wiltord
Platin Üye
bu konu başka yerlere evrilir demiştim kaç kaç : Doha ahlakım bozuldu hshshs
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu konu başka yerlere evrilir demiştim kaç kaç : Doha ahlakım bozuldu hshshs
sadgdsagsaşglajdsgdas ayıpsın kardeşim denge desen bizdeilk müslüman kim konusundan sonra bi dengelemek gerekiyordu bünyeyi. iyi geldi, teşekkürler erkol.
kardeşim bu konu aramızda ama biliyorsun. eyvallah ;)sadgdsagsaşglajdsgdas ayıpsın kardeşim denge desen bizde
geçen sene eurovision çok güzeldi siz izlemediğiniz için tabii..............
Korkma haci post atinca kizlar senle konusmaktan vazgecmez. Yillarin mericisin a1wk, bi sayginligin var.bu konu başka yerlere evrilir demiştim kaç kaç : D
hayırdır la neden korkucamKorkma haci post atinca kizlar senle konusmaktan vazgecmez. Yillarin mericisin a1wk, bi sayginligin var.
Icinden kadin fotosu atmak geliosa at.
Mutlu ettiler mi bari?Ben gidip henüz günlük dozumuzu alalım konusuna yazmadım.. çünkü banane abicim, erkek görmek istemiyorum..
Kadınların bu konuda cirit atması çok manidar..
Neyse çocuklar gelsin malzemeler..
Bugün benim aldığım malzemeler;
15 metre bakır boru
1 top üç bir buçuk kablo
1 adet 22 gaz tüpü
Birkaç ıvır zıvır işte..
Beni değil de başkasını mutlu ettiler aşko, harika bir klima döşedikMutlu ettiler mi bari?
Ellerine saglik canim benimBeni değil de başkasını mutlu ettiler aşko, harika bir klima döşedik
Ben de para kazandım ve mutluyum.. ama en çok seninle![]()
sen öyle bakınca sandim ki evlenirz falan.