Günlükcüm ~

Konu sahibi son olarak 4541 gün önce görüldü
Ne yazsam bilemedim ayh heyecan yaptımmm ;p
7.09.12 00:18 şuan teyzemdeyim telefondan foruma girmek cok zor inanınnnn :) evime gidip uyumak istiyorum artık hala tatlı yemedin yesene diyolar uff :D o degilde ailemi cok seviyorum :) teyzelerim dayılarım halam kuzenlerim hepiniz canımsınızzzzz :rolleyes:

ay yerim senin günlüğünüde :D ne tatlısı vardıki :hih:

GünLükcüğün hayırlı olsunnnnnnnnnn :D güzel güzel şeyler yazman dileğiyle.:icon_yuhuu:

Günlüğün hayırlı olsun canım. :)

7.09.12 20:35 Bugün çok sevdiğim liseden bi zamanlar en yakın olan kız arkadaşımın doğum günü :) Onu çok seviyorum ama eskiden daha farklıydı sevgim.. Yeri çok başkaydı ama bazı şeyler bitirdi dostluğumuzu.. Ben bir kere silince bir daha o kişiyi aynı yerine koyamıyorum ne yazık ki. . . Şimdi konuşuyoruz falan ama artık sadece sevdiğim bir arkadaşım. Geçmişime, büyük aşkıma en iyi tanıklık eden kişilerden biri :) Şimdi ise bir derdiğim olduğunda arayacağım kişileri düşününce sırası baya gerilerde kalan biri oldu artık.. Oysa eskiden en ufacık birşeyde onu arardım.. Neyse garip bigün bugün :)

Sana gelince cınım ; Bugün Aşk-ı Memnu'yu izlerken seni arayıp beni beni Berfin'ini demek istedim :D Sonra biraz durdum ve vazgeçtim tahmin ediceğin gibi :D

8.09.12 01:05 Aklıma geldin içim çok garip oldu şuan.. Hep kuzenin yüzünden. . . Seni özledim demek zor mu cidden ? Zor sanırım.. Neyse birazdan geçer :lutfen: ;)

Günlüğün Hayırlı olsun, Özleme git başka şeylerle ilgilen bence :)

8.09.12 21:03 çok yoruldum bugün :/ Bide Sibel'i özledim :(

Ve burayı çok sevdim kafam dağılıyo baya :)

(yeni fark ettim özür :( ) çok güzel yazıyorsun bence duygularını okuyabiliyorum takipteyim :)

8.09.12 23:55 Şöyle bir hayatıma baktım az önce her şey çok güzel peki ben bu hayata layık olmak için napıyorum ? Hiç birşey.. Bazı kararlar aldım bugün hepsinide uygulıcam. Sonuçta bu zamana kadar isteyipte yapamadığım tek bir şey bile yok. Ayrıca eskisi gibi güçlüde olcam hiç birşey yıkamıcak beni izin vermicem..

9.09.12 22:47 Çok boş bigün geçirdim diye düşünüyordum ki aslında hiç boş birgün geçirmemişim alış veriş yaptım daha ne olsunnnn :D Gezdim dolaştım şimdide yorgunum :) Ha bide bugün telefoncuğumu bir yere düşürmüşüm of ki of :D bozuldu diye ödüm patladı malum içinde resimler, videolar, msjlar, whatsta sohbetler ooo varda var :D:D:D bunların silinceği düşünmek bir an korkuttu beni :p

Ve sevgili günlükcüm inatçı olduğum için bazen kendimden nefret ediyorum ! Hala msj atmadım bu 3.gün zavallım neye kızdığımı bile bilmiyo çnkü her zaman ki gibi "yok bişey !" dedim :D şaka maka kıskandım onu ama biz sadece arkadaşız neden kıskanıyorum ki.. O saçma sapan imalarıyla beni etkilemeyi başardı sanırım uff terazi işte........ Ama onu kaybetmek istemiyorum umutta vermek istemiyorum çnkü yeni bir ilişki bana çok çokkkk uzak :( Hem onunla yapamam oda benmle yapamaz.. Eski sevgilimi bile tanıyo ben onunkileri tanıyorum birbirimize herşeyimizi anlatırız nasıl oldu da hangi ara o başka şeyler düşünmeye başladı... Konuşmalarımızda burdayım imajını vermeye başladı.. Anlamıyorum . . . Napsam ya böyle konuşmayarak kendimden uzaklaştırsam mı yoksa araya mesafe koyarak mı devam etsem :icon_rolleyes:

Face'de bişey yazmış adım gibi eminim bana yazdı onu ! :D Laf sokmuş resmen olaya gellll :D üzerime alındım dayanamadım ve msj attım attım napim ! :p

10.09.12 22:13 çok salk bir an yaşıyorum şoktamıyım ne :D yani isyan etmek istemiyorum ama kozmik evren bana bunu neden yapıyosun seninle kanka olmuştuk biz :D dumur oldum ya hacı biri çıksın kamera şakasydı buuu desin lütfen Sibil bidenem senden bekliyorum bunu hadi ama :D ayhhhh inanamıyorum ne şansız bi insanım ben.. bidaha chate girmiyorum anlaşıldı :D:D:D:D tesadüfe gel :D ya ben tesadüflere inanmıyorum ama ne bu ya. evet sibel haklıydı ben tesadüflere inanmadıkça tesadüfler beni buluyo kozmik evren sen benim 1 numaralı düşmanımsın ! Neyse daha fazla saçmalamıcam :D

Günlüğün hayırlı olsun bitli :) takip ederim arada

Geri