Dudakları yeter :d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adam genelde <500 bin dolar veriliyor bu sirketlere. Cok kucuk rakamlar bunlar diyor jkljgj Nasil rakamlar donuyor arkadas ….
Hangisinin dudagi, bu adamda dudak yok ki -.-Dudakları yeter :d
Öncesinde attığım tom hardydi ona demiştik :dHangisinin dudagi, bu adamda dudak yok ki -.-
3-4 yıl önceki doğum günümde çekindiğim fotolara denk geldim demin bildiğin 3-4 yıl içinde acayip yaşlanmışım. Bunlar nasıl başarıyor acabaBakin bu adam (Gabriel Macht) 51 yasindaymis. Arkadas, boyle bir vucut ve yuz nasil 51 yasinda olabilir ya .p
Sen çok fenasin..Dudakları yeter :d
Ne yapiyorlarsa, biz de baslayalim yapmaya Siri : )) 50 yasinda ben de tas gibi olmak istiyorum :p3-4 yıl önceki doğum günümde çekindiğim fotolara denk geldim demin bildiğin 3-4 yıl içinde acayip yaşlanmışım. Bunlar nasıl başarıyor acaba
Valla sır mıdır nedir bilmiyorum ki napıyorlar, spordan şüpheliyim deneyelimNe yapiyorlarsa, biz de baslayalim yapmaya Siri : )) 50 yasinda ben de tas gibi olmak istiyorum :p
Hoaaayy maşallah sjzjsjzsm Titrettin beni titrettin sjxjsjs''ashriel, n'olur deme oyle a-aaah''
Ekli dosyayı görüntüle 75985
ps: pinterestten istedigim ve tarif ettigim adamlari bulamiyorum ya. arama gecmisime baksalar sapik diyen cikar :d ben spora kaciyorum :d
Yerli yok mu yerli