Günlükcüm ~

Konu sahibi son olarak 4550 gün önce görüldü
29.09.12 19:34 Selam canımcım :) Msj attı bugün yetmedi aradı :) msjına cvp verdim incilerim döküldü ama neyse :D ama telefonu açmıcam sesimi bile duyamıcak artık :) Biliyodum geliceğini :) Bensiz yapamaz :) Ama onuda affetmicem ;) Barışmıcam :) Zor silerim zor affederim.. Ha şöylede bişey var aramasına falan mutlu olmadım değil en azından hatasını anladı.. Hatasını anlayamayıp karşısındakini suçlayanlara bakarsak . . . . neyse :D özledim onu yalan değil en zor günlerimde oda yanımdaydı :( of ya yapmayın işte bana bunu ...........

Not: senle olsun. . .

30.09.12 18:07 Sevgili günlükcüm az önce sinirlendim üzüldüm vsvs ama şuan herşey umrum dışı :D Lan bana inanmayan duyduklarına inanmak isteyen kişiler yüzünden mi üzülcem ? :D Bana iftira atan kişi yüzünden mi yada ! Şimdi burdan size sesleniyorum kendi kendine olmadık şeyi uyduran kişi veya kişiler :D

1 Özel hayatım kimseyi ilgilendirmez ;)
2 Gizlicek hiç birşeyim yok size bumu batıyo :D
3 Kimseyi tanımadan hakkında yorum yapmayın ;)

Ya hayırda S İ Z E N E E E E E E E E E E !!!!!! :D
Birden kendine bakıcaksın geçmişten bugne, sonra dediğine bakıcaksın karşndakine yakışıyo mu diye iftirada atmıcaksın ;)

Garip insan çok canım günlükcüm :D Aslında ben tahmin edebiliyorum neyin ne olduğunu ama neyse ya tınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :D Özet başroller aynı 3ncü kişiler farklı dejavu oldum resmen ;)

Not: Okumuşsun herşeyi sözde ama algılarında bir problem var sanırım bir daha oku anlarsın ne demek istemişim yazıların sahibi kmmş vsvs ;)

Ve yine söylüyorum DİNİME KÜFÜR EDEN MÜSLÜMAN OLSA ;)

01.10.12 11:10 selam günlükcüm. Suan okuldaym bildigin uyuyorum bebegim. Dün gece bilgisayarı acık unutup uyumusum ne hos dmi :D of ya cok uykum var erken uyucam bundan snra :( oyle iste en iyisi ayakta uyuyim ben biraz mCx

01.10.12 23:08 Günlükcüm bugün autocad dersim vardı nankör bir ders :D keşke geçen sene devamsızlığım olmasaydıda kurtulsaydım şu dersten... Neyse ağlatıcam şu dersi bu dönem :p
Ve bugün Tango kursuna yazıldım :D pazartesi günüde başlıyore inş :D

"Tango bizim dansımız.. Aşk Gibi.. Bizim Gibi.."
:D :p

Yeni bir kitaba başlıcam ' Uğultulu Tepeler' diye bakalım nasılmış :)
Öyle işte cınım
:cici:

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa biri şu vatandaşa sorsun neden yazmıo die :hih::hih::hih::hih::hih::hih::hih::hih::hih:

Bu kız çok mu hoşlanmış ne ondan mı bu laflar anlamıorum :D rahat ol cicim öyle bişey yok :D

Not: Keşke silmeseydim :icon_yillarcaezildi

İnkar etmiyorum üzüldüm mü evet içime oturdu mu evet . . . Yapıcak bişey var mı hayır ;) Sus ve görme berfin diosun bana dimi günlükcüm :cici:

Yazdı :D Hakedeni beklemek iyidir günlükcüm :D ha bide geçerli sebebi varsa sorun yok :D Şahsen ben beklemeyi merak etmeyi hiç sevmem ama neyse trip atmak istemiyorum şuan :D:D:D Ayrıca sanki ben insan değilim merak edemem :hih: Neyse merak etmesinler beni söyle onlara günlükcüm :D:D:D:D

Allah'ın zombisi vampiri vb yüzünden yarın yine derste uyucam te alahm
:D:D:D byS

02.10.12 23:20 Günlükcüm 2 3 saat önce içimden geçenleri yazsaydım şuan adamın biri benimle dalga geçiyoreydi :D:D:D neyse ki yazmadım vatandaş kafamı dağıttı gülüyore :D Bu arada gerçekten günlük yazıorum biliyo musun günlükcüm :D Yani senin defter ve içinde a'dan z'ye herşeyin yazdığı bir günlüğüm var :D O günlükte yazdığım biri var :D Bir gün canıma tak ederse yollıcam ona onu :D Sonra kalbimden vurcam kendimi Bihter ah canım kıyamam bak yine geldin aklıma :zuha: O değilde bana bihter diye hitap eden mala uyuz oluyorum yüzsüz mal pislik öküz lan dua et ortak arkadaşlarımızın hatrına sana cvp vermiyorum sadece pis pis bakıyorum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ben salak gördüm embesil gördüm böylesini görmedim...

Linear derslerine ısrarla girmiyorum ve çok zormuş :D ya o değilde ben hangi derse giriyorum ki :zuha: bugn sabah gitmem gerekirken 10da uyandm hazrlandm okula gittim derse girmedim sibeli aldım çıktık okuldan malum yere gittim :) ... Neyse buraları yazmıcam :p

mCx :cici:

Sevgili günlükcüm sinirlendiğim zaman kendimi kontrol edebiliyorum karşımdakini kırmadan kavga çıkarmadan toz oluyorum bunun için kendimi tebrik ediyorum başardım sonunda :p şimdi gidip çikolata yicem kendimi ödüllendircem hem böylece mutluluk hormonu salgılıcam mutlu olcam sinirim geçicek kimseye bulaşmadan uyucam mCx

03.10.12 09:22 Yeni bir gün yep yeni duygularrr birini cok özledimmm kalkp teee uzaklara yanına gidesim var :D süper uyandm neden bilmiyore :p hayat bana güzel günlükcümmm ;p

Not: Hasret tükenmez gibiiii kavusmak 1 dakikaaaa sevmek bir ömür sürerrrr :p

Ne kadar rezil bir insanmışsın ben ne kadar körmüşüm.. Başlarda herşey gerçek sanıyodum o zaman bile yalanmışsın sahtekar... İnanamıyorum ya... Neyse helal olsun ayakta uyutmuşsun...

Ahhhhh Sülümanımmmmmmmmmmm mutluluk sebebimmmmmmmmmmmm :D Nasıl uykum vardı nasıl sinirliydim Sülümanımı gördüm hepsi geçti :D:D:D bayılıyorum ben bu adama çok nettttttttt :dyg::dyg::dyg::dyg::dyg::dyg::dyg:

Not: Günlükcüm
de nedense hep misafir var :D nickiniz yok mu sizin cıkcıkcık ! :D

Sülüman :kiss:

:rolleyes:

05.10.12 06:14 Günlükcüm sabahın 4müydü 5miydi neydi of ya geç kaldım ! diyerek uyandım :( evet geç kalmıştım bide beklenmişim yani :( Yazılanları gördükten sonrada uykum kaçtı uyuyamadım bidaha baktım saçmalamaya başlıorum dedm en iyisi bir foruma bakim :p Bugün çok yoruldum uykusuzluk denilen şey bana yaramıyo ya hasta oluyorum ya da ölü gibi yaşıyorum :D Ayrıca bugün çok üşüdüm ki hava sıcaktı ama ben acayip üşüdüm :( Yarın kazak giyincem ! :D:D:D Aa yarın demişken :p yani bugün :zuha:

3383_421071997954046_301164380_n.jpg

:D Bakalım nasıl geçicek :D dikkat ettiysen günlükcüm 2 tane bilet var neden diye sorma nedenini biliyore olman lazım :D ama o biletin sahibi olan kişiyi çağırmıcam :hih: Çünkü çağırsam incilerim dökülür + gelmez. Şahsen ben gelmem :D Neyse birine vericem artık :p
O değilde vatandaş kafama takıldı..! Neyse her zamanki hali NAPAK ÖLEK Mİ :D diyip geçiyore vınnn diye.
mCx bebekim :cici:

Not: iyiki varsın..

Oha bu saatte bile misafirler var :D şakasınız siz :D çay kek ? :D

Ben gidip uyuyore günlükcüm malum uzun bir gün olcak :D Misafirler (:D) ve o sana emanet cınımS :angel:

06.10.12 14:09 Sevgili günlükcüm canımın içi dün klima çarptı sanırım hasta ölüyore :( Dün gece yazcaktım sana ama parmağımı kıpırdatıcak halim yoktu ondan yazamadım sorry :p
Ya bu Acun çok kendini beğenmiş ukala vb bir adam :D Ama çalışanları çok iyiydi bizim çocuklar adamlara sataşsada iyilerdi :D:D:D Sibil oku bunu dediğini unutma :D:D:D (anladın sen :zuha:) izlediklerimize değilde arkamızdakilere çok güldük :D yok böyle yorumlar yemn ederm :zuha: zaten biz sibelle nereye gitsek sinema cafe vb mutlaka etrafmzda byle manyaklar oluyo kopuyoruz :D En bombası Recep ivedikti :kiki: Bizim tayfada iyiydi ama ama arkamızdakiler daha iyiydi :p Sonracıma program bitti falan baktık şu meşhur küpek Pascal :D foto çektirdik hayvanla ve sahibiyle :zuha::zuha::zuha: Hayr bizim kızlardaki mantk ne anlamadım köpek işte foto nie çekioruz rezilliğe bak :D neyse çektim bunları snra aa berfn sende gelceksin diyip benm olduğum fotoda çektrdiler :D sahibide albüm yapıomuşmuş Pascal'ın hayranlarıyla resimlerini, beni face'e ekleyip resmleri yollar mısınız dedi :D Ben duymamazlık geldm adam 3 kere söyledi snra bizim kızlar tamm ya ekleriz biz merak etme dediler :D ve ben eklemicem :hih: fotolarda bende :zuha: madem ekleriz dediler eklesinler bakim face şifremide değiştim hadi bakalım ekleyin :D sibil sana demiorum bunu biliosun :D Pascal'la arandaki münasebet okul tarihine geçti zaten
:zuha::zuha::zuha::zuha::zuha::zuha: bak hasta hasta koptum şuan Sibel'mmmmmmmmmmmmmm okuyunca sende gülcen biliore :D:D:D var ya allahtan üye değilsin buraya yoksa her yazdığıma attığın msjları buraya yazsan çok pis rezil olurduk :kiki:

Neyse sonra dönüş yolculuğumuz ayrı bir güzeldi :D
12 dkya eve getrdm kızları :cool: :p sonra babam sennnn 12 dk dk 12 diyince of of of azarın bylesi neyseeee :D:D:D

Sıkıldım ya günlükcüm :( bütün gün kendime baktm ama cx iyileşemedim daha kötü oldum :( sesim değişti :D .... lere fark atar o kadar iğrenç birşey oldu :D neyse cınım byle işte

Sevgili günlükcüm saçma sapan bişeyn içinde buldum kendimi deli oldum sabahtan beri ama adam haklı benm yüzümden oldu ah kafam ah !!! 2buçuk saattir telefonda konuşuyorum Sibel bebeğim her zamanki gibi topladı beni. Çok pis cesaretlendim açtım msni forumu tam yazcaktım yazmadım yazmıcamda. suçluysam suçluyum ok kabul edioruz dmi !

Öfkemi çok güzel kontrol edebiliyorum evet bişey duydugumda tepki verip acısını çıkarmıyorum ama snra byle sinir küpü oluyorum. neyse ki geçiyo sabah yine hiç bişey umrumda olmıcak. Gerçekten çok doğru demişim bnim sevdiğim adam öldü ben o mezardakini seviyorum çakmalarını değil. çakmalarıda umrumda değil artık bende onlardan iğreniyorum. ha bana çakma diyende hiç hiç umrumda değil. kör olan birine daha ne kadar anlatmaya çalışcam ? zaten aylar önce bırakmıştım anlatmayı değmez hiç kendimi yormama. hayr yordukta noldu neyse. mezardaki canımsın sen benm tek sensin yemn ederm..

vesselam hayat çok salk gnlükcm bende öyle. herif oynayıp gidio bende orda kalıorum neyseee. çok agresifim öyle byle değil.... gidiore şimdi byS

Not: Bir gün, bak sadece bir gün istiorum cx olmuyo olmuyo ama olcak olcak olcak ..!

07.10.12 20:42 günlükcümmmmmmmmmmmmmm canımın içiiiiiiiiii :D bugn harika bir gn geçirdim :p gezdm tozdum eğlendm :p hastalığımda geçti iyileştim turp gibiyim :cool: çok mutluyum tahmn bile edemezsn az önce öyle güzel bir haber aldım kiii anlatamammmmmmm :p şanslı günümdeyim herşey harika gidiore :p off vala sevnçten şarkılar söylemeye başlıcam smdi :D:D:D dur ben bi sibeli arıyim görüntülü konuşup kutlayalım şu haberi :D:D:D

mCx cınım :rolleyes:

Çok pişmanım şuan keşke 12de uyusaydımmm :D yarın sürüncem Tangom var bide ayık olmam lazımdı of of :D hepsi senn yüzünden ... :D çık artık msnden yazma engellicem yoksa :D hayr lafa tutuyo bende çıkamıorm tirbiyesiz ya :zuha:

Not: Bakmazsan görmezsin niye bakıosun ki hala ? Yokum ben rahat ol.

Geri