Yelda Hanım kusura bakmayın, size ilk dislaykımı atmış bulundum, diğerleri alışkın zaten.
kendi başlığınıza gidip orada konuşun, alalım sizi dışarı.
İki üç kişiyle konu unutulur gider DUHAN.. Bizimle en azından daha kalabalık görünüyor..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yelda Hanım kusura bakmayın, size ilk dislaykımı atmış bulundum, diğerleri alışkın zaten.
kendi başlığınıza gidip orada konuşun, alalım sizi dışarı.
biraz üzücü oldu bu ama olsun.ldskjzjzj yalnızlar rıhtımı isimli grup açıyorum hemen…..İki üç kişiyle konu unutulur gider DUHAN.. Bizimle en azından daha kalabalık görünüyor..)
İki üç kişiyle konu unutulur gider DUHAN.. Bizimle en azından daha kalabalık görünüyor..)
zorluk çıkarmayalım, dışarı.biraz üzücü oldu bu ama olsun.ldskjzjzj yalnızlar rıhtımı isimli grup açıyorum hemen…..
Sonunda bir yiğit çıktı be , konu ismini "cennet bahçesinde 1 gün" yapsaydın ya hacı...
Seni 1.tümen komutanımız seçiyoruz hacı 2.tümen komutanı @Canis Major 3.tümen komutanı @aegishjalmur 4.tümen komutanı @Laedri gerçi aeg "paşa" konumunda şu an bekar olmadığı için. Olsun yine de "natural wonder" isimli belgeselimizde katkıda bulunabileceğini varsayıyoruz.Bu başlığa varım, hatta katkıda bile bulunurum sksksj
Marşımız;
@Havayıdişleyenadam adamı konuya davet ediyorum onun estetik algısı bu konuda baya iyi.
maşallah gurme gibi @Havayıdişleyenadam