Günlükcüm ~

Konu sahibi son olarak 4541 gün önce görüldü
O değilde ismi gördükten sonra ne yazdığımı hatırlamıyorum :s işte geçici hafıza kaybı bu olsa gerek ne yazdım ya..! Neyse forumu kurtardık Allah'tan forumda yok :D ya belkide başkasıdır. hala inanamıyorm seçe seçe seçtiğim siteye bak tü alah beni napmasın :D

11 Eylül 2012 -
Sabah sürünerek uyandım resmen :D Doktora gitmedim inş bugün gidicem :p Calculus2 sınavım vardı integral ölsün gebersin :D hayattan soğudum :D ve okul başlıyore şaka mı ne :D daha çok gezcektim ben ya oufffffff.. Bugün bir kere daha lanet ettim neden benim derslerim ingilizce neden yaptım bu hatayı ben :uzgun: sonra eve geldim bu saate kadar uyudum süperim :icon_uyuyorum: ve hala uyumak istiyore :esne: en son ne zaman yemek yediğimi hatırlamıyorum ama açım o kesin :D
Kızın teki canımı sıkıyo nereye kadar dayanıcam bilmiyorum. . . :pat: Ama kendimi seviyore öfkemi süper bir şekilde kontrol edebiliyorum bir anda parlayıp yıkmıyorum :D sabrediyorum şuan çünkü pişman olcak salk salk şeyleri konu edip canımı sıktığı için.. Neyse sibeli çok özledim bizim aynı evde yaşamamız lazım :D bu sene son ayrı kalışımızınnn sonra aynı evde yaşıcaz :p Hatta olurda evlenebilirsek evlerimiz yan yana olcak :D çünkü biz ayrı kalamıyoruzzzzzz :cici:
:dost: cidden böyleyiz :)

12.09.12 23:57
Bugün güzel insan/larla güzel bir gün geçirdim :) Hele bide üstüne eve gelip Süleyman'ı izlemek günümü daha da güzelleştirdi :D Masmavi kocaman gözler favorim :D Neyse bugün o kadar güzeldi ki herşey yıllar öncesine gittim resmen :)
2oo6 asla unutmıcağım bir sene ne özelliği var aslında ben bile tam olarak bilmiyorum yada büyüsü bozulmasın diye bilmiyo ayağına yatıyorum :) ama ne zaman 'oralara' gitsem herşey güzel oluyo :) Şuan yüzümde ki salak gülümseme oluyo :)
6 yıl geçer 12 yıl geçer 18 yıl geçer ne değişir söylesene ;) Herkes gelir geçer herkes unutulur ne unutulmaz söylesene ;)

'Sır gibi kimse bilmez, ben senin sokağına ulaşamam dardayım, o mazlum gözlerine bakamam firardayım..'

İşte aynen öyle
:) Bu söz herşeyin kilidiydi haklıydı ;) Ama artık hiç bir şey firari değil artık herşey çok başka. Gittiğim günde başka olcak ;) az kaldı çok az ..

14.09.12 22:42 Sevgili günlükcüm bu satırları sana Emir'i izleyerek yazıyorum :D Adam yakışıklı ya :D Neyse çok yorgunum bugün baya misafir vardı evde..
Yazcak başka bişey bulamadım :D affet cınım günlükcüm *-*

15.09.2012 01:23 Garip.. Karakter sayısı belli olmayan, ruh sayısı belli olmayan, hayatındaki kız sayısı belli olmayan biri..

Neyse az önce birden nefret duygusu yaşayınca hayatımda nefret ettiğim insanları düşündüm.. Şüphesiz eski yan komşumuz ve veletleri; ölseler oh çekiceğim, işgence ederek öldürebilceğim ve bundan zevk alabilceğim en nefret ettiğim insanlar kategorisinde olan kişilerdi... Hayatımdaki yaşadığım en kötü anlara varana kadar herkesi düşündüm ve sadece bu kişiler çıktı.

Sonra bide en sevdiğim insanları düşündüm ailem, dostlarım, arkadaşlarım dışında sevdiğim insanları.. Herkesi bir yere koydum sevme nedenlerimide ama 2 kişiyi hiç bir yere koyamadım.. Bunlardan 1ni çok çok seviyorum kendimi bildim bileli zamanında ölümü bile göze alarak sevdiğim biri onu hiç bir yere koyamadım ona sıfat yakıştıramadım.. O ne aile ne dost ne de başka birşey. Aslında o herşey.. 2nciside konulacak çok yeri olmasına rağmen hiç bir yere koyamadığım biri.

15.09.12 01:35
Ve o.. Belki de hayatımın dönüm noktası olcaktı belki de herşeyden kurtulucaktım belki de herşey sonsuza dek güzel olcaktı.. Bu belkilerin tek sebebi benim :) ne kadar acı değil mi? Bana defalarca yazdı ve ona bir kere bile cvp vermedim ve sonra gidip ona . . . . . . .
Nefret ediyorum kendimden evet o gün aklıma geldikçe nefret ediyorummmmm....
Neden o yazdığında cvp vermedim ve neden o gün öyle birşey yaptım.. Hala aklım almıyo.. Belkide hata yapmaya devam ediyorum ona yazmamaya devam ederek hatta ona cvp vermeyerek.. Bana huzur veren insanları kendimden uzaklaştırmada 1 numarayım. Kendimi asla affetmiceğim tek konu. Ve ölene kadar bir o bir ben birde Sibel'in bilceği tek şey..

Senden tekrar özür diliyorum . . .

16.09.12 12:46 Sevgili günlükcüm canım cicim bitaneciğimmm oyhh yerim :D Neyse bugün yani dün :D bütün gün evde oturum sonra akşam hiç üşenmedim kalktım Murat Boz'un konserine gittimmmmm :D ayhhhh çok tatlıydı yirim :angel: seside güzel :D bu arada bence bir erkeğin ses tonunun etkileyici olması çok önemli :p öyle işte :D

Not: Her şarkı senin için söylendi bebekkkk'immm :cici:

Bak ablası sana caferi getirdim :D konuşsun...

- Merhaba Abla :p buda ben tanı beni ; mesajını aldım :p

d3w6b.jpg

18.09.12 00:12 sevgili günlükcüm canımın içi şimdi okullu olduk sınıfları dolduramadık gezdik tozduk hasret giderdik :D:D:D Şuanda da yorgunluktan ölüyorum :D sabah kalktım doktora gittim ulan kanser olup ölcem yakındır iyileşemiorum olaya gel :D hepsi senin yüzünden üvey köpek alahn cezası pislik ! :D neysee :D bu sefer ki hemşirecik güzelcene aldı kanımı kocaman bir morluk oluşmadı kolumda küçücük bişey oldu işte :D Sonra her kahrımı çeken babişkom ve karşşşşiiiimmle güzel bi kahvaltı yaptık :D snra Sibel'imi aradım okulda buluştukkk :D oooo arkidişlerimle takıldık güldük eğlendik salak salak kluplere hatır için üye olduk :D bide babamı denk gelen arkadaşlarımla tanıştırdım :p snra sibelle ben kaçtıkkkk baş başa kalıp muhabbet ettik :D o anlattı ben anlattım alahtan whatsta sabahlara kadar konuşuoruz :D:D:D:D ona anlatmadığım bir mevzu vardı anlattım baya küfür etti bende ettim hatta agresifleştik :D ama sonra amannnn takmaya değmez dedik :D:D:D:D geleceğimizle ilgili planlar yaptık :D ahhh okul iyiki açıldı ekmeğimize yağ sürceğe benziore :D ayrıca ben deniz salak salak şeylere takmıcam okul var kafam dağılcak oh :p sonracığıma cınım benm baktık akşam oldu kalktık tekrar okula gittik alahın cezası noktayı hala açmamışlar ders falan seçemedik :D o değil bütünlemede programlama dersim b olmuş şok dumur mutlu vsvsvs oldum :D hacı ben mutlu olunca hayatım bomba gibi oluyore her bakımdannnn :p
Sonra eve geldim misafir geldi :D iyice yoruldum :D pc falan açmıcaktım o derece :D sonra açtm nedense :D smdide muhabbet ediore gülüyore eğleniore :D keyfime yok diyecek :D konuştuğum kişiden olsa gerek :p :D:D:D

Not: yazmadın mı hala diye soran insan bunları senin için yazdım kıymetini bil yoksa yorgunum
:D

18.09.2012 10:34 Sevgili günlükcüm arkadaşlarımdan gelen ısrarlı msjlar üzerine uyanmış bulunmaktayım.. Ne anlayışsız insanlar dimi şimdi okula gidip hepsini geberticem :D hayır belki ben ders seçmicem belki uyucam ne diye msj atıp uykumu bölüyosunuz ! :D Telefonumun titreşimini hatta sesini açık unutmanın zararları bak yine öttü te alahm bekleyin günlük yazıyorum :p Neyse işte kalktım hazırlandım şimdide okula gidicemmmm. Havanın kapalı olması evden çıkma istediğimi öldürüyore ve yine telefon öttü ben kaçanzi cınım günlükcüm döncem sana mCx :p

O değilde bu babam çok başka bi adam :D Yemin ediyorum bigün evlenemezsem babamın yüzünden olcak bu ! :D Adam her dediğimi yapıooo beni saatlerce bekliyo bakınız şuan :D Babacım aşkımcım bitaneciğimmmm seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm herşeyim benimmmmmmmmmmmmmmm :) :angel:

Oha ya yapılır mı bu bana yazdım o kadar silindi yazdıklarım kozmik evren !!!!!! neyse baştan yazarım hıh :hih: :p

18.09.12 21:16 Sevgili günlükcüm Murat Boz eşliğinde yazıyorum sana şuan :D arada şarkı söylicem sende dinlicen çok şanslısın sesim güzeldir :karaoke: :p Şu dilime kolay ama yüreğime zor bi durummmmmm :D evet çok zor uff ! Neyse cınım gittim okula işte dikkat ettim baya tanıdığım var :D 2 adımda bir birini görüp ayak üstü en az 10dk muhabbet ettim :D ve gülmekten komaya girdim bugün :D millet şaşırıyore herkes baya iyisin maşallah dedi bi kaç kıss :D Birine bile güvenemedi yerine denedi denedi HİÇ KİMSE inemedi en derineeeee !!! eee tabi ben ki gerizekalı gibi konserde hüngür hüngür ağlayan kız :D Ulan ne rezil olmuştum hemde ilk seneden ama umrumda değildi canım ağlamak istiyodu ağladım oh :p Derslerimide seçtim ouf bu sene çok fena olcak ! imdatttt imdattttttt
Neyse bugün seni sibille tanıştırdım günlükcüm :D bu kız cidden hayatımın tamamı olmuş ne yazmışsam bunu şuna bunuda buna yazdın dedi 1 kısım hariçççç :p Durdurma yüreğini kandırma dök içini anlat ;) beni beni berfinini kısmında dağıldık gülmekten ama ne var yani arayıp dicektim lan beni beni berfinini nasıl yaptın bana bunları alahsız ! :D nolcak yani neyse aramadım zaten :D artık hergn seni burdan okucak bende ona sövcem burdan :icon_yuhuu: sonracıma okuldan çıktık metrobüste baktım telefon çalıore berkay arıyore :D oküz once büşü sonra beni arıyo hayr nie büşe söylemiosun yanında dmi kız mal herif ya :D dur bi whatstan şuna OOOküz yazim :D:D:D:D berkay benm kardeşimdir bu arada :D snra baktık aynı yerdeymişiz buluştuk :D alahn öküzü dalga geçicek bişey bi resim buldu allahhhhh öldük gül gül :D harrycim yazmış gösterim sanada günlükcüm :D

380151_414843581910221_1340490524_n.jpg

İşte sevgili kankam koptu bunu görünce :D büşle benide kopardı tabi :D neyse 15 dk hasret giderdikten snra eve geldm :D snra pc açtım :D seni yirim yine yazcam sana :D
Zaten bu kafada değil seni evi bile zor bulurummmm

20.09.12 11:53 Sevgili günlükcüm bebeyimmm seni ihmal ettim biras sorry :p
Dün prensesimin doğum günüydü :) onu lunaparka götürdüm ve bir sürü hediye aldım :D süper bir ablayım ben :D kendimle gurur duydum :p o değilde benm neden ablam yok hergün bişeyler anlatır kafasını ütülerdim :kiki: Neyse cınım sonra eve geldim of of sülüman kalbimin sultanı seni yirim :D niye bilmiyorum ama bayılıyorum şu adama :D:D:D kocaman mavi gözler !!! :D
Sonra kendim için birşey yaptım inş yararı olur :) Nefret duygularım kabardı unuttuğum şeyleri hatırladım ama neyse kurtulmam gereken son şeyler bunlar :p Bugünde sahile gidip tenha bir yerde hepsini yakıcam :D:D:D:D:D
Oyş işte böyle bebeyim yazarım yine mCx :p

20.09.12 23:46 Selam cınımcım bugün hayatımda ilk kez kek yaptım :D gayette güzel oldu tüh bak resmini çekip gösterirdim sana aklıma gelseydin bebeyim :angel: neden yaptım cnkü kardeşim istedi hep diore ben harika bir ablayım :p
O yakıcağım şeyleri yakmaktan vazgeçtim :D bir kanıt olarak elimde kalmalı :D pembe pembe başlamışlar ama siyah siyah bitmişler halada siyah devam ediyolar neyse..
mCx

Not: çok aşığın var diyorlar yalan de yeter bana :)

21.09.12 20:56 Sevgili günlükcüm tam yumuşamıştım yine gördüm ya bir sürü şey dedim harbi salağım ben :D sanki gördüklerim yetmiyomuş gibi harbi salağım ben ya :D

Neyse hayat güzel eğlenmeye değer
:D Herşeyi unutup önüne bakmaya değer :D ben arada fren yapıyorum hatta durup geri vitese takıyorum ama değmezzzzzz tsk ediyorum kendisine süper bir şekilde doğru yolu gösteriyo ;) Neyse bas gaza berfn diore ve kaçıore bebekim :p

22.09.12 00:07 Ne kadar sinir dimi ? Hayır ben niye sinirleniyosam bunu düşündükçe daha çok sinirleniyorum...! Neyse banane ya naparsa yapsın.

22.09.12 02:02 Sevgili günlükcüm şuan çok güzel bir haber aldımmmm :) Biricik kardeşim Berkay yeni bir ilişkiye başladıııı :D O kadar sevindim ki anlatamammmmm :D Elimizi öpmeye gelicek şeker kıs :D Berkay'n sevdiği bizim sevdiğimiz işte o kadar ! :D Ayh cidden çok sevindim ya :D ta ki öküzün darısı başına msjına kadar :D:D:D:D :zuha: ohaaa şimdi ki msjı süper ama :D ya kimin kankası yaaa :D:D:D

Neyse bebekim beni güldüren insanda 1 haftalık tatiline gitti sanırım 1 hafta gülemicez
:D:D:D Bak bunun içinde üzüldüm işte :D Neyse yarın çok işim var mCx :p

Not: Aynı anda çıkmaları garip değil mi ?

Geri