Günlük telefonum....

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Yıllardan beridir aklımda hep, yarın bir gün yani yaşlandığım zamanlar, eski hatıraları anıları hatırlamak için bir günlük tutma hayalim vardı. Hep bunu yapamamanın üzüntüsünü yaşıyordum. Düşündüm-ki artık telefonlar bizim bir parçamız gibi. 7/24 yanımızda veya başucumuzda ve telefonlarımızda mail hesapları var. Biz, Yani en azından ben, şu anda sesli klavye metodu ile istediğim her şeyi hiç yorulmadan kendimi zorlamadan yazabiliyor, Not alıyorum. O halde dedim; Aynı şekilde, ben günlük tutarak bunları mail hesabıma atarım ve yarın bir gün telefonun başına bir şey gelmesi ihtimaline karşı da, döküman olarak çıkartırsam güzel bir hatıra defteri olur diye düşündüm... Bugünden itibaren daha önce mail hesabıma atmış olduğum 2016 yılından itibaren başlayan günlük yazdıklarımı birleştiriyor ve daha sonra bir yazıcıdan çıktı olarak alıyorum. Bu sayede al-sana günlük daha ne olsun değil mi... :) Belki de bunu yazdıktan sonra bazılarınız dengesizlik yapıp alay etme konusunda gaflete düşecek. Ama eminim ki, bunu takdir edip yapacak olanlar da olacak. Şimdiden size kolay gelmesi dileklerimle.....

Geri