Günlükcüm ~

Konu sahibi son olarak 4541 gün önce görüldü
22.09.12 02:50 Tatlım canımın içi günlükcüm güzel bir msj aldım az önce bunu sana söylemek istedim :D hayır ne zamandı diye düşünmiyim direk girip bakıp hatırlıyim diye :D sibillllllllll unutma bugünü sorduğumda söylicen ona göre :D:D:D:D

22.09.12 23:52 Selam günlükcüm.. Bugün çok gezdim yoruldum :( ya sabahtan beri yapmadığım şey kalmadı ama içimde bi sıkıntı var.... Hayır saatlerdir milletle konuşuyorum ama yok geçmiyo bi garibim.. Huzursuzum. . .

23.09.12 03:14 Yazıcak çok şeyim var ama yazmak istemiyorum günlük. Bazı acılar vardır tarifi olmaz biliyo musun ?
Ne yaptıysam olmadı .. Bir tek hüzün bırakmadı yakamı ..

23.09.2012 16:55 Dertlerimin dermanı biricik günlükcüm seni yirim :p Sabah uyandığımda iyiydim sonra yarın okulun olduğunu hatırladım kötü oldum :D Şimdide çok açımmmmmmmmm yemeğe gidiciğim babişkomu bekliyore :p acaba ne yesemmmmmm :cici: Yazcak bişey bulamadım bulamıyorum :D Seni seviyoring cınım mCx :p

Bebeğim 'Sen bilirsin' diye güzel bir söz var ya hani burdan birine onu diyorum işte :D ah yarın okula gidiore :D gidimde bi saçımı başımı yapim :p Malum ilk ve son kez derse gircem snra pek uğramam :D:D:D mCx günlükcüm bişey olursa yazcam :p sev beni :cici:

24.09.12 01:07 Çok değerli günlükcüm ben geldim :p Konuşmaya daldım yazmayı unuttum :D bazı insanları çok seviorm cidden yıllar geçiyo tekrar konuşuyosun bakıosun abi dediğin adam hala abin gibi canım cicim dediğin kızlar hala canın cicin :) 1 tanesi hariç :D derdi ne çözebilmiş değilim :) hayr gözn mü var ...... :D:D:D ne bu uyuzluk allah aşkına sen benm yakın arkadaşlarımdan biriydin !! :D hatır olmasa sana ... cvp verirdim ama neyse :D Gece gece güzel muhabbet ettik orası aile gibi seviorum yani ne bilim yıllar geçio bakıorum yine ordaym :D güzel anılarım var kopamıyorum :)

Bu arada saçımıda yaptım çok güzel oldu tam istediğim gibiii :D yarın makyajda mı yapsam :D Uykumu düzene sokmam lazım yoksa bittim ben ya zombi gibi olcam hergn :D şimdi sabah nasl kalkıcam syle bana günlükcüm :p neyse sus mCx by cınım :D :kiss:

Ve yine hayal kırıklığı ;) sen 95li 96lı kızlardan vazgeçemezsin ;) Daha kaç rezillik görmem gerekiyore günlükcüm ? Neyse oyunculuğuna hayranım :D

24.09.12 16:34 Selam günlükcüm *-* sabah nasıl uyandığımı tahmin edebiliosundur :D ve bugn sadece 1 dersm vardı gelde isyyyeeeeaaannn etme :p sonra çıktık sibelle okuldan yemeğe falan gittik muhabbet cart curt :D Liseden arkadaşlarımızı gördük :D insanlar değişmiyo günlükcüm yine aynılardı :D

¨¨
Tam 1 sene önce 26 Eylülde okula başlamıştım sonra 12 ekimden 21 kasıma kadar okula uğramamıştım :D sadece 2 kere gitmiştim oda sibel yalvardı sınav var gel alahın cezası diye :D herkes dumur olmuştu beni görünce hocalar tanımıyodu falan :D hastayım hocam hastaneye gidiyorum diye sallamıştım :zuha: hepsi yemişti :D ama hastaydım ! :D 1 aydan fazla sürdü bide :D Allah'tan bölüme geçtim yoksa devamsızlıktan kalmıştım. neyse bölüme geçmemde bi umut olmuştu okula gitmeye başlamıştım. Lan ne kadar iğrençti geçen sene belli bir zamana kadar.. bugün bunu konuştuk :D Amma zayıflamıştım o zman :D neyse şimdi gayet iyi durumdaydım ruhsal ve fiziksel yane gülüyorum konuşuyorum ve insana benziyorum :D zombi ve hayalet kız yok artık :D
O değilde umut güzel birşey kim ne derse desin sonucu hayal kırıklığı olsa bile umut güzeldir umut parlak bir ışığın yanmasını beklemektir :) öyle işte canım ya :)

25.09.12 00:32 şöyle bir twitime baktımda baya ihmal etmişim :D ve takipçi sayım artmış garip :D gelen msjlarda ayrı bir eğlence :D ne kadar anlamsız insanlar var :D neyse yine gülmem için bir neden oldu :p o değilde biri var kafama çok takılıyo :D türk ama hergün düzenli olarak ingilizce msj atıyo :zuha: mantık ne bunda söyle bana günlükcüm :D ilginç olanda cvp yazıyorum ama gitmiyo :D
Face'de bakmıyorum doğru dürüst kapatsam mı ne yapsam twitiminde linkini falan değişim.. Bütün msnlerimin falan şifresini değişim. Ya biraz değişim :D döncem sana mCx :p

Şuan sinirlendim ama gülüyorum :D ama sinirden değil cidden gülüyorum :D ya bu erkekler çok acayip varlıklar :D Beni kıskandırmaya çalışarak kazanamazsın kaybedersinnnnnnnn safım benim ya :D öyle gidip ona buna sorcağına nasıl bir kız diye biraz huyumu suyumu öğrenmeye çalış :D ayrıca ben sana sevdiğim biri var dedim dimi ne yüzsüzsün olum :D vazgeçtim face'imi kapatmaktan madem sinirinden abuk sabuk şeyler yapıyosun devam et bende izliyim :D biraz eğlenim yazdıklarınla (:zuha:) sonra silerim seni :hih: :D:D:D:D

Sibillllllll bizde şans yok cınım biri topla gel der biri yaa demek öyle anladım ben seni anladım der
:D:D:D şuan küfür ederek gülüyosun :D Bende sana topla gel bas gaza gel gel gelll diyorum :zuha::zuha::zuha:

Not: Nefret ediyorum şuan birinden.

Günlükcüm saat 3e geliyo. Ramazanda başladı bu düzensizlik halada devam ediyo.. Bir daha bu saatte uyanık olmıcam.. Çünkü şuan farkettim rahatsız olmaya başlamışım.. Hatırlamak istemediğim şeyleri hatırlıyorum, düşünmek istemediğim şeyleri düşünüyorum ve en kötüsü hissediyorum.. Kalp atışlarım falan değişiyo.. Kötü oluyorum ne gereği var mutlu olmam lazım benim hergün sadece mutlu. . . Başa saramam bir daha mutsuz olamam hiç birşey için.... İçten gelen gülüşlerimi yeniden kaybetmek istemiyorum..

Ve herkesin bilmesi bilmemesi umrumda değil ben biliyorum ben hatırlıyorum ben unutmuyorum ben yaşıyorum ben ordayım ve cidden lanet olsun !

26.09.12 09:54 Geçen sene bugün son görüşümdü.. şaka gibi..
Neyse günlükcüm bebeğim dün gece aynen dediğim gibi erkenden uyudum :p uyumadan önce aklıma biri geldi msj atsam mı atmasam mı dedim atmadım uyudum :D sonra gece uyandım 1de msj attım :D dün çok acayip bigündü aslında :D Küs olduğum insanlarla barışma günü gibi :D:D:D neyse bakalım cvp gelcek mi :D küs oda bana biliorum hatta orda chate girdiyse beni seyrettiyse çok bozulmuştur :D kıyamam onaaa canım benm yaa :) Bak aklıma dünkü Linear hocam geldi kadını uyuz ettim bildiğin :zuha: ama günlükcüm yazmak zorundamıyım :D Kadın öyle bakış attıkça ben hiç yazmadm pisliğine :D sonra bi ara msj atarken yakaladı (yüzsüzlüğün bu kadarı koydum teli masanın üstüne yazıyorum :D) you dedi :D:D:D:D:D dedim aha bitenzi :D yes dedim :D pat soru sordumu :D:D:D:D koskoca amfide herkes bana bakıo olaya gel :zuha: hiç kasılmadım sorusunu sordu dinledim durdum biraz cvp verdim :D cvbm doğruydu kadının yüzünü görcektin bebeğim :zuha::zuha::zuha: millette sırıttı hocaya bakıp :D:D:D canlarım benim ya :D neyse bir daha girmicem o derse mal kadn kendi kendine anlatsn :D:D:D:D O değilde bugün probability dersim var :D bitenzi hacı :D o nasıl bir ders ya offfssss :D neyse cınım şimdi bi arkimle buluşcam sonrada okulda takılanzik yapcez :p mCx

Günlükcüm canımın içi birdaha bakarsam en adi salak gerizekalı vb'yim :D vatandaş telefonundan niye gereksiz kişileri sildi belli oldu yenilerini eklemek için :D:D:D:D
Neyse hep derim zaten bakmazsan görmezsin görmezsen bilmezsin !
Ayrıca dinime küfür eden müslüman olsa ;) :p

26.09.12 18:45 bebeğimmmmmm sonunda evdeyimmmm :p aslında bugün sana okuldayken yazıcaktım ama ruh hastası arkadaşlarımın yüzünden yazamadım :D evet hepsi hasta arkadaş çevremi değişcem :D sürekli gülmek zorundamıyız alla sen :D bıktım gülmekten :zuha:

ah ah şuan dinlediğim şarkı beni ağlatcak :D :gtr: sayılı gün çabuk geçer geçerdi nasıl olsaaa çabuk dönerim demiştin üstüne basa basa ! aylar geçti senden bir haber alamadım unut dedim kalbime olmadı unutamadımmm.. :karaoke: Muro canımsın ! :D

O değilde çok uykum var :( ama uyuyamam uyku düzenim bozulur :p Sülümannnnımı izlesemde uyusam :dyg: :blum: mıcıx bebekim !:kiss:

27.09.12 00:41 Sülümanımı izledim :D Erkek işte ne bekliyosun :D Bir kızsın hemen başka kadınlara koşsun :D Gitmeyende var tabi :):):) Yarınki ders programım çok lanet ya oturup ağlayasım var 12den 5e kadar boşum :( bildiğin sürüncem bebeğim :( sana yazarım tek kalırsam :(
Neyse canım benm insanlar garip. Hele erkekler aç gözlü.. Onları bu hale getiren kızlardan nefret ediyore. Hayır onlar yüzünden o erkeklerdende nefret ediyore. Bir günde karşıma insan çıksın ya.... Neyse erkeklere güven olmaz zaten hiç bir zamanda güvenmedim :hih: Sadece belki bu farklı dedimde cx fix :D Her seferinde bende onlardanım diye bağırıyo vatandaş neyseeeeeee........

uyandımmmmmm saat 3 4 5 bana hiç farketmezzzzzzzz

uyku düzenimi bozmıcam tabikide mCx bebek :p

28.09.12 00:28

Allah'ım sana münacat ederken 3 sebepten dolayı uzaklaşıyorum;
1.si bana yapmam için emrettiğin fakat yapmakta güçlük çektiğim şeyler için..
2.si bana yapmamam için emrettiğin fakat yaptığım şeyler için..
3.sü bana verdiğin nimetlerle uğraşmaktan sana dua etmeyi unuttuğum şeyler için..
Yüce Allah'ım biliyorum ki senin cennetini yerde bulamayan gökyüzünde de bulamaz.
Biliyorum ki yuvan bize yakın ve direği aşktandır..
Öyleyse beni affet, benimle olduğun ve kendimi yalnız sandığım anlar için...
Beni beklediğin ve gelmediğim saniyeler için...
Benim için en iyilerini istediğin, bende en kötülere ulaşmak için seni umutsuz ettiğim günler için affet...
Senin kapın olmayan ve kapattığım tüm kapılar için..
Affet beni günahlarım bağışlayıcı olduğu için değil, sen bağışlayıcı olduğun için...

Evet günlükcüm, bugün güzeldi fazla hareketliydi.. Olay üstüne olay bu sene çok bomba olcağa benziyo.. Herşey iyiydi güzeldi hoştu ki akşama doğru biri canımı sıktı çok fena :) Neyse kendi bilir ;) Ama ben silersem asla affetmem.. Biliyorum pişman olcak çünkü yaptığı şeyi haketmiyorum pişman olduğu gün umrumda olmıcak :) Neyse numarasını sildim msjları sildim arama kaydından sildim faceden sildim yani sildimde sildim fix ben yine sildim.. Ben arkadaşım dediğim insanı kolay kolay silemem ama o kendini sildirmek istedi resmen dediğim gibi kendi bilir bitmiştir.

29.09.12 01:38 Günlükcüm (: bugün sabah uyandığım andan itibaren korkunç agresiftim.. Okula gittim falan sinirim hiç geçmedi. Arayıp sövmeden rahat edemicektim ama dün gece numarasını silmiştim arıyamadım tabi :D turkcell online denilen mal şeydede numaranın sadece başı gözüküodu :D sonunu düşündüm düşündüm hatırlayamadım :D Sonra sibel geldi oturduk saatlerce düzeldim normale döndüm :D kızgınlığım agresifliğim geçti tın moduna girdim. Ya bunların hepsinin yanında bide çok üzgünüm öyle böyle değil.. Neyse bunların hepsinin hesabını günü gelir sorarım vatandaşa. Bir arkadaşa ya benm yerime imza at die msj atıcakken baş harfini yazdığım anda pat baktım bunun numarası çıktı :D:D:D şaka gibiydi :D msjlardan gözüküyo numarası ama rehberde falan yok :D dedim aha ara say söv kapat :D snra dedm ya hazr keyfm yerine gelmş ne uğraşıcam :D aramadım. aramıcamda. Suçluymuşum lafa bak. Madem suçluyum suçum ne ???? Tek suçlu o ! neyse yine agresfleşicem. Yakın arkadaşlarıma fazla değer veriyorum. Neyse bundan snra sadece 4 kişi var hayatımda yakın olarak sibil büş berkay serkan budur ! mCx

Günlükcüm şimdi burdan birine yazcam ; Fıstığım şuan benim yerimde olmak isterdin eminim ;) az öncede ben senn yernde olmak istiyodum yalan yok.. Bilmiyorum ama şuan iyi bir yerdeyim sanki :) zaman göstericek herşeyi ;)

Acaba hocanın dediğini yapıp voleybol seçmelerine katılsam mı ama istemiyorum
:D hoca niye baskı yaptı bana o kadar kafama takıldı :D sanki takıma girmesem kendimi eksik hissedicekmişim gbi geliyo şuan :D neyse düşüncem bunu :p

Geri