Günlük tw paylaşımları

• Kullanıcı hsjdjdkd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Günün Trendleri
🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti

Güzel Kızım böyle bir baban olacak

çoğu zaman muhalefet etmeyi severim, çoğu şeyi eleştirir geçerim. bu yönümü bir kenara bırakıp videoyu tekrardan izledim.
mesela ne anladınız bu videodan. çok mu anlamlı? çocuğu balonlara bakıyor, anne ağlıyor, baba balon alıp geliyor. bu yani. çocuğunuzun babasını seçebilirmişsiniz.. mağarada yaşamıyorsanız normal bir insanla bir ilişkiniz varsa olan bu zaten.

ayrıca şunu da not düşeyim, geçen hafta sosyal medyada yine böyle bir video vardı, sosyal medyaya içerik üreten ailelerden bir tanesiymiş. gittikleri mekandan bir kişi videoyu alıntı yapmış. video çektikten sonra çocuğu köşeye bırakıp telefonlarına gömüldüler, çocuk bizim masamıza geldi, eğlendik güldük oynadık onunla diye. kameranın açık olduğu etkileşim videolarına düşmemek gerekiyor.

çoğu zaman muhalefet etmeyi severim, çoğu şeyi eleştirir geçerim. bu yönümü bir kenara bırakıp videoyu tekrardan izledim.
mesela ne anladınız bu videodan. çok mu anlamlı? çocuğu balonlara bakıyor, anne ağlıyor, baba balon alıp geliyor. bu yani. çocuğunuzun babasını seçebilirmişsiniz.. mağarada yaşamıyorsanız normal bir insanla bir ilişkiniz varsa olan bu zaten.
Videoda kendimi annenin yerine koydum ve çocuğum böyle baka kalsa ben de çok üzülürdüm
Ayrıca o an gidip bulup alıp gelmesi çok kıymetli bir şey ve her babanın yapacağını sanmıyorum
Onun yerine tamam karşılaşırsak alırız ne bileyim çocuk işte diyip geçebilecek partner epey fazla

Korkmasaydı yaşayacağımız ilişki
Lovelandık gittim xd

• Hehe
Tepkiler: W

Naksksksksldldldld

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Geri