Günlükcüm ~

Konu sahibi son olarak 4550 gün önce görüldü
10.10.12 01:40 ohaaaaaaaaaaaa tarihi yazınca aklıma geldi bugn doğum günü :O Günlükcüm şimdi söyle bana sence doğum gününü kutluyim mi kutlamıyim mi :D neyse düşüncem bunu daha çok var :D yada yazim ya iyi bir arkadaşımDI.

Sibillllll hastayım ölüyorum ve sago dinliyorum
:D Yarında bütün gün dinlicez ! Çok ciddiyim ! Böğrüme keskin bıçaklar saplama sibil :D Ayrıca whatsımı sildim :hih: sms yapmadım yapmıcam :hih: tlmide yarın bitircem :hih:int paketide yapmıcam:hih: hasta hasta tribe soktunuz beni ama hiç agresifleşmedim :D:D:D :icon_yuhuu:bide harbi hastayım kazak giyincem tüylü botlarımızıda giyinelim sibel :zuha::zuha::zuha::zuha::zuha::zuha:

:srl: sibil :dyg:

selam günlkcm suan oturmus manti yiyoruz kizlarla dedm bi bakm ne var ne yok forumda :D ay koptm suan muhabbete gelll doncem sana bebegm :D

Sevgili günlükcüm bugün egolarım tavan :D emeği geçen herkese sonsuz tşkler :D:D:D:D:D

Şu tangodaki çocuğa uyuz oluyorum
:D inş hiç partnerim olmaz :D aa bak aklıma ne geldi :D adam hukuk fakültesinde :D:D:D yarın gidimde bi sorim savcılığa dilekçe yazdılar benim için hakaret ettimde birascık :cool: :D:D:D akibiyetim nolur hacı diyim :zuha::zuha::zuha: :D:D:D

Neyse bebeğim biliosun #BugünGünlerdenSüleyman
:dyg::dyg::dyg::dyg:

:rolleyes:

içimde bi sıkıntı var günlükcüm birden oldu :/ inş kötü bişey olmaz :/

553421_423520734375839_904501352_n.jpg

Sevgili günlükcüm mutluluk hormonu = çikolata :) Adamın birine yollıcak bunu yesin diye ama vazgeçtim ben yicem bi güzel :hih:

Gelelim bugüne. Çok sinirlendim.. Hayır amaç ne ? Ya da yaptığında ki mantık ne ? Sonra böyle anlamamazlıktan gelip ne yaptıklarını sormuyolar mı pes yani sanki karşılarında çocuk var... Sonra bide hepsinin üstüne kaçıp gidiyolar. Neyse kendileri bilir.

12.10.12 00:03 Sevgili günlükcüm bazen bişey olur birine yazman gerekir yazmak yazmamak arasında gider gelirsin saatler kala karar verirsin yazim dersin sonra bişey görürsün bilirsin o ima sanadır adını yazmasına gerek yoktur anlarsın, vazgeçersin yazmıcam dersin. Sonra düşünürsün yazim ya dersin yazmaya başlarsın sadece içinden geçenleri yazarsın. Sadece içinden geçen... Yazarsın yazarsın sıra gelir göndere basmaya ;) Bakarsın şöyle bi yazdıklarına yazdığın kişiye 1 sene öncesine gidersin hatta o kadarına gitmeye bile gerek yok son şeylere bakarsın vazgeçersin ;)

İyi geceler günlükcüm :)

Not: Bir insanın en büyük düşmanı kendisidir.

Günlükcüm tam uyuyodum vedalaşmıştık telefonum çaldı :D kahretsin bitmişiz yarın ne halt edicez bilmiyorum :zuha::zuha::zuha: şeytan diyo telefonu kapat arazi ol :zuha: Bu arada nefes almadan konuşan insanlar cidden var 25 dk boyunca susmayan :D beynim zonkluyo valahi :D Bu kadar işimin gücümün arasında bide neyle uğraşcam of ! ne güzel uyucaktm mışıl mışıl ! şimdi sabaha kadar haber beklemek zorundayım :( alahn salakları ben dedim dmi yapmayın bulaşmayın die siz hem beni dinlemeyin hemde ne halt edicez bişey yap diyin tüüü reziller !!!

Not: Sibel hep byle zamanlarda uyuyosun senin ben ! kalk lan başımız belada !!
:zuha:

Sevgili günlükcüm bugün çok işim var. Şimdi rahmetliyle gittiğimiz yere gidip orada onu anma töreni yapcam. Snra okula gidicem derse giricem pff :D Sonrada işlerim var onları halledicem. mCx bebeyim :)

Not: iyiki var dediğim insanlara 1 yenisi eklendi oy yirim onu canm benm
:)

sevgili günlükcm dedigimi yaptm ciktim geldim ;) en son 22 haziranda gelmistm buraya. Burasi ayni hic degismemis. Bankta oturan ciftin kafasina patates atan cocukta burdadr bankin burda oldugu gibi :zuha: benm şu sallanim derken düşücegm pembe salincakta burda :zuha::zuha: dondurma aldigimiz büfede yerinde adida ayni :D şu izinsiz girdigimiz güvenligin gelip burasi özel mülkiyet diyip bizi cikardigi yeri kitlemeyi düsünebilmisler tek degisen bu sanirim :zuha::zuha::zuha: huzur ya burasi :D iyi oldu ya buraya geldigim :D caprazmda bir cift eminim sövüyolar bana :D tamm be defolup gidicem diyorum burdan onlara :D bu arada telefondan günlük yazmak zor is :D neyse cinim burayi yaz yaz bitmez :D biraz daha turliyim snrada okula ucim ben mCx :p

Ölüyordum.. Hala yaşadığıma inanamıyorum saniyelerle kurtuldum.. Daha öncede ufak tefek tehlike atlatmıştım hatta tehlike bile denemez ama ne bilim bu sefer ki çok kötüydü ölüyodum ya ölüyodum var mı ötesi... Hani derler ya hayatım gözlerimin önünden film şeridi gibi geçti diye evet cidden öyle oldu.. Saniyeden daha az bir sürede bütün hayatım gözümün önünden geçti. Ne çok insan varmış hayatıma giren çıkan hala hayatımda olan, isimlerini unuttuğum unutmadığım yüzlerini hatırladığım sevdiğim saydığım büyüğüm küçüğüm emsalim. . . Bunlar aklımdan geçerken içimden geçende daha değil şimdi değildi.. Verilmiş sadakam varmış. Şaka gibi hala inanamıyorum o ölümle kalım arasında o incecik çizgiyi gördüm ve yaşıyorum.. Bugün çok çok iyi anladım hayat gerçekten çok kısa hatta fazla kısa.. O anı yaşamadan önce aklımdan geçen şeyleri düşünüyorumda ne kadar saçma ne kadar gereksiz ne kadar boş.. Olan olmuş hala neyini düşünüyorum neye kafa yoruyorum ölüyodum işte kafamı kurcalayıp beni dalgınlaştıran hangi şey benim ölmeme değer? Hiç biri belki sadece bir tanesi.....
Neyse hala aklıma geldikçe midem bulanıyo uyuyup unutmak istiyorum o anı.. Şükürler olsun Allah'ım yaşıyorum ve heryerim sağlam. . .

13.10.2012 15:08 Çok sevgili biricik günlükcüm güne güzel başladım güzelde biticek diye umuyore :p Bu ara en huzurlu şey telefonun sesini kısmak sanırım :D Kızlarda beni kısıcak ama olsun :D:D:D
Neyse gidimde bi çikolata yiyim ben mucu mucu :kiss:

Ayhhh bebeyim şuan bir yere davet edildim surprizmişşş :D Çok merak ediyore :D Hazırlanim bari akşama görüşürüz cınım :p

Sevgili günlükcüm güzel bi gün geçirdim :D özellikle son bi kaç saattr hep güldüm :D hayatımda acayip gelişmeler oluyo şaşırıyorum :D ama alıştım artık bir kerede haksız çıksak hiç fena olmaz :D Bugün biri msj attı hep laf saymış tirbiyisiz :zuha: en sonunada bigün seni şu umursamazlığın bitircek demiş :zuha: sesli güldüm lan bitirmediğini nerden biliyosun ki :D ha bide taş kalplisin demiş :zuha: bunu yıllar önce çok duymuştum :D çok alındım bu lafa ! :D benim güzelim kalbime nasıl taş der ! :D kıza bak lan şuan sinirlendim ! sanane kalbim taşsa te alahım ! kalbim bile batıyo millete :zuha::zuha::zuha: öyle işte uykum gelmeli hemen yarın sabah çkcam akşam kaçta gelcem eve belli değil :D neyse cınım biraz daha slow dinliyim ben belki uyurum :D mCxxxx

Cok sevgili günlükcüm suan kızlarla oturmus makarna yiyoruz :D ve her zaman ki gibi kopuyoruz :D off karnm agriyore :( neyse cinim dun gece sadece 2 saat kadar uyudum ama acayp dncim :D dun gece bir arkadasm aradi iste anlatti anlatti guldum baya sabaha kadar konustk :D kizin eski sevgilisi arkadasimdi cocuga sovdu durdu :zuha: snra ben basladim anlatmaya snra bu yine basladi allah bi baktm saat 5bucuk olmus :D kuzeni hala benmle tanismak istiomus :zuha: yine yok dedim cok alindi bebegim ya kiyamam :zuha: en kisa zamanda buluscaz neyse cok anlattm :D son derse girsemde snra sibelle cikip taksime gitsek sonra donup tangoya gitsek snra eve gitsem kardesimi disciye gotursem snrada bavul hazrlamaya baslasam ne guzel olurdu oha ne kadar cok isim varmis yikildim suan :D:D:D hadi mCx :D

Ne taksime gittik ne tangoya.. Akşam bişey duyduk canımız sıkıldı sibelcimle.. Adamın biriylede tartıştım sinirlerim bozuk ! Küsmek istemiyorum şununla.. O hep olmalı ya ol - ma - lııııııııııııııııııııı !!!!!!! Şuna söyleyin girip okusun şunu..! :hih:

O değilde bu tango yalan olcak gibi :D Ama inat ettim gidicem hiç bişey engel olamıcak ! :D

sevgili gunlukcum aci cekiyorum bildigin byle nasil desem icim yaniyo uzun zaman snra yine icim aciyo uyandigimda bile hissediyorum kesik gbi bisey ama yapcak bisey yok yine zaman herseyin ilaci olcak

Sevgili günlükcüm hayat boş salla coş. Yani canın yanıyo bilmem ne diye hayata küsmiceksin. Bak bana nasıl gülüyore :D cidden yüzümde salak bir gülümseme var 2 haftadır :D Garip yani :D Tam diyorum of ya hayattan soğudum şu hale bak bi bakıyorum gülüyorum :zuha: Güldürenler sağolsun mu desem ne desem :p
Birgün nasıl bu kadar çabuk geçiyo anlamıyorum hiç bir işimi yetiştiremiyorum :o Neyse cınım devamsızlıktan kalcam sanırım :zuha: Yine derse gitmedim yine uyudum :D Şu şarjım dolsunda bi çıkim okula gidim :D 7/24 msn'm açık telefoncum sağolsun :D şarjı çabuk bitsede seviyorum kendisini :D Lan telefonumun kabını kırdım sadece çıkarcaktım yani nasıl başardım bende bilmiyorum :D Gidip kapta almam lazım pff. Cuma gününe kadar halletmem gereken bir sürü işim var ne halt edicem bilmiyorum :( neyse gidimde başlıyim bi yerden :( mCx

O değilde imzam ne kadar güzel :D ne kadar tatlı :D

Geri