GÜNLÜK TERAZİ BURCU YORUMLARI 17 AĞUSTOS 2021 SALI

B
  • Kullanıcı BuYuCu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Terazi
Sosyal ilişkilerinizi gözden geçirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Etrafınızdaki kişilere şüpheyle yaklaşıyorsunuz. Bu güvensizliğinizin nedeninin neyden kaynaklandığını düşünmeli ve çözüm üretmelisiniz. Hedefleriniz doğrultusunda ilerlerken aceleci olmamanız gerekmekte. İstediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçte olduğunuzu bilmelisiniz. Olumsuzluklara çok fazla takılı kalmadığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi ilerlemesi söz konusu. Hata yapmamaya çalışmalısınız. Fırsatları net olarak değerlendirmeye çalışmalısınız.

Hedefleriniz doğrultusunda ilerlerken aceleci olmamanız gerekmekte. İstediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreçte olduğunuzu bilmelisiniz. Olumsuzluklara çok fazla takılı kalmadığınız sürece her şeyin istediğiniz gibi ilerlemesi söz konusu.
hadi bakalım. bir şeyler için çabalıyoruz. ilk kez icraata geçtik. olmazsa bulurum seni ender.

istediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreç fırsatları değerlendirin diyo kızlar…. iyi bakın etrafınıza..

istediklerinize ulaşabileceğiniz bir süreç fırsatları değerlendirin diyo kızlar…. iyi bakın etrafınıza..
Ben sadece stolkun mesajını okudum konuya hiç bakmamıştım sekizim... Etrafa da böyle bakar kör r bakıyoruz diye sanırım....

Fırsatları bu aralar iyi değerlendiriyorum..

Geri