Günlük malzememizi alalım...

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
yulaf malzemelerimi beğenseydiniz böyle olmazdı...

eee mememe dokunma diyerek gericiliğe karşı ayaklanma başlatan çıkmadı. konunun müdavimleri bunu sindirip köşelerine çekildi.

Bu arada ispiyonlamak gibi olmasin da kizlarda yariciplak erkekleri eklemis hep ,s

Doz aliyolar sabah aksam konuda ,o

Doz mu malzeme mi?
Bütün soru bu.

aaa canis bey banlanmis :/
Pipili görseller ile ne alakası var? Biz kadınlar erkek görseli paylaşırken cidden dikkat etmeye çalışıyoruz bence. En çok tozutan benim galiba doz konuda ki ben bile mesela adamin poposu falan cok belirginse(popo severim) atsam çok mu abartı falan olur diye bir düşünüyorum. Eğer benim attiklarimda da abartı bulunursa ve uyari alırsam saygi ile karşılar ve anında geri vitese takarım. Bilginize. Teşekkürler.

Memeye bir kurban daha verilmiş..

aaa canis bey banlanmis :/
Pipili görseller ile ne alakası var? Biz kadınlar erkek görseli paylaşırken cidden dikkat etmeye çalışıyoruz bence. En çok tozutan benim galiba doz konuda ki ben bile mesela adamin poposu falan cok belirginse(popo severim) atsam çok mu abartı falan olur diye bir düşünüyorum. Eğer benim attiklarimda da abartı bulunursa ve uyari alırsam saygi ile karşılar ve anında geri vitese takarım. Bilginize. Teşekkürler.
Ashrielin ciddi tatlılığı peki sklks

Geri