüyorum falan sonra etrafıma bakıyorum lan ben gülmiyimde kim gülsün :D çok mutluyuz yaaaaaaa oyhhhhhh yerim ailemi arkadaşlarımı :D:D:D
O değilde dün bu saatlerde depresyondaydım :D Şuan o halimden eser yok :D Olum napim yani olmuyosa olmuyo napim ölim mi :D yine acı mı çekicem ağlıcam mı :D geçtiiiiiiii o geçtiiiiiiiii :D geçen senelerde bişeyler için ağlamış olablrm ama bir daha aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lelele: ya zaten kendimi zorlasamda ağlayamıyorum artık :D 2 sene önceki orjinal berfn oldum kessen ağlamam :zuha: 21 yıllık hayatımda 2 yıl ağladım yeter o çok bileee :hih: :D

Neyse cınım günlükcüm malum bayram bugün msj atan atana lan bi o msj atmadı kitapsız işte ! :D ama ben attım malum kendisi hep derdi bayramda seyranda küs kalınmaz diye :D akşamın 9nda da olsa attım :D ruh hastası eminim kıl olmuştur sinirlenmiştir :zuha: şuna bak msj atıo ama kaçta atıo demiştir :zuha: 2 gün snra msj atıcak laf sokcak katılcam gülmekten cvp vermicem ertesi gün yine atcak :zuha::zuha::zuha: snra bir veda msjı fix :D of ya hep aynı heppppppp :D bıktım şu kızdan :zuha: şu yazdığımı görse uuuuuuuuuuuu :D:D:D:D

Uyuyim ben artık :sleep: mıCıx bebek :D

Not: Gülüyorum mutluyum falan ama bir yerlerde bir hüzün var ne yazık ki; bulunduğu yere kazınmış, sonsuza kadar benimle olcak bir hüzün (:

Bir tek hüzün bırakmadı yakamı ;)

Sevgili günlükcüm özledin mi beni :D sana yazamadım ama senin defter versiyonuna hep yazdım :D tatilim acayip güzel gecti yarin sabahta dönüyorum :D cok yoruldum ama ne yalan söylim :p dinlenme degilde yorgunluk tatili oldu resmen :D kuzenler sagolsun hep bi action yasadik :D salladik oteli :zuha: atilmamamiza hala sasiriyorum :D:D:D neyse yinede sülalece tatil yapmak harika ötesi bisey :D
Dün gecemiydi neydi hatirlamiyorum msn actim acmaz olaydim :D duydugum seye bak ya of of :D zaten duycaktim gorcektim o ayri :D ama bagisikligim var artik kac oldu bu adam geldi kendi bile anlatti :D normal karsilamak lazim ;) yalan yok bi tuhaf oldum ama gecti gitti :D
Neyse fazla konusmiyimde bavul hazirlamaya devam edim ben mCx :p

Sevgili günlükcüm sonunda evimdeyim :) Bütün gün evde takıldım :D Çok yorulmuşum :D

Karar verdim senin defter versiyonunu çöpe atıcam :) Bugün şöyle bir baktımda nefret ettim bir kez daha.. Vay be dedim neler yaşamışım neler yaşatmış.. Güzel şeylerde vardı tabi ama hatırlamak istemiyorum hiç birşey :) Nefretim büyümesin aklıma unuttuğum şeyler gelmesin yada tam tersi sevgim falan olmasın, nötr olim diye çöpe atıcam o günlüğü.. Bazı şeyleri unutma zamanı çoktan gelmiş geçiyo. Karşı taraf hatırlamıyorsa ben niye hatrlıcam ki ;) Ben niye hala geçmişle yaşıcam ki ? Yeni insanlarla yeni bir gelecek istiyorum bende tıpkı onun gibi. Kesin kararlıyım artık benim içinde bitmiştir ;)

Ve sülümanımı izlemeye gidiyore :angel:

Günlükcüm bitanemmmmmmmmmm acayip mutluyum :D ama nedenini bende tam olarak bilmiyorum :zuha: çok tatlıyım bugün :D:D:D programlama ödevim olmasaydı daha tatlı olurdum :D Dün gece 3 4 gibi uyuyup sabah 7de kalkmama rağmen uykum yok olummmmmmm mutluyummmmmmmmmmmmmmm salak gibi gülüyorum pc başında :zuha::zuha::zuha: çok anlamsız noluyo bana böyle :D

Günlüğümü atcam demişim dün :D atmayı unuttum lan :D neyse yakim ben onu :D hayat boş salla coş :D iyiki kankalarım var iyiki ailem var iyiki şu bu var :D
İyiki ben varımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm dps dps :dancing:

Eyyy kalbimin sahibi :) Dünüm, bugünüm, yarınım, dünyam, ahiretim kısaca herşeyim :)
En kötü günümün, en güzel günümün sebebi :) Senin varlığın bile şükretme nedenim :)
Ömrüm Herşeyim :) ahh ahhh :)
Birgün herşeyim biter gider ama bende ki sen asla bitmez gitmez :)
Her ne olursa olsun, ne ama ne olursa olsun bende bitmiceksin :)

Sevgili günlükcüm bu kadar slow time yeter :D Bir hoşum bugün :D Ölenle ölünmez ölmeyende öldürülmez :D Çok acayibim ya :D Noldu bana anlamadım :D Telefon elimde arıyasım var :D Rezil olasım var :D Sonrada kaçıp gidesim var :zuha: Beni ne durduruyo bilmiyorum :D Öfke mi nefret mi gurur mu :D Ya bırakın arıyim :D Bir daha şu modda olamam ben :zuha: Şuanda dünya yansın umrumda değil :D Bastırdığım şeylerin birden meydana çıkması bende böyle salak etkisi yapıyo :zuha: Kısır döngü oldu resmen :D Ben itiyorum yok ediyorum onlar aradan sızıyo :D Ama kendimi nasıl kontrol ettiğimi çözdüm :D Bağışıklık var :D Yoksa ohoooo ben şimdiye çoktan gebermiş gitmiştim :zuha:
Neyse yarın kuzenler geliyomuş :D Aylardır görmüyorum :D Şeytan diyo yine görme :zuha: aaa zaten yarın işim var benim istesemde göremem :zuha: Tabi akşama kalmazlarsa :D

Şu yazdıklarımı sabah okuyunca kimin için yazdım bunları ben ya demek istiyorum :D tabi sibel kimin için olcak gerizekalı diyip hatırlatmazsa :zuha: ki öylede olcak :D düşündümde içimden gelmiş yazmışım :D Günlüğümü çöpe atmasaydım ona daha detaylı yazardım :D ama yok çöpü hak etti o :D Yoksa şuan böyle olamazdım :D

Yemin ediyorum msj attı :D:D:D:D ulan başka şey isteseymişim olcakmış :zuha::zuha::zuha: heyttttttttttttttttttttttttttt :D:D:D:D bu sayfanın linkini vercem ona :D:D:D:D

Seviyorummmmmmmmmmm seviyor musunnnnnnnnnnnnnnnnn
-evettttttttttt
:zuha::zuha::zuha:

Hayatta öyle şeyler vardır ki, nitelikleri gereğince gizli kalamazlar. En sağlam çerçeveleri bile çatlatır, en sıkı korunan sınırları bile aşarlar. Üç şey saklanamaz: Aşk, öksürük ve fakirlik.

Hayatta öyle şeyler vardır ki, nitelikleri gereğince gizli kalamazlar. En sağlam çerçeveleri bile çatlatır, en sıkı korunan sınırları bile aşarlar. Üç şey saklanamaz: Aşk, öksürük ve fakirlik.

vayyyy çok beğendim bunuuuuuu çokkkk :p

İnandın mı cidden :) Ağlıyo musun :) Canın mı yanıyo :)
Salaksın ;) Aptalsın ;) Körsün ;)

Not: Bunuda oku cınım rahatlarsın ;) engelin yok malum ;)

Sevgili günlükcüm :p Dün güzeldi aylardır görmediğim kuzenimide gördüm :D Keşke geç gitmeseydim görmeye çok güldüm çok eğlendik çünkü :D ilk doğum günü hediyemi aldım :zuha:

603971_433345746726671_1943313227_n.jpg

Sevgili kuzenim verirkende küçük bişey idare et dedi :D koyu bjk'li kuzenim bana gitmiş gsli kap almış ve bu küçük bişey miii :D hep derim başka seviyorum bu çocuğu :D Bugüne kadar bana aldığı bütün hediyeleri katletmiş olsamda bu kaba gözüm gibi bakıcam :zuha: Bu kap kırılmıcak kesinlikleeee ! :D:D:D

Veee şimdide minik kuzenimin şirin doğum günü partisine gidicemmm :p mCx günlükcüm :cici:

Offf günlükcüm lanet bir gün geciriyorum.. Hayatm hic bu kadar bk olmamsti :( ne halt edicem bilmiyorum :( yarin bi bitsin sonrasinda herseye tek tek bakicam.. Ya hayatimi kendime bu kadar zorlastirmayi basarabilmeme inanamiyorum... Tebrik ediyorum kendimi suan :(

Geri